13 червня 2007,12:40
Питання проведення призову юнаків – мешканців Луганщини на строкову військову службу та відправки призовників до військових частин Збройних Сил України розглянуто в облдержадміністрації.

Питання проведення призову юнаків – мешканців Луганщини на строкову військову службу та відправки призовників до військових частин Збройних Сил України розглянуто на підсумковому засіданні обласної призовної комісії. Учасники засідання, яке провів заступник голови Луганської облдержадміністрації Микола Запорожцев, також розглянули стан роботи районних та міських призовних комісій щодо надання відстрочок або звільнення від призову, а також особові справи призовників про надання відстрочок від призову у випадках, які не передбачені Законом України \"Про військовий обов’язок і військову службу\".
За результатами весняної призовної кампанії 2007 року, у квітні - травні військовими комісаріатами області призвано та направлено до військ 1 тис. 460 призовників. Всього ж обстежено 20 тис. 634 призовників. З них 8 тис. 64 юнака отримали право на відстрочку від призову.
На засіданні головам районних та міських призовних комісій було рекомендовано у червні поточного року підвести підсумки призову громадян на строкову військову службу, розібратися з кожним випадком неявки призовників на призовну комісію та вжити заходи щодо їх розшуку.