Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: субота, 27 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

20 жовтня 2007, 14:18
Область найближчим часом розрахується за природний газ перед ДК „Газ України». - Олександр Антіпов.
Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов провів зустрічі з міськими головами та головами райдержадміністрацій з питань готовності об’єктів ЖКГ до початку опалювального сезону 2007-2008 років, погашення заборгованості за спожиті енергоносії, виплати заробітної плати працівникам комунальних підприємств, освоєння субвенції.

докладніше »



19 жовтня 2007, 14:33
ГП «Антрацит» полностью обеспечило льготников бытовым топливом на зиму.
ГП «Антрацит» полностью завершил вывоз бытового топлива шахтёрам-льготникам. По состоянию на 19 октября текущего года предприятие вывезло 34 тыс. 280 тонн, обеспечив тем самым углем на зиму 6 тыс. 290 чел. Кроме ГП «Антрацит» отгрузку бытового угля в полном объеме завершили ГП «Свердловантрацит» (28 сентября) и шахта «Белореченская» (12 октября).

докладніше »



19 жовтня 2007, 11:46
Вопрос телефонизации квартир и домов ветеранов войны - на постоянном контроле облгосадминистрации.
Ситуацию в Луганской области, связанную с обеспечением телефонной связью инвалидов войны, участников боевых действий, вдов, прокомментировал начальник управления транспорта и связи облгосадминистрации Владимир Балинский. Он подчеркнул, что вопрос телефонизации квартир и домов ветеранов войны находится на постоянном контроле. Совместно с Луганским филиалом ОАО «Укртелеком» в этом направлении проводится целенаправленная работа в соответствии с действующим законодательством Украины.

докладніше »



19 жовтня 2007, 11:43
Керівники області вітають працівників харчової промисловості Луганщини зі святом.
Голова облдержадміністрації Олександр Антіпов та голова облради Валерій Голенко вітають працівників харчової промисловості Луганської області з професійним святом: «Приємно відзначити, що за останній час українські підприємства галузі, в тому числі й луганські, досягли значних успіхів у виробництві продуктів харчування.

докладніше »



19 жовтня 2007, 11:23
21 жовтня працівники харчової промисловості Луганської області відзначатимуть професійне свято.
21 жовтня своє професійне свято відмічають працівники харчової промисловості. Харчова промисловість не визначає економічний потенціал області, але це одна з найважливіших галузей економіки. За даними Головного управління статистики у Луганській області, харчова промисловість Луганщини представлена 102 підприємствами, на яких зайнято 16,6 тис. осіб, або 6,1% від загальної чисельності працюючих на промислових підприємствах.

докладніше »



19 жовтня 2007, 10:21
В містах та районах області: Станично-Луганський район
Аналіз підсумків роботи соціально-економічного розвитку району за 9 місяців 2007 року свідчить про збереження позитивної динаміки більшості показників роботи господарського комплексу району. Про це було зазначено на засіданні колегії Станично-Луганської райдержадміністрації.

докладніше »



19 жовтня 2007, 09:54
Більше 5 млн. тонн палива видобуто гірниками ДП «Свердловантрацит» з початку року.
З початку року гірниками ДП «Свердловантрацит» здобуто більше 5 млн. тонн антрациту. План виконано на 110%. 11 жовтня поточного року гірники підприємства на 9 днів раніше, ніж у минулому році, видали на-гора останні тонни антрациту в рахунок п’яти мільйонів, з них 412,4 тис. тонн здобуто поверх встановленого плану.

докладніше »



18 жовтня 2007, 14:49
Озиме поле Луганщини – 300 тисяч гектарів.
Осіння посівна кампанія на полях Луганської області повністю завершена. За повідомленням Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, під урожай 2008 року в усіх категоріях господарств області озимими культурами засіяно 300 тис. га, що на 51,2 тис. га або 20% більше, ніж у минулому році.

докладніше »



18 жовтня 2007, 13:10
Вживаються заходи щодо соціального захисту бездомних та звільнених з місць позбавлення волі громадян.
Головним управлінням праці та соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації видано наказ «Про соціальний захист бездомних та звільнених громадян на період підготовки до осінньо-зимового періоду 2007-2008 років». Цим наказом утворено оперативний штаб, до складу якого входять співробітники Головного управління праці та соцзахисту населення, Червоного Хреста, громадської організації „Каскад».

докладніше »



18 жовтня 2007, 12:23
В містах та районах області: Лисичанськ
У зв’язку з 10-ю річницею ратифікації Україною Європейської хартії місцевого самоврядування, на підтримку ініціативи Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи та на виконання відповідного Указу Президента України від 27.09.07 в місті затверджено план заходів, присвячених тижню місцевої демократії.

докладніше »



18 жовтня 2007, 11:19
На Луганщині почався осінній призов до Збройних Сил та інших військових формувань України.
Сьогодні на обласному збірному пункті Луганського обласного військового комісаріату пройшов урочистий мітинг, присвячений відправці призовників Луганської області до лав Збройних сил та інших військових формувань України. У мітингу взяли участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Тихоновський, обласний військовий комісар, полковник Олександр Птушка, представники громадських організацій, українського козацтва, ветерани війни та військової служби, батьки й рідні призовників.

докладніше »



18 жовтня 2007, 11:08
В области проводится неделя иммунопрофилактики населения.
Луганский областной центр здоровья информирует, что с 17 по 23 октября 2007 года проводится Всемирная неделя иммунопрофилактики населения. С целью изучения уровня медико-гигиенических знаний по вопросам профилактики иммуноуправляемых инфекционных заболеваний у детей областным центром здоровья совместно со специалистами областной детской больницы был проведен опрос 135 матерей, которые имеют детей дошкольного возраста.

докладніше »



17 жовтня 2007, 15:46
Луганчане помогают пострадавшим от взрыва газа в Днепропетровске.
Облгосадминистрацией и областным советом принято совместное решение перечислить из областного бюджета в фонд помощи пострадавшим от взрыва газа в доме по ул. Мандрикивской в г. Днепропетровске 150 тыс. грн. Руководители облгосадминистрации и облсовета обратились к трудовым коллективам предприятий, организаций, фирм и гражданам оказать помощь семьям погибших и пострадавших в результате этой трагедии.

докладніше »



17 жовтня 2007, 15:45
Підведено підсумки конкурсів поезії та прози „Срібний голос” та публіцистичних творів „Гостре перо”.
Сьогодні в Луганську були підведені підсумки обласного молодіжного конкурсу поезії та прози „Срібний голос” та обласного молодіжного конкурсу публіцистичних творів на актуальну тему „Гостре перо”. З метою розвитку творчих здібностей молодих письменників та майбутніх журналістів конкурс організували управління у справах молоді та спорту Луганської облдержадміністрації та обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень.

докладніше »



17 жовтня 2007, 13:30
Газовые лимиты, выделенные Луганщине, достаточны для теплообеспечения потребителей в течение октября. – Леонид Рисухин.
«Выделенные лимиты газа на октябрь достаточны, чтобы обеспечить оптимальную работу теплосетей по области», – заявил заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Леонид Рисухин на пресс-конференции, посвященной началу отопительного сезона в Луганской области. По его словам, проблемы, возникшие у Луганской области с выделением для ее потребителей газа, вызваны задолженностью за потребленный в течение 2007 года природный газ.

докладніше »



17 жовтня 2007, 13:27
Предприятия ЖКХ Луганской области входят в отопительный сезон организованно. – Леонид Рисухин.
«Предприятия жилищно-коммунального комплекса Луганской области входят в отопительный сезон организованно», – отметил заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Леонид Рисухин на пресс-конференции по вопросам начала отопительного сезона. Непосредственно перед пресс-конференцией он провел областное селекторное совещание с главами городов и районов области и сообщил журналистам, что в течение первого дня отопительного сезона в работу вступили 477 котельных из 1102, имеющихся в области.

докладніше »



17 жовтня 2007, 13:22
Реформа системы теплообеспечения Луганской области направлена на удешевление услуг для населения. – Леонид Рисухин.
Реформа системы теплообеспечения Луганской области направлена на снижение ее затратности и в конечном итоге – удешевление услуг для населения. Об этом заявил заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Леонид Рисухин вчера на пресс-конференции. «Вся идеология реформирования областного теплового, как и вообще коммунального хозяйства, направлена на снижение энергозатрат с целью не допустить новых и новых увеличений тарифов на ЖКХ для населения», – отметил Леонид Рисухин.

докладніше »



17 жовтня 2007, 11:37
Обласна бібліотека ім. Горького провела інформаційну годину до 335-річчя гетьмана України Пилипа Орлика.
Сьогодні в 10:00 в Інтернет-центрі Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Горького відбулась інформаційна година «Пилип Орлик – творець першої української Конституції», з нагоди 335-річчя видатного українського державного і військового діяча, гетьмана Війська Запорозького.

докладніше »



17 жовтня 2007, 10:11
Луганская область - призер II Всеукраинского конкурса «История одного села».
Луганская область стала призером II Всеукраинского конкурса творческих работ «История одного села», итоги которого были подведены в конце сентября в городе Прилуки Черниговской области. Всего в отборочных турах со всей Украины приняло участие около 5 тысяч молодых людей в возрасте от 14 до 35 лет. Участники из Луганской области заняли призовые места в трех из четырех представленных на конкурсе номинациях.

докладніше »



17 жовтня 2007, 09:00
Работники Луганской облгосадминистрации и облсовета перечислят однодневный заработок пострадавшим в Днепропетровске.
Работники Луганской облгосадминистрации и областного совета, потрясенные трагедией в г.Днепропетровске, решили перечислить в фонд помощи пострадавшим свой однодневный заработок. Аналогичное решение принято районными госадминистрациями, районными и городскими советами Луганской области.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1011121314151617181920212223242526272829

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера