30 травня 2007,15:57
Переможців обласного фестивалю «Діти – майбутнє України» вітали сьогодні в Луганську.

30 травня в Луганському обласному російському драматичному театрі відбувся гала-концерт переможців обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Діти – майбутнє України», учнів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів.
Протягом навчального року у кожному навчальному закладі працювали гуртки та творчі об’єднання художньо-естетичного напрямку, які охоплюють 55% школярів. Після проведення творчих звітів колективів художньої самодіяльності шкіл, обласна комісія виїжджала на відповідні районні та міські звітні концерти фестивалі дитячої та юнацької творчості під єдиним гаслом «Діти-майбутнє України».
Для участі у гала-концерті були запрошені переможці районних та міських етапів фестивалю, які показали високий рівень виконавської майстерності, сценічну культуру та високі оцінки обласного журі. Серед них народні та зразкові хореографічні, вокальні, інструментальні дитячі колективи, солісти.
Понад 800 учасників гала-концерту, а це 33 колективи та виконавці за різними жанрами, отримали від керівництва області дипломи переможців обласного фестивалю «Діти-майбутнє України» та цінні подарунки.