25 грудня 2007, 11:39

Голова облдержадміністрації Олександр Антіпов привітав усіх дітей Луганщини з наступаючим Новим роком.

Обласне новорічне свято, яке за доброю традицією має назву «Губернаторська ялинка» для обдарованих дітей та дітей-інвалідів області, відбулося сьогодні в Луганському обласному російському драматичному театрі. Переможців обласних та національних олімпіад за всіма шкільними дисциплінами особисто привітав з наступаючим Новим роком голова облдержадміністрації Олександр Антіпов. Він звернувся до дітей з найщирішими побажаннями щастя, здоров’я та подальших успіхів.
«Ми, безумовно, підтримуватимемо творчі здобутки цих дітей і в подальшому, адже сьогодні вони – надія області та країни в цілому”, − зазначив Олександр Антіпов, коментуючи цю подію для ЗМІ. «Сьогоднішнє свято – це лише одне з багатьох, запланованих нами на новорічні та різдвяні канікули, − сказав губернатор Луганщини. − 22 грудня ми запалили центральну ялинку області на Театральній площі в Луганську. Такі ялинки, за Указом Президента України, відкрилися по всій державі. Окрім того ми проведемо безліч заходів для багатодітних сімей, які вже одержали подарунки від Президента Віктора Ющенка до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят. Діти сьогодні мають відчувати тепло та увагу влади, бізнесу та громадськості, тому я хотів би звернутися до всіх дорослих із проханням не соромитися бути сьогодні Дідами Морозами, адже, впевнений, наші діти цього варті».
В ході свята, яке підготували управління у справах молоді і спорту облдержадміністрації і центр підтримки молодіжних ініціатив і соціальних досліджень, поздоровлення і м'які іграшки від Діда Мороза і Снігуроньки отримали 60 дітей з фізичними обмеженнями і 590 обдарованих дітей, яки приїхали сьогодні в Луганськ з різних міст і районів області. Спеціально для них актори обласного російського музично-драматичного театру підготували виставу «Сніжна королева».