Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: п'ятниця, 26 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

28 листопада 2007, 15:13
В містах та районах області: Кіровськ
За 10 місяців поточного року субсидія на оплату за житлово-комунальні послуги була призначена 927 сім’ям м. Кіровська, із них 746 сімей використали субсидію на оплату за житлово-комунальні послуги і 181 сім’я отримала державну підтримку на придбання твердого палива та скрапленого газу. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року субсидією скористалися у 2-3 рази більше сімей.

докладніше »



28 листопада 2007, 15:02
На суму понад 190 млн. грн. планують виробити продукції провідні машинобудівні підприємства Луганщини в листопаді.
За даними Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Луганської облдержадміністрації, у листопаді провідними машинобудівними підприємствами Луганщини планується виробити продукції на суму понад 190,7 млн. грн., що перевищить показники листопада минулого року майже на чверть.

докладніше »



28 листопада 2007, 14:56
На 58% збільшили обсяги виробництва машинобудівники області за 10 місяців 2007 року.
Як повідомили в Головному управлінні статистики у Луганській області, у січні–жовтні поточного року підприємства машинобудування збільшили обсяги виробництва на 58%. Суттєво наростили обсяги продукції підприємства з виробництва офісного устаткування - у 2,2 раза, транспортних засобів - на 74,5%, машин та устаткування для сільського та лісового господарства - на 73,9%

докладніше »



28 листопада 2007, 13:09
Проблемы организации досуга и пути их решения обсуждал областной совет директоров заведений культуры.
28-29 октября в Луганске проходит заседание областного совета директоров заведений культуры и заведующих методическими кабинетами на тему: “Современные формы культурно-досуговой деятельности и эстетического воспитания разных категорий населения в заведениях клубного типа”. В работе совета принимают участие ведущие специалисты Луганской области и Украины.

докладніше »



28 листопада 2007, 11:40
Заступник губернатора Володимир Заблоцький передав привітання і подарунки від Президента України багатодітній родині з Алчевська.
27 листопада в Алчевську заступник голови Луганської облдержадміністрації Володимир Заблоцький відвідав помешкання багатодітної родини Шумайлових та передав їм привітання і подарунки від Президента України, губернатора Луганщини Олександра Антіпова, місцевої влади. Сім’я отримала в подарунок новий мікроавтобус «Газель», холодильник, теплий дитячий одяг і взуття, іграшки, солодощі.

докладніше »



28 листопада 2007, 10:27
«Свадебный букет сюрпризов» для молодой пары из Ровеньков подготовили местные органы власти.
Прошлая неделя ознаменовалась для жителей города Ровеньки ярким и неординарным событием. Церемония бракосочетания Лидии Кожемякиной и Михаила Мурашева, бывших воспитанников Счастьинского профессионального лицея, а ныне трудовой молодежи города привлекла к себе внимание широкой общественности и руководства города.

докладніше »



27 листопада 2007, 14:52
Підвищення цін на енергоносії стимулює впровадження енергозберігаючих проектів. − Олександр Антіпов.
У зв’язку з постійним підвищенням цін на енергоносії Луганщина планує максимальне використання всіх наявних резервів по економії енергоресурсів. Про це повідомив голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов під час наради з проблем енергозбереження в Алчевську. За дорученням губернатора Луганщини в області ведеться робота з аналізу виконання діючої Програми енергозбереження та визначення найбільш ефективних заходів на наступний рік.

докладніше »



27 листопада 2007, 14:50
Алчевський металургійний комбінат є прикладом конкретної, цілеспрямованої роботи з реалізації регіональної програми енергозбереження. − Олександр Антіпов.
Як зазначив в Алчевську голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов під час наради з проблем енергозбереження, Алчевський меткомбінат є лідером у впровадженні енергозберігаючих технологій на Луганщині. Поточного року на металургійному комбінаті, за рахунок використання замість природного газу коксодоменної суміші, заощаджено 15 млн. кубометрів природного газу на суму більше ніж 10 млн. грн.

докладніше »



27 листопада 2007, 14:42
Президент України хоче бачити конкретні заходи з енергозбереження, які призведуть до зміцнення енергетичної безпеки України.
Проблеми енергозбереження та зменшення техногенного навантаження на навколишнє середовище обговорили сьогодні учасники Всеукраїнської наради в Алчевську за участю Президента України Віктора Ющенка. Як зазначив на початку наради Глава Держави, результатом наради він хотів би бачити конкретні пропозиції та план дій щодо впровадження енергозберігаючих технологій, які б призвели до зміцнення енергобезпеки и зростання енергонезалежності економіки України.

докладніше »



27 листопада 2007, 13:47
Віктор Ющенко заклав пам’ятну капсулу в фундамент майбутньої електростанції на АМК.
27 листопада Президент України Віктор Ющенко під час своєї робочої поїздки до Луганської області взяв участь в закладці пам’ятної капсули в фундамент майбутньої електростанції – парогенеруючої установки на ВАТ «Алчевський металургійний комбінат». Будівництво газотурбінної електростанції комбінованого циклу розпочато в рамках програми модернізації Алчевського металургійного комбінату з метою підвищення надійності його електропостачання.

докладніше »



27 листопада 2007, 13:25
Президент України вручив державні нагороди з нагоди введення в дію нових потужностей на Алчевському меткомбінаті.
Сьогодні на урочистому мітингу з нагоди введення в дію на ВАТ «Алчевський металургійний комбінат» киснево-конвертерного цеху Президент України привітав трудовий колектив підприємства з цією подією та вручив державні нагороди кращим представникам металургійної промисловості, працівникам проектних і підрядних організацій, що були задіяні в спорудженні киснево-конверторного комплексу на АМК.

докладніше »



27 листопада 2007, 13:00
Будівництво конвертерного цеху на АМК демонструє те, на що спроможна сьогодні Україна. – Віктор Ющенко.
Сьогодні в м. Алчевську Луганської області за участю Президента України Віктора Ющенка на ВАТ «Алчевський металургійний комбінат» відбувся урочистий пуск першої черги нового киснево-конвертерного цеху для виробництва сталі. На урочистому мітингу з цієї нагоди Президент України зазначив, що будівництво конвертерного цеху на АМК демонструє те, на що спроможна сьогодні Україна. За словами Віктора Ющенка, будівництво такого об’єкту за 28 місяців не має аналогів в світі,

докладніше »



27 листопада 2007, 12:39
6 млн. тонн сталі на рік випускатиме Алчевський меткомбінат, завдяки запуску нового киснево-конвертерного комплексу.
Сьогодні на ВАТ «Алчевський металургійний комбінат» за участю Президента України Віктора Ющенка введено в дію першу чергу нового киснево-конвертерного цеху для виробництва сталі. Для підприємства ця подія означає початок нового етапу в історії розвитку – перехід від застарілого мартенівського способу виробництва сталі до сучасного конвертерного.

докладніше »



27 листопада 2007, 11:06
Президент України Віктор Ющенко відвідав Луганщину з робочою поїздкою.
Сьогодні до Луганської області з робочою поїздкою прибув Президент України Віктор Ющенко. Він відвідає Алчевськ, де побуває на Алчевському металургійному комбінаті та проведе Всеукраїнську нараду з проблем енергозбереження на підприємствах гірничо-металургійного комплексу.

докладніше »



26 листопада 2007, 16:58
В Луганске прошёл V Всеукраинский конкурс современного танца «Золото осени - 2007».
24-25 ноября в Луганском государственном институте культуры и искусства состоялся V Всеукраинский конкурс современного танца «Золото осени - 2007». Организаторами конкурса выступили ЛГИКИ и народный театр танца «Талисман». Конкурс проводился с целью популяризации и развития современной хореографии, он дал коллективам импульс для новых творческих идей, профессионального роста и возможности обменяться опытом.

докладніше »



26 листопада 2007, 14:43
Луганчанка стала призером Международной выставки изделий из шелка.
В начале ноября в г.Ханчжоу (Китай) проходила Международная выставка изделий из шелка. В ней приняли участие 24 представителя из разных стран мира. Третье место на выставке заняла украинка, жительница Луганской области, 25-летняя Наталья Прохода. Она представила свою коллекцию под названием «Древняя Русь», в которую вошли два платья и аксессуары к ним.

докладніше »



26 листопада 2007, 13:24
На Луганщине продолжается акция «От первичного звена - к здоровой нации».
Главное управление здравоохранения Луганской облгосадминистрации сообщает, что в Луганской области продолжается проведение Всеукраинской акции «От первичного звена - к здоровой нации». Всеукраинская акция направлена на обеспечение бесплатной медицинской помощи трех уровней. По состоянию на 15 ноября 2007 года в Луганской области на первичном уровне было осмотрено 65,1% сельского населения – 223 тыс. 897 человек.

докладніше »



26 листопада 2007, 11:31
ОАО «Лисичанскуголь» и ОАО «Краснодонуголь» обеспечили льготников бытовым топливом в полном объеме.
ОАО «Лисичанскуголь» и ОАО «Краснодонуголь» обеспечили шахтеров-льготников бытовым топливом в полном объеме. По состоянию на 23 ноября текущего года ОАО «Лисичанскуголь» вывез 13 тыс. 489,8 тонн, обеспечив углём 2750 льготников. ОАО «Краснодонуголь» отгрузил 4534 углеполучателям 26 тыс. 492,65 тонн топлива на зиму.

докладніше »



26 листопада 2007, 10:45
Біля двох тисяч свічок запалено в Луганську в День пам’яті жертв голодоморів.
24 листопада, в День пам’яті жертв голодоморів, в Луганську голова облдержадміністрації Олександр Антіпов, депутати облради, представники політичних партій та громадських організацій, студентська та учнівська молодь взяли участь у траурному мітингу, покладанні квітів та траурних вінків до пам’ятного знаку жертвам голодоморів. Вони також взяли участь у панахиді, яка була відслужена за загиблими від голодоморів.

докладніше »



23 листопада 2007, 15:19
Акція «Запали свічку!» відбудеться в усіх містах і районах Луганщини.
З метою вшанування пам’яті жертв та постраждалих від Голодоморів в Україні по всіх містах та районах Луганщини 24 листопада пройде День Пам’яті жертв голодоморів. Цього дня на території області буде приспущено Державний Прапор України, обмежено проведення розважальних заходів, внесено зміни у теле- і радіопрограми. В Луганську пройдуть скорботні заходи.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1234567891011121314151617181920

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера