01 червня 2007,11:54
До Міжнародного дня захисту дітей у всіх притулках області проведені святкові заходи.

До Міжнародного дня захисту дітей у всіх притулках області проведені розважальні програми, спортивні конкурси та інші святкові заходи.
Так, вихованці Луганського обласного притулку для неповнолітніх взяли участь в обласному святі «Віддамо світ дітям», яке відбулося 29 травня в обласному театрі ляльок.
1 червня у притулку проведено розважальну програму «Живе на світі народ веселий – діти». В цей день дітей привітали заступник голови Луганської облдержадміністрації Володимир Кривуля, начальник служби у справах неповнолітніх облдержадміністрації Раїса Родіна, представники депутатського корпусу, шефи та спонсори. Від облдержадміністрації кожен з дітей отримав солодощі, ігри та канцтовари, від групи депутатів облради – тенісний стіл, різні подарунки від багаточисельних друзів притулку.
Багато приємних несподіванок чекало і вихованців Алчевського притулку для неповнолітніх: солодощі, нове спортивне обладнання, оздоровлення на морському узбережжі, екскурсії, відчуття турботи та захищеності.
На проведення заходів до Дня захисту дітей з обласному бюджету лише службі у справах неповнолітніх облдержадміністрації було виділено 12 тис.800 грн.
Усі кошти витрачено за призначенням, завдяки чому діти, які перебувають на обліку в службах у справах неповнолітніх міськвиконкомів і райдержадміністрацій, вихованців притулків, дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей отримали подарунки та задоволення