31 травня 2007,09:49
В області оголошено конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.

Оголошено обласний етап IX Всеукраїнського конкурсу „Бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді». Організаторами конкурсу виступають управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації та Луганський обласний молодіжний центр праці.
Конкурс проводиться з метою залучення молоді до підприємницької діяльності шляхом підтримки її підприємницької ініціативи.
У конкурсі можуть брати участь громадяни України віком від 14 до 35 років.
Для участі необхідно подати заявку встановленого зразком та бізнес-план, який містить: дані про автора, мету і завдання проекту, опис продукту чи послуги, позиціонування товару, його відмінні риси, належну кваліфікацію майбутнього персоналу; опис обладнання, відомості про джерела постачання сировини, матеріалів, а також гарантії їх стабільності, залучення субпідрядних організацій, план маркетингу, забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, механізм ціноутворення, методи стимулювання продажу, рекламний бюджет, кадрову політику та ін.
Конкурсні роботи будуть оцінюватись у двох номінаціях:
- виробництво, сфера послуг і торгівля;
- соціальний проект.
Заявки приймаються до 2 липня 2007 року за адресою: м. Луганськ, пл. Героїв ВВв, 9, к.405. Контактні телефони: Луганський обласний молодіжний центр праці – тел. 34-16-19, 34-76-25.