Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: четвер, 02 травня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

25 грудня 2007, 09:50
В містах та районах області: Біловодський район
З початку року заборгованість із заробітної плати на підприємствах району зменшилась на 41,4% або на 329 тис. грн. На Новоолександрівському кінному заводі №64 ліквідовано заборгованість з виплати заробітної плати в розмірі 10,4 тис. грн. На ТОВ "Едельвейс" зменшився розмір заборгованості на 34,6 тис. грн.

докладніше »



24 грудня 2007, 14:38
Міжнаціональна новорічна ялинка відкрилася сьогодні для дітей національно-культурних товариств Луганщини.
Сьогодні в Луганському обласному академічному театрі ляльок відкрилася Міжнаціональна новорічно-різдвяна ялинка для дітей національно-культурних товариств. На святі побували 300 дітей - представників національних меншин області. Дітвора зустрілася з казковими персонажами, взяла участь в ігровій програмі, подивилася новорічно-казкову виставу і отримала солодкі подарунки від облдержадміністрації та облради.

докладніше »



24 грудня 2007, 13:58
Стан розвитку народних художніх промислів Луганщини розглянуто на семінарі майстрів декоративно-прикладного мистецтва.
24 грудня в приміщенні Луганського обласного центру народної творчості відбувся обласний семінар майстрів декоративно-прикладного мистецтва за темою: “Стан розвитку народних художніх промислів Луганщини”. Учасники семінару обговорили важливі питання та проблеми, пов'язані із збереженням, відродженням і розвитком народних художніх промислів.

докладніше »



24 грудня 2007, 13:41
Около 100 тысяч елок на продажу приготовили луганские лесники к Новому году.
До 100 тысяч новогодних елок и 6-8 тысяч елочных комплектов приготовили к Новому году на продажу лесохозяйства Луганской области. Об этом сообщил журналистам на брифинге в облгосадминистрации заместитель начальника Луганского областного управления лесного и охотничьего хозяйства Василий Кравец. По его словам, ежегодно с целью обеспечения жителей области новогодними елями лесничества высаживают специальные плантации.

докладніше »



24 грудня 2007, 13:02
Ситуация по ценам на основные виды продовольствия на Луганщине находится в пределах допустимых норм. − Игорь Агибалов.
«Ситуация по ценам на основные виды продовольствия в преддверии новогодних праздников на Луганщине находится в пределах допустимых норм», − заявил на брифинге в Луганской облгосадминистрации заместитель начальника Главного управления экономики облгосадминистрации Игорь Агибалов.

докладніше »



24 грудня 2007, 11:55
Перша в Україні Програма розвитку громадського пасажирського транспорту розробляється на Луганщині.
Транспортна система є основною сферою економіки, на яку покладено задоволення потреб населення і базових галузей промисловості. Луганська область першою в Україні приступила до розробки обласної Комплексної програми розвитку громадського пасажирського транспорту. Хід її розробки розглянуто сьогодні на апаратній нараді у голови облдержадміністрації Олександра Антіпова.

докладніше »



24 грудня 2007, 11:15
В Луганську відбулося відкриття головної обласної ялинки.
Згідно Указу Президента України «Про заходи щодо організації та проведення новорічних і різдвяних святи для дітей» 22 грудня в Луганську відбулося відкриття головної обласної ялинки. В ньому взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Антіпов, перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Ареф’єв, заступники голови облдержадміністрації, керівники міста.

докладніше »



24 грудня 2007, 11:11
Керівники області вітають працівників архівних установ Луганщини зі святом.
Голова облдержадміністрації Олександр Антіпов та голова обласної ради Валерій Голенко вітають працівників архівних установ Луганської області з професійним святом: «Ви робите благородну справу, оскільки стоїте на варті історичної пам'яті народу, зберігаєте для сучасних і прийдешніх поколінь свідчення давньої й недавньої минувшини, єднаєте її живим зв'язком з сьогоденням і майбутнім.

докладніше »



21 грудня 2007, 15:41
На Луганщині пройшов Єдиний день інформування населення.
21 вересня в усіх містах та районах Луганської області пройшов Єдиний день інформування населення за темою «Підсумки виконання Програми соціально-економічного розвитку Луганської області за 10 місяців 2007 року». Лектори обласної та місцевих лекторських груп зазначили, що у січні-жовтні поточного року темпи зростання промислового виробництва в області склали 114,6% до аналогічного періоду 2006 року при запланованому Програмою 108,2%.

докладніше »



21 грудня 2007, 15:35
Президент України присвоїв диригенту шахтарського оркестру Анатолію Щербині з Ровеньків почесне звання «Заслужений працівник культури України».
Указом Президента України Віктора Ющенка диригенту шахтарського оркестру з м. Ровеньки Анатолію Щербині присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України». З цього приводу заступник голови Луганської облдержадміністрації Микола Запорожцев в урочистій обстановці вручив високу нагороду музиканту.

докладніше »



21 грудня 2007, 15:00
Необхідно вжити комплекс заходів, щоб обсяги виробництва молока зростали і ціни на молокопродукти стали прийнятними для населення області. − Олександр Антіпов.
„В найкоротший час необхідно вжити комплекс заходів, щоб обсяги виробництва молока зростали і ціни на молокопродукти стали прийнятними для населення області”, − заявив голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов на засіданні Ради регіонів з питання розвитку молочного скотарства в області.

докладніше »



21 грудня 2007, 14:32
Шахта «Княгинінська» виконала річний план з вуглевидобутку.
В четверту зміну 20 грудня 2007 року гірниками відокремленого підрозділу ДП «Донбасантрацит» «Шахта «Княгинінська» (директор шахти - Олександр Руденко) достроково виконаний річний план з видобутку вугілля - 245 тисяч тонн. Цей рубіж узятий вперше за багато років.

докладніше »



21 грудня 2007, 14:29
Керівники області вітають енергетиків Луганщини з професійним святом.
22 грудня в Україні відзначається День енергетика. Голова облдержадміністрації Олександр Антіпов і голова обласної ради Валерій Голенко вітають енергетиків Луганської області з професійним святом: «В області діє могутній енергетичний комплекс, що забезпечує стабільне енергопостачання всіх галузей економіки і населення. Понад 12 тисяч працівників енергетичної галузі своєю працею підтримують життєдіяльність господарського сектора області, несуть світло і тепло в будинки луганчан.

докладніше »



21 грудня 2007, 14:23
22 грудня – День енергетика. П’ятий рік поспіль нарощують темпи промислового виробництва енергетики області.
Електроенергетика є одним із видів промислової діяльності, який визначає економічний потенціал області. За даними Головного управління статистики в Луганській області, енергетики області п’ятий рік поспіль нарощують темпи промислового виробництва: у 2003 році приріст виробництва до попереднього року склав 14,6%, у 2004 році – 1,1%, у 2005 році – 12,6%, у 2006 році – 17,3%, у січні-жовтні 2007 року – 7,2%.

докладніше »



21 грудня 2007, 12:37
Перспективам розвитку молочного скотарства на Луганщині присвячено засідання Ради регіонів області.
Засідання Ради регіонів Луганщини відбулося сьогодні в Старобільському районі. В ній взяли участь голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов, заступник голови обласної ради Євген Харін, а також керівники міст та районів області, структурних підрозділів облдержадміністрації. Головною темою засідання ради регіонів стала перспектива розвитку молочного скотарства в Луганській області. 

докладніше »



21 грудня 2007, 12:24
Обдаровані діти з Луганської області – на новорічній ялинці в Києві.
20 грудня 230 обдарованих дітей з Луганської області відправилися в столицю України. Там в академічному театрі юного глядача запаляться вогні на новорічній ялинці для дітей пільгових категорій. На ній побувають сотні діточок зі всієї України. Новий рік і Різдво - свята, коли навіть дорослі вірять в чудеса, а діти чекають на них з особливим нетерпінням.

докладніше »



21 грудня 2007, 11:41
Керівники Луганщиниі вітають працівників служби зайнятості зі святом.
«Шановні працівники служби зайнятості! Щиро вітаємо Вас з 17-річчям створення Державної служби зайнятості! Державна служба зайнятості здобула авторитет дієвої та сучасної соціальної служби, яка на страхових засадах надає соціальні послуги, постійно дбає про своє вдосконалення, активно впроваджуючи в практику своєї роботи новітні технології обслуговування клієнтів.

докладніше »



21 грудня 2007, 11:17
Багатодітних сімей на Луганщині стає більше.
Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Володимир Заблоцький на обласній нараді з питань покращення умов життя багатодітних сімей області, за підсумками паспортизації, проведеної в 2007 році, на Луганщині проживає 5244 багатодітних сім'ї, в яких виховується 17682 дитина.

докладніше »



21 грудня 2007, 11:08
Губернатор провів обласну нараду з питань покращення умов життя багатодітних сімей Луганщини.
20 грудня голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов провів обласну нараду з питань реалізації заходів з покращення соціальних умов життя багатодітних сімей області. В нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації Володимир Заблоцький, міські голови, голови райдержадміністрацій та райрад, представники органів соціального захисту населення.

докладніше »



21 грудня 2007, 11:03
315 перевірок правильності тендерних закупівель провело КРУ в Луганській області з липня 2007 року.
За останні півроку Контрольно-ревізійним управлінням в Луганській області проведено 315 контрольних заходів щодо перевірки правильності проведення тендерних закупівель підприємствами і організаціями області за бюджетні кошти. Про це повідомив заступник начальника КРУ в Луганській області Олексій Ареф’єв на прес-конференції в Луганській облдержадміністрації.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1234567891011121314151617181920

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера