20 липня 2007,11:02
Сєвєродонецьких спортсменів включено до Національної збірної команди України з підводного орієнтування.

З перемогами повернулись сєвєродонецькі плавці-підводники з Севастополя, де проходили такі престижні змагання, як Чемпіонат та фінал Кубка України з підводного орієнтування. Про це повідомила прес-служба міської ради Сєвєродонецька.
Чемпіонами країни стали вихованці Сєвєродонецької школи водних видів спорту „Садко”: заслужений майстер спорту Олександр Золотов, майстри спорту міжнародного класу Федір Семіряжко, Катерина Сенічкіна, Юрій Сурков.
В фіналі Кубка України в особистому заліку Олександр Золотов та Ольга Носенко посіли по два перших місця, Катерина Сенічкіна, Богдан Корольчук, Іван Міненко, Кристина Либа, Федір Семіряжко – по одному першому місцю.
За результатами цих змагань сформована Національна збірна команда України з підводного орієнтування. До її складу увійшли чотири плавці з Сєвєродонецька, три – з Харкова, один – з Києва.
Зараз команда на чолі з її старшим тренером, заслуженим тренером України сєвєродончанином Володимиром Ханювченко активно готується до Чемпіонату світу, який відбудеться наприкінці липня в Італії.