Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: вівторок, 23 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

06 грудня 2007, 09:00
Голова облдержадміністрації Олександр Антіпов вітає жителів Луганщини с Різдвом Христовим
Шановні жителі області! Сердечно вітаю вас із світлим святом Різдва Христового. З Різдвяних свят, із світлої надії кожної людини на щасливе прийдешнє розпочинається новий рік нашого життя, наші майбутні звершення у нових справах. Бажаю здоров’я, щастя, добра і благополуччя, успіхів у Вашому житті. Щоб це світле свято об'єднало вас у щасливому родинному колі. Щастя Вам, добра та здоров’я!



05 грудня 2007, 15:43
Жизнь требует бескомпромиссности в борьбе с криминалом. − Александр Антипов.
По словам председателя Луганской облгосадминистрации Александра Антипова, изменение социокультурной ситуации в Украине требует более жесткой позиции по отношению к криминальным проявлениям. «Речь идет, прежде всего, о гражданском обществе и его ценностных ориентациях. Меняется экономическая основа общественного строя, формы собственности. А при переделе собственности обостряются такие негативные явления как преступность, рост теневого капитала, коррупция», − заявил Александр Антипов.

докладніше »



05 грудня 2007, 15:31
Состояние законности и правопорядка значительно влияет на социально-политическую обстановку в городах и районах области. - Александр Антипов.
«Состояние законности и правопорядка значительно влияет на социально-политическую обстановку в городах и районах области», − заявил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов. Сегодня он провел областное совещание, но котором рассматривалось состояние и задачи по улучшению работы по профилактике правонарушений, борьбы с преступностью в области, защите прав и свобод граждан. В совещании приняли участие руководители всех правоохранительных и судебных структур Луганщины, главы городов и районов.

докладніше »



05 грудня 2007, 15:25
Избран новый председатель Совета областной организации ветеранов Украины.
30 ноября 2007 года состоялась отчетно-выборная конференция Луганской областной организации ветеранов Украины, членами которой сегодня являются более полумиллиона ветеранов. В ходе заседания единогласным решением был избран новый председатель Совета областной организации ветеранов Украины. Им стал Иван Семенович Токарь, с 2004 года возглавлявший Луганский городской совет ветеранов.

докладніше »



05 грудня 2007, 15:21
На Луганщині затримано контрабанду на 2 мільйони гривень.
В ході спільних дій міжвідомчої групи до якої увійшли прикордонники, податківці та працівники управління СБУ в Луганській області на території механізованого складу у селі Огульчанськ Краснодонського району було виявлено близько 200 тюків з одягом та взуттям турецького виробництва.

докладніше »



05 грудня 2007, 14:39
Ряд порушень конкуренційного законодавства припинило Луганське тервідділення АМКУ.
Внаслідок виконання рекомендацій, наданих адміністративною колегією Луганського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, Кремінська міська рада скасувала своє рішення, яким було затверджено та введено в дію тарифи на платну послугу з опломбування місць встановлення водолічильників, не потрібну споживачам.

докладніше »



05 грудня 2007, 14:25
Проблема обеспечения безопасности дорожного движения в Луганской области стала главной на совещании губернатора с силовиками.
«Мы решили сегодня во главу угла поставить проблему обеспечения безопасности дорожного движения и наметить конкретные меры по улучшению нашей совместной деятельности», − заявил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов, открывая областной совещание с руководителями правоохранительных и судебных органов области. По его словам, в настоящее время в области особенно остро стоит проблема обеспечения безопасности дорожного движения.

докладніше »



04 грудня 2007, 13:57
Зниження цін на м’ясо, курятину та яйця спостерігається на продовольчих ринках області.
Як повідомляє Державна інспекція з контролю за цінами в Луганській області, яка проводить щотижневий моніторинг цін на продовольчому ринку Луганщини, за останній тиждень дещо знизилися ціни на курятину, яйця, м’ясо, проте подорожчали на овочі та молочні вироби.

докладніше »



04 грудня 2007, 13:08
В містах та районах області: Сєвєродонецьк
Сєвєродонецьк провів чималу роботу щодо подальшого благоустрою міста. Восени це, за традицією, посадка дерев та чагарників. Поточного року дані заходи проводились на виконання Указу Президента України “Про проведення акції “Озеленення країни – спадщина для майбутніх поколінь” та відповідного розпорядження міського голови. Управління житлово-комунального господарства міської ради підбило підсумки цієї роботи.

докладніше »



04 грудня 2007, 12:36
Лучшие молодежные трудовые отряды Луганщины награждены на областном слете по итогам работы летом 2007 года.
Лучшие молодежные трудовые отряды отмечены наградами по итогам их работы во время летних каникул 2007 года. Награждение состоялось в ходе областного слета молодежных трудовых отрядов «Ми працею славимо тебе, Луганщино». Он посвящен 45-летию движения молодежных трудовых отрядов Украины. Как отметил заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Владимир Заблоцкий, студотрядовское движение, возникшее еще в 60-е годы ХХ века, на протяжении многих лет было школой для миллионов юношей и девушек.

докладніше »



04 грудня 2007, 12:23
Горняки шахтоуправления «Луганское» ГП «Луганскуголь» выполнили годовой план.
Горняки шахтоуправления «Луганское» предприятия ГП «Луганскуголь» досрочно выполнили годовое задание по добыче угля. При плане 1 млн. 250 тыс. тонн фактически добыто 1 млн. 250 тыс. 600 тонн топлива. Весомый вклад в это достижение внесли шахтеры участка №7, ими добыто 346 тыс. тонн «черного золота». Горняки участка №3  добыли 331 тысяч тонн угля.

докладніше »



04 грудня 2007, 12:19
Більше ніж на чверть збільшив виробництво продукції ЗАТ «Линік» за 11 місяців 2007 року.
За даними Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Луганської облдержадміністрації, за 11 місяців поточного року ЗАТ «Линік» збільшив виробництво продукції в порівняних цінах на 26,3% до відповідного періоду 2006 року. Збільшені обсяги виробництва ще низці підприємств хімічної та металургійної галузі Луганщини.

докладніше »



04 грудня 2007, 10:54
На 3,8 млн. грн. скоротилася заборгованість із зарплати на підприємствах Луганської області.
За даними щотижневого моніторингу Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, станом на 30 листопада поточного року загальна сума заборгованості із заробітної плати скоротилася у порівнянні з попереднім тижнем на 3,8 млн. грн. або на 5,5%. У повному обсязі ліквідована заборгованість із заробітної плати на ВАТ „Лисичанськвугілля” та його структурних підрозділах, КП „Надія”, ДП „Стандарт” (м. Антрацит).

докладніше »



03 грудня 2007, 16:11
На ДП «Свердловантрацит» відбулись урочистості з нагоди дострокового виконання підприємством річного плану.
Сьогодні на ДП «Свердловантрацит» відбулось урочисте зібрання з нагоди виконання підприємством річного завдання з вуглевидобутку. Нагадаємо, що 29 листопада ДП «Свердловантрацит» відрапортувало про видобуток 5 млн. 900 тис. тонн вугілля, що майже на чверть більше торішнього завдання. Колектив ДП «Свердловантрацит» першим у вугільній галузі України забезпечив дострокове виконання річного плану з вуглевидобутку.

докладніше »



03 грудня 2007, 13:25
Все абитуриенты 2008 года для поступления в вузы должны будут пройти внешнее независимое тестирование.- Ирина Цымбал.
Особенностью поступления в вузы в 2008 году станет то, что теперь все абитуриенты должны будут пройти процедуру внешнего независимого тестирования. Об этом сообщила на брифинге начальник управления образования и науки Луганской облгосадминистрации Ирина Цымбал. По ее словам, с 2008 года Украина полностью переходит на такой способ поступления в высшие учебные заведения.

докладніше »



03 грудня 2007, 13:13
Протягом цього року на підприємства області працевлаштовано 221 людину з обмеженими функціональними можливостями.
Протягом поточного року на підприємства Луганської області було прийнято 221 інваліда, 60 – надано консультації з навчання на курсах у відділенні професійної реабілітації. У 2007 році у вищих навчальних закладах навчається 85 осіб з обмеженими фізичними можливостями.

докладніше »



03 грудня 2007, 12:55
Понад три тисячі дітей з вадами здоров’я отримали реабілітаційну допомогу у центрі «Відродження».
У 2004 році у м. Луганську було відкрито обласний центр ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів “Відродження”, в якому з того часу реабілітаційну допомогу отримало понад три тисячі дітей. В проекті бюджету 2008 року вирішено питання виділення необхідних коштів - 5 млн. грн. з Держбюджету для будівництва першої черги гуртожитку для батьків з дітьми-інвалідами з міст та районів області.

докладніше »



03 грудня 2007, 12:40
220 закладів культури області не мають перешкод для вільного відвідування громадянами з обмеженими фізичними можливостями.
В Луганській області 220 закладів культури не мають перешкод для вільного відвідування громадянами з обмеженими фізичними можливостями. Зокрема такі, як Лисичанський міський краєзнавчий музей, заклади культури Білокуракінського району, Перевальського району, Сватівського району тощо. Станом на 1 грудня 2007 року з 17 закладів культури обласного підпорядкування 4 обладнані пандусами.

докладніше »



03 грудня 2007, 12:17
В Луганську відбулись урочистості з нагоди Міжнародного дня інвалідів.
З нагоди Міжнародного дня інвалідів 30 листопада в Луганському обласному ПТУ-інтернаті для інвалідів пройшли урочисті заходи, в яких взяли участь заступник голови облдержадміністрації Юрій Хунов, представники обласних та міських громадських організацій інвалідів. Під час заходу кращим робітникам соціальної сфери, які працюють з інвалідами, були вручені заслужені нагороди.

докладніше »



03 грудня 2007, 12:00
Обладнання пандусами потребують 807 об’єктів соціальної інфраструктури Луганської області.
Як повідомив сьогодні на апаратній нараді заступник начальника управління містобудування та архітектури Луганської облдержадміністрації Василь Поречний, в Луганській області більше двох тисяч закладів влади, освіти, охорони здоров’я, культури, пенсійного захисту. З них пандусами обладнано 421 об’єкт, 807 потребують обладнання.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1234567891011121314151617181920

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера