Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: п'ятниця, 26 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

15 листопада 2007, 12:07
В Луганской области на диспансерном учете находится 2599 ВИЧ-инфицированных.
По состоянию на 1 октября текущего года в Луганской области на диспансерном учете находилось 2599 ВИЧ - инфицированных, в том числе 184 ребенка. Средний по области показатель распространенности ВИЧ-инфекции на 100 тыс. населения - 109,3. Однако, уровень инфицирования населения для отдельных территорий существенно превышает эти показатели - Рубежное (1057,3 на 100 тыс. населения), Сватовский р-н (504,8), Лисичанск (257,7), Северодонецк (236,2).

докладніше »



15 листопада 2007, 10:40
Майже 35 тисяч громадян працевлаштовано за сприяння служби зайнятості Луганської області за 9 місяців цього року.
В Лисичанському міськвиконкомі відбулась нарада директорів базових центрів зайнятості Луганської області щодо підведення підсумків роботи за 9 місяців 2007 року та стратегічних завдань, що постають перед службою зайнятості. За словами директора Луганського обласного центру зайнятості Андрія Черкасова, при сприянні обласної служби зайнятості за 9 місяців поточного року працевлаштовано 34,8 тис. незайнятих громадян, зареєстрованих у центрах зайнятості області.

докладніше »



15 листопада 2007, 10:35
Учні та студенти навчальних закладів Луганщини вивчають історію українських голодоморів.
В рамках виконання Указу Президента України «Про заходи у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні» та планом, розроблення Луганською облдержадміністрацією, у навчальних закладах Луганської області ведеться широка просвітницька робота серед учнівської молоді. З 1 січня 2007 року в навчальних закладах та установах культури проведено 2 078 уроків та лекцій за тематикою Голодомору 1932-1933 років в Україні/

докладніше »



15 листопада 2007, 10:23
Стан діяльності та збереження сільських закладів культури розглянула колегія управління культури і туризму облдержадміністрації.
14 листопада в Луганську пройшло засідання колегії управління культури і туризму облдержадміністрації, в якому взяли участь заступник голови облдержадміністрації Володимир Заблоцький, депутати облради, заступники міських голів та голів райдержадміністрацій, начальники відділів та управлінь культури міськрад та райдержадміністрацій, завідуючі міських та районних будинків культури.

докладніше »



15 листопада 2007, 09:57
Комунальне підприємство Луганщини «Рубіжанське ВУВКГ» погасило податковий борг розміром 1 млн. 174,2 тис. грн.
«Суть стимулюючої системи оподаткування полягає в тому, що податки потрібно сплачувати, а не стягувати. Втім, іноді податківцям доводиться застосовувати до несумлінних або незаконослухняних платників надзвичайний захід – примусове стягнення податкового боргу», - зазначила начальник управління погашення прострочених податкових зобов`язань ДПА в Луганській області Тамара Соколова.

докладніше »



15 листопада 2007, 09:39
За 10 місяців в області призначено субсидій більше 30 тисячам сімей.
Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Хунов провів селекторну нараду з питань надання населенню області житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу. У селекторній нараді взяли участь заступники міських голів та голів райдержадміністрацій, начальники міських та районних управлінь праці і соціального захисту населення.

докладніше »



14 листопада 2007, 15:58
2 млн. 800 тыс. грн. поступило в госбюджет от реализации бесхозяйного имущества на Луганщине.
За 10 месяцев текущего года от реализации бесхозяйного имущества на Луганщине в госбюджет поступило 2 млн. 800 тыс. грн. «Выявление имущества с признаками бесхозяйного, дальнейшая деятельность по признанию его собственностью государства и, в конечном итоге, реализация с целью пополнения государственного бюджета – работа сложная и кропотливая, - считает заместитель председателя ГНА в Луганской области Виталий Немцев. - Кстати, по поступлениям в бюджет от реализации бесхозяйного имущества Луганщина на третьем месте в Украине».

докладніше »



14 листопада 2007, 15:05
В Москве установлен памятный знак нашему земляку, маршалу Андрею Еременко.
В Москве, в Леонтьевском переулке, у дома № 15, где с 1961 по 1971 годы проживал Герой Советского Союза, маршал Советского Союза Еременко Андрей Иванович, состоялось открытие мемориальной доски, посвященной памяти героя-полководца. Памятный знак нашему земляку-марковчанину установлен инициативе Луганского землячества, Представительства Луганской облгосадминистрации в Москве и при поддержке Департамента культуры и Комитета общественных связей Правительства Москвы в честь 115-й годовщины со дня рождения А.И.Еременко.

докладніше »



14 листопада 2007, 12:18
Международная конференция, посвященная творческому наследию Владимира Даля, состоялась в Луганске.
В дни 206-летия известного литератора, автора первого толкового словаря русского языка Владимира Даля в Луганске состоялась Международная научно-практическая конференция «Далевское литературоведение – 2007». В Луганском национальном педагогическом университете сегодня собрались литературоведы, этнографы, краеведы, ученые и литераторы не только из Луганска, но и Нежина, Черкасс, Ялты, а также их России – Москвы, Воронежа, Томска, Петрозаводска, чтобы обменяться новыми изысканиями в изучении творчества Владимира Даля.

докладніше »



14 листопада 2007, 12:13
14 листопада – Всесвітній день діабету.
Як повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров’я України, цього року вперше Всесвітній день діабету відзначається під егідою ООН. Цукровий діабет визнано у світі неінфекційною епідемією, що підриває здоров’я людей та є складною проблемою для бюджетів країн. Заходи по боротьбі з діабетом у 2007-2008 роках проходитимуть під гаслом «Діабет у дітей та підлітків».  За перше півріччя 2007 року в Луганській області було зареєстровано 65 тисяч 983 випадки цукрового діабету.

докладніше »



14 листопада 2007, 12:01
Припинені порушення конкуренційного законодавства з боку Сєвєродонецької та Лисичанської міських рад.
Внаслідок виконання рекомендацій, наданих адміністративною колегією Луганського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, виконавчий комітет Сєвєродонецької міської ради припинив дії, що містили ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Дії полягали у прийнятті рішення щодо оплати послуг централізованого опалення за таким порядком, який призводив в окремих випадках до стягнення із споживачів завищених сум коштів за опалювальний період.

докладніше »



14 листопада 2007, 10:55
На Луганщині триває вивчення архівних документів, пов’язаних з Голодомором 1932-1933 років.
В Луганській області продовжується робота щодо створення архівних фондів та виявлення документів і матеріалів, пов’язаних з Голодомором. Державним архівом Луганської області на теперішній час вже опрацьовано 165 фондів, 658 описів, 1295 справ та 200 окремих документів. Згідно інформації Управління СБУ в Луганській області, працівниками цієї організації проведена робота щодо пошуку архівних документальних матеріалів за тематикою “Голодомори в Україні” за документами Державної безпеки”.

докладніше »



14 листопада 2007, 10:30
Підсумки роботи DFID на Луганщині та Україні розглянули учасники конференції в Луганську.
13 листопада в Луганську пройшла конференція з розповсюдження досвіду в Луганському регіоні проекту Міністерства міжнародного розвитку Великобританії «Соціально-економічне відродження Донбасу». В ній взяли участь голова облради Валерій Голенко, заступники голови облдержадміністрації Володимир Кривуля та Юрій Хунов, керівник програми ММР в Україні Джон Стаппл, керівник проекту «Соціально-економічне відродження Донбасу» Майкл Джон Чамберс, керівники міст та районів області, що брали участь у реалізації проекту.

докладніше »



14 листопада 2007, 09:50
Держекоінспекцією виявлено порушення з використання природно-заповідного фонду Луганщини.
З метою контролю за охороною, використанням та відтворенням природно-заповідного фонду, Держекоінспекцією України в Луганській області за 7 місяців поточного року проведено 18 перевірок. Як повідомив начальник Державної екологічної інспекції в Луганській області Анатолій Гацько, за виявленими фактами за виявленими порушеннями природоохоронного законодавства складено 14 протоколів, з яких 10 передано для розгляду у судові органи, до адміністративної відповідальності притягнуто 4 особи.

докладніше »



14 листопада 2007, 09:30
Триває погашення заборгованості із зарплати на заводі „Красний Луч” та Краснолуцькому машзаводі.
Про це повідомляють у Головному управлінні праці та соціального захисту населення облдержадміністрації. Протягом останнього місяця працівникам ТОВ „Завод „Красний Луч” виплачено 200 тис. грн. і заборгованість зменшилася до 2,1 млн. грн. На ВАТ “Краснолуцький машзавод” виплачено 155 тис. грн. і заборгованість склала 556,5 тис. грн. Складною залишається ситуація з виплатою заробітної плати на ВАТ “Сєвєродонецький приладобудівний завод” (1,7 млн. грн).

докладніше »



13 листопада 2007, 15:05
Под урожай будущего года на Луганщине заложен добротный фундамент. - Александр Антипов.
«Несмотря на сложнейшие погодные условия, благодаря опыту, знаниям, трудолюбию и мужеству аграриев Луганщины, в этом году удалось собрать урожай на уровне прошлогоднего», - отметил председатель облгосадминистрации Александр Антипов сегодня на торжествах по случаю Дня работников сельского хозяйства. При этом, по словам губернатора, на 15% больше собрано продовольственного зерна. «Этот факт позволяет уверенно заявить, что область полностью обеспечила себя хлебом собственного производства», - подчеркнул Александр Антипов.

докладніше »



13 листопада 2007, 14:26
7 млн. грн. получила Луганщина под кредитование строительства жилья для учителей и педагогов.
„Педагоги Луганской области получают возможность купить жилье, благодаря выделенным Правительством Украины 7 млн. грн.”, – об этом заявила начальник Главного управления образования и науки Луганской облгосадминистрации Ирина Цымбал сегодня на пресс-конференции. Пресс-конференция была посвящена началу реализации на Луганщине правительственного пилотного проекта долгосрочного льготного кредитования на строительство (реконструкцию) и приобретение жилья среди педагогических и научно-педагогических работников.

докладніше »



13 листопада 2007, 14:21
Педагогам Луганщины предоставляются льготные 3%-ные кредиты на жилье сроком до 20 лет.
Благодаря выделенным 7 млн. грн. из Госбюджета Украины, педагоги Луганска уже сегодня могут оформить кредиты на новое жилье. Реализация долгосрочного льготного кредитования на строительство (реконструкцию) и приобретение жилья среди педагогических и научно-педагогических работников в Луганской области возложена на управление образования и науки Луганской облгосадминистрации и Луганское региональное управление Государственного специализированного финансового учреждения ”Государственный фонд содействия молодежному жилищному строительству”.

докладніше »



13 листопада 2007, 13:45
Награждены лучшие работники сельского хозяйства Луганщины.
Сегодня в Луганске состоялись торжественные мероприятия по случаю Дня работников сельского хозяйства, в которых приняли участие председатель облгосадминистрации Александр Антипов, заместитель председателя облсовета Владимир Пристюк, работники сельскохозяйственных предприятий области. Руководители области поздравили присутствующих с праздником и вручили передовикам отрасли заслуженные награды.

докладніше »



13 листопада 2007, 11:23
На суму понад 23 млн. грн. виготовлено продукції провідними хімічними підприємствами Луганщини в жовтні.
За даними Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Луганської облдержадміністрації, за жовтень провідними хімічними підприємствами області виготовлено товарної продукції на суму понад 23 млн. грн. За 10 місяців поточного року ЗАТ «Линік» збільшив виробництво продукції на 17,1% у порівнянні з аналогічним періодом 2006 року.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
4567891011121314151617181920212223

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера