Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: субота, 27 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

03 грудня 2007, 09:39
Людям з обмеженими фізичними можливостями їх право на вільний доступ до об’єктів соціальної інфраструктури має бути забезпечено. - Юрій Ареф’єв.
Питання щодо забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціального призначення та громадського транспорту в Луганській області розглянуто сьогодні на апаратній нараді, яку провів перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Ареф’єв.

докладніше »



30 листопада 2007, 14:56
Решение социальных проблем ветеранов – приоритетное направление в работе областной власти. – Александр Антипов.
30 ноября в Луганске состоялась отчетно-выборная конференция областной организации ветеранов Украины. В ней приняли участие председатель облгосадминистрации Александр Антипов, заместитель председателя облсовета Евгений Харин, городские головы, председатели райгосадминистраций и райсоветов, руководители городских и районных ветеранских организаций области.

докладніше »



30 листопада 2007, 14:46
Мешканці села Провалля вперше отримали «голубе паливо».
30 листопада в селі Провалля (м. Свердловськ) відбувся урочистий мітинг з нагоди пуску газу за участю керівництва міста, сільського голови, керівників підрядної організації. Мешканці цього села вперше отримали «голубе паливо». Сьогодні до системи газопостачання має бути підключено 2 будинки, до кінця року - 15 будинків.

докладніше »



30 листопада 2007, 13:15
В Луганську відкрилась ювілейна виставка, присвячена 50-річчю обласної організації Національної Спілки художників України.
30 листопада в Луганську в Галереї мистецтв відбулось урочисте відкриття ювілейної виставки, присвяченої 50-річчю Луганської обласної організації Національної Спілки художників України. Творча спільнота луганських митців поєднує у сьогоденні мистецькі устремління кількох поколінь. Цим визначено жанрово-тематичне поле, утворене виставкою.

докладніше »



30 листопада 2007, 11:03
Горняки ГП «Свердловантрацит» достигли самого высокого уровня угледобычи в Украине в текущем году.
Горняками ГП «Свердловантрацит» в текущем году достигнут самый большой объем угледобычи среди всех предприятий Минуглепрома Украины. Предприятие более чем за месяц до окончания года завершило выполнение годового плана по добыче топлива. 29 ноября предприятие рапортовало о досрочной добыче 5 млн. 900 тыс. тонн угля. На долю шахтеров ГП приходится 15,4% всего угля, добытого предприятиями Минуглепрома, более четверти добычи угля в Луганской области и почти 40% добычи антрацитов в Украине.

докладніше »



30 листопада 2007, 11:02
За реализованные с начала года 3 млн. 329 тыс. тонн угля ГП «Свердловантрацит» получило 933 млн. грн.
За 10 месяцев текущего года ГП «Свердловантрацит» реализовано 3 млн. 329 тыс. тонн готовой угольной продукции, из них 185 тыс. тонн дополнительно к плану и на 133 тыс. тонн больше, чем за аналогичный период прошлого года. За реализованные угли поступило 933 млн. грн., в 2006 году - 733 млн. грн.

докладніше »



30 листопада 2007, 10:38
Более 17 млн. грн. вложено ГП «Свердловантрацит» в развитие социальной сферы в текущем году.
Как отмечает генеральный директор ГП «Свердловантрацит» Александр Коваль, в текущем году активно развивается социальная составляющая в работе государственного предприятия, охватывающая все пространство жизни шахтеров - условия труда и быта, здоровья и отдыха. Так, для сокращения времени доставки шахтеров к рабочим местам введены 5 напочвенных дорог ДКНУ-1.

докладніше »



30 листопада 2007, 09:23
Губернатор Луганщины принял трудовой рапорт ГП «Свердловантрацит» о досрочном выполнении годового плана.
Горняки ГП «Свердловантрацит» первыми в Украине выполнили годовое задание по угледобыче. Трудовой рапорт о досрочном выполнении плана принял сегодня у горняков председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов. «В равных условиях с другими угольными предприятиями Луганщины «Свердловантрацит» смог стать настоящим лидером отрасли. Радует то, что у нас появился новый флагман, на отличную работу которого должны равняться горняцкие коллективы не только Луганской области, но и всей Украины», − заявил губернатор.

докладніше »



30 листопада 2007, 09:17
В містах та районах області: Кіровськ
За 10 місяців поточного року обсяги промислового виробництва в місті збільшились на 53,8% проти аналогічного періоду минулого року. У переробній промисловості минулорічні обсяги виробництва зросли у 1,9 рази. Зростання обсягів продукції спостерігалось на підприємствах металообробки - у 2,3 рази, а зниження - на підприємствах легкої промисловості та машинобудування.

докладніше »



30 листопада 2007, 09:07
Нарощують обсяги виробництва провідні хімічні підприємства Луганщини.
За даними Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Луганської облдержадміністрації, у листопаді провідними хімічними підприємствами області планується виготовити продукції в порівняльних цінах на суму 2 млн. 334 тис. грн. Очікується збільшення обсягів товарної продукції на підприємствах ЗАТ «Линік» на 26,3% більше, ніж у жовтні, ВАТ «Стахановський завод технічного вуглецю» – на 16,5%.

докладніше »



30 листопада 2007, 08:57
Підвищення цін на російський газ для підприємств Луганщини кризою не погрожує. − Олександр Антіпов.
Робота промислового комплексу Луганщини в умовах підвищення цін на російський газ буде досить напруженою, проте складнощі можуть виникнути лише на тих підприємствах, де газ є основною сировиною, як на Сєвєродонецькому об’єднанні „Азот”. Про це вчора під час прес-конференції заявив голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов.

докладніше »



29 листопада 2007, 17:11
Протягом року Луганщині вдалося стабілізувати ситуацію в економіці, окрім вугільної галузі та легкої промисловості. − Олександр Антіпов.
Як зазначив на прес-конференції голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов, протягом року в результаті спільних дій обласної влади усіх гілок вдалося стабілізувати ситуацію в економіці Луганщини. Відбулося зростання темпів виробництва майже у всіх галузях, крім вугільної і легкої промисловості. За словами Олександра Антіпова, техпереоснащені підприємства легкої промисловості страждають через неефективний менеджмент на них.

докладніше »



29 листопада 2007, 17:09
Луганщина переживает прорыв в дорожном строительстве. − Александр Антипов.
«В этом году Луганщина переживает настоящий прорыв в дорожном строительстве», − заявил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов на пресс-конференции. На строительство и ремонт дорог в текущем году привлечено полмиллиарда гривен. Это дало возможность проложить асфальтовые дороги к 47 населенным пунктам, отремонтировано около 270 км дорожного покрытия.

докладніше »



29 листопада 2007, 17:02
Региональная власть на всех уровнях будет создавать самые комфортные условия для инвесторов. − Александр Антипов.
Привлечение инвестиций губернатор Луганщины Александр Антипов считает одной из самих приоритетных задач областной власти. «Власть на всех уровнях должна создавать максимально комфортные условия для инвесторов», − заявил он на пресс-конференции. При этом губернатор, прежде всего, имел в виду быстрое, без проволочек предоставление площадок под новые предприятия, оформление разрешительных документов, а также защиту от неоправданно многочисленных проверок и инспекций.

докладніше »



29 листопада 2007, 12:01
Более миллиарда гривен необходимо Луганщине на ввод в 2008 году соцобъектов, строительство дорог и реформирование ЖКХ.
Более миллиарда гривен необходимо Луганщине на ввод в 2008 году соцобъектов, строительство дорог и реформирование ЖКХ. Об этом заявил на сессии облсовета председателя Луганской облгосадминистрации Александр Антипов. Он отметил, что в планах на следующий год − завершение программ и проектов, начатых в 2007 году. В их числе 12 многоэтажных жилых домов, 16 объектов социального назначения.

докладніше »



29 листопада 2007, 11:58
Губернатор Луганщины определил ближайшие приоритеты в работе областной власти.
Председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов считает ближайшими приоритетными задачами в работе областной власти - решение проблем угольной отрасли, развитие транспортной инфраструктуры, увеличение инвестиций в экономику области, а также изменение схемы финансирования областных программ и более активное развитие социальной сферы региона. Об этом Александр Антипов заявил, выступая на сессии областного совета.

докладніше »



29 листопада 2007, 11:38
Положительные изменения во всех сферах жизнедеятельности области достигнуты в итоге работы по стабилизации экономики Луганщины. – Александр Антипов.
Луганщина менее чем за год вышла на четвертое место в Украине по объемам реализованной промышленной продукции. За 10 месяцев темп роста составил 114,6% и на 12 процентных пунктов превысил результат соответствующего периода пошлого года. При этом область значительно улучшила свои рейтинговые показатели, переместившись с 20 на 9 место.

докладніше »



29 листопада 2007, 11:18
“Джерельце”, що об’єднує.
28-30 листопада Сєвєродонецьк став центром, що об’єднав дітей з 7 до 18 років з усіх куточків України. В урочистій обстановці тут відкрився ХІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої поезії “Джерельце” імені Йосипа Курлата. До міста приїхали юні дарування з АР Крим і Чернігівської області, Луганщині і Львівщини, Київської, Полтавської, Хмельницької та інших областей – всього 15 делегацій.

докладніше »



29 листопада 2007, 11:00
На Луганщині презентовано проект „Участь представників бізнесу в демократичних процесах на місцевому рівні”.
28 листопада в м. Сєвєродонецьку керівники обласної громадської організації «Бізнес-клуб «Європейський вибір» провели презентацію проекту «Участь представників бізнесу в демократичних процесах на місцевому рівні». У заході взяли участь представники облдержадміністрації, громадських організацій та бізнес-кіл Луганської області.

докладніше »



29 листопада 2007, 10:54
Губернатор Луганщини звітував про роботу облдержадміністрації з виконання делегованих обласною радою повноважень.
Питання щодо ефективності роботи облдержадміністрації з виконання делегованих обласною радою повноважень за період з вересня 2006 до вересня 2007 року розглядалось сьогодні на засіданні сесії обласної ради. «По ряду напрямів ми добилися збільшення фінансування не на відсотки, а в рази. Це стосується ЖКГ, соціальної сфери, охорони здоров'я, освіти, дорожнього будівництва і газифікації населених пунктів, - заявив голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов. - В результаті відбулися позитивні зміни практично у всіх сферах життєдіяльності області».

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1234567891011121314151617181920

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера