Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: неділя, 28 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

20 вересня 2007, 13:20
В Луганске чествовали участников партизанского движения.
20 сентября в центре Луганска прошла церемония возложения цветов к Пилону Славы и Могиле Неизвестного солдата по случаю Дня партизанской славы, в которой приняли участие председатель облгосадминистрации Александр Антипов, председатель облсовета Валерий Голенко, народный депутат Украины Виктор Тихонов, Луганский городской голова Сергей Кравченко, ветераны, представители общественности.

докладніше »



20 вересня 2007, 10:44
23 вересня машинобудівники Луганщини відзначатимуть своє професійне свято.
За даними Головного управління статистики у Луганській області, у машинобудуванні області зосереджена п’ята частка промислових підприємств, на яких зайнято 38,5 тис. осіб, або 14,1% від загальної чисельності працюючих у промисловості. Починаючи з 2001 року нарощуються темпи виробництва продукції машинобудування, а з 2002 року галузь розвивається випереджаючими темпами порівняно з промисловістю області в цілому.

докладніше »



20 вересня 2007, 09:49
В містах та районах області: Лисичанськ
На черговому засіданні виконавчого комітету міської ради, яке проводив міський голова Леонід Крисанов, основним розглядалося питання «Про виконання заходів з підготовки житлово-комунальних служб, підприємств та установ міста до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 рр.». Члени виконкому признали підготовку теплопостачальних підприємств, установ та організацій міста до роботи в опалювальний період задовільною.

докладніше »



20 вересня 2007, 09:34
Міністр палива та енергетики України Юрій Бойко побував з робочою поїздкою в м.Краснодоні.
19 вересня в Луганській області з робочою поїздкою перебував Міністр палива та енергетики України Юрій Бойко. У м.Краснодоні він разом з першим заступником голови Луганської облдержадміністрації Юрієм Ареф’євим та Краснодонським міським головою Юрієм Баклаговим відвідав пам’ятники «Клятва» та «Нескорені», де ознайомився з ходом ремонтних робіт.

докладніше »



19 вересня 2007, 14:29
Проблеми державної підтримки молоді обговорив в Луганську заступник міністра України у справах молоді та спорту Ігор Пекарєв з активістами молодіжного руху Луганщини.
„Ми б хотіли разом з молоддю усіх регіонів України напрацювати пропозиції щодо розробки нового Закону України про державну підтримку молоді”, – заявив заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Ігор Пекарєв на засіданні «круглого столу» в Луганській облдержадміністрації. За його словами, в наступному році закінчиться дія державної програми підтримки молоді на період 2004-2008 років, яка зараз визначає тактику і стратегію державної молодіжної політики в Україні.

докладніше »



19 вересня 2007, 09:22
В містах та районах області: Біловодський район
Промисловими підприємствами району станом на 1 вересня поточного року вироблено продукції на 13300,3 тис. грн., що складає 103,3% до відповідного періоду 2006 року. Відбулося збільшення виробництва масла вершкового - на 12,1%, сиру - 161,5% до відповідного періоду 2006 року, кисломолочних продуктів - у 13 раз.

докладніше »



19 вересня 2007, 09:07
Зменшуються борги із заробітної плати на підприємствах Луганщини.
За даними щотижневого моніторингу Головного управління праці та соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації станом, на 14 вересня поточного року загальна сума заборгованості із заробітної плати зменшилася на 6,2% і складає 71,1 млн. грн. По економічно активних підприємствах борги із зарплати протягом тижня скоротилися на 3,8 млн. грн. або 11%/

докладніше »



18 вересня 2007, 16:20
Фестиваль «Молодая гвардия» свидетельствует, что патриотическая тематика близка и понятна современной молодежи. – Анна Овчаренко.
«Фестиваль «Молодая гвардия» свидетельствует, что патриотическая тематика близка и понятна современной молодежи, востребована в творчестве молодых музыкантов», – заявила начальник управления культуры и туризма Луганской облгосадминистрации Анна Овчаренко. Проведению открытого фестиваля патриотической песни предшествовало проведение областного фестиваля, посвященного 65-й годовщине создания подпольной молодежной организации «Молодая гвардия». Он состоялся 26 мая 2007 года в областном Дворце культуры в Луганске, в котором приняли участие 90 исполнителей и коллективов.

докладніше »



18 вересня 2007, 16:04
Губернатор поручил руководителям территорий взять под личный контроль подготовку к зиме каждого объекта ЖКХ.
Ряд поручений, связанных с решением проблемных вопросов завершения подготовки к отопительному сезону, дал председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов руководителям городов и районов области по итогам совещания, которое состоялось сегодня в Луганске при участии заместителя Министра топлива и энергетики Юлия Иоффе.

докладніше »



18 вересня 2007, 15:18
Минтопэнерго готово оказывать предметную помощь территориям Луганщины в подготовке к зиме. – Юлий Иоффе.
«Минтопэнерго готово и в текущем году помогать Луганской области в подготовке к отопительному сезону», – заявил заместитель Министра топлива и энергетики Украины Юлий Иоффе на совещании с руководителями городов и районов области. По его словам, министерство, закрепленное за регионом еще осенью прошлого года, старается не инспектировать формально, а предметно оказывать помощь по подготовке конкретных объектов ЖКХ к работе в зимний период.

докладніше »



18 вересня 2007, 11:59
Объекты ЖКХ Луганщины подготовлены к зиме на 84%. – Александр Антипов.
Сегодня в Луганске при участии заместителя Министра топлива и энергетики Украины Юлия Иоффе состоялось совещание по подготовке жилищно-коммунального хозяйства населенных пунктов Луганской области к отопительному сезону 2007-2008 годов. «Нам необходимо принять все меры и сбалансировать экономику предприятий жилищно-коммунального хозяйства. Без этого не удастся обеспечить стабильное прохождение отопительного сезона», - заявил Александр Антипов.

докладніше »



18 вересня 2007, 11:56
Несмотря на удовлетворительные в целом по области темпы подготовки к зиме, в ряде городов и районов области эта работа идет крайне медленно. – Леонид Рисухин.
«Несмотря на удовлетворительные в целом по области темпы подготовки к зиме, в ряде городов и районов области эта работа идет крайне медленно», – об этом заявил заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Леонид Рисухин на областном совещании по вопросам подготовки к отопительному сезону ЖКХ области. Наиболее проблемными он назвал города Стаханов, Кировск, Красный Луч и его город-спутник Петровское, а также Меловской район.

докладніше »



18 вересня 2007, 10:37
Фестиваль-конкурс исполнителей патриотической песни «Молодая гвардия» открывается в Луганске.
Открытый фестиваль-конкурс исполнителей патриотической песни «Молодая гвардия» начинает свою работу сегодня в Луганске. Торжественное его открытие состоится в областном академическом украинском музыкально-драматическом театре. Заявки на участие в конкурсе патриотической песни прислали 234 творческих коллектива и исполнителя из городов и районов Луганской области, других регионов Украине и ближнего зарубежья.

докладніше »



18 вересня 2007, 10:27
В усіх господарствах Луганщини триває сівба озимих.
Станом на 17 вересня поточного року в усіх категоріях господарств Луганської області посіяно 118,6 тис. га озимих культур (42% до прогнозу). На десятках тисяч гектарів уже отримано дружні сходи озимини. Повністю завершити сівбу озимих культур планується до 1-5 жовтня поточного року.

докладніше »



18 вересня 2007, 09:56
Заходи щодо посилення боротьби з браконьєрством затверджені розпорядженням губернатора Луганщини.
З метою посилення боротьби з браконьєрством на території Луганської області та зниження чисельності вовків в лісових масивах голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов підписав відповідне розпорядження. Минулого року в області виявлено 652 порушника правил полювання, яких притягнуто до адміністративної відповідальності. У п’яти випадках за злісне браконьєрство матеріали направлено до правоохоронних органів.

докладніше »



18 вересня 2007, 09:55
В містах та районах області: Кіровськ
За січень-липень 2007 року за рахунок наданих субсидій населенню зменшено плату за житлово-комунальні послуги на 457,4 тис. грн., у порівнянні з відповідним періодом минулого року в 6,6 рази більше або на 387,9 тис. грн. У січні-липні отримували субсидії на оплату житлово-комунальних послуг 192 сімей, що на 21,5% більше, ніж у січні-липні минулого року.

докладніше »



17 вересня 2007, 14:20
До ювілею «Молодої гвардії» в бібліотеці ім. Горького відбулося художньо-літературне свято.
17 вересня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Горького при організації управління культури і туризму облдержадміністрації відбулося художньо-літературне свято, присвячене 65-річчю створення підпільної молодіжної організації „Молода гвардія”. У рамках свята присутнім показано документальний фільм «І не в шурф їх кидали, а в наші серця» та презентовано перевидання першої редакції роману Олександра Фадєєва „Молода гвардія”. 

докладніше »



17 вересня 2007, 14:18
Художня виставка „Прикасаясь сердцем к подвигу”, присвячена 65-річчю створення „Молодої гвардії”, відкрилась в Луганську.
Художня виставка „Прикасаясь сердцем к подвигу”, присвячена 65-річчю створення Краснодонської підпільної організації „Молода гвардія”, відкрилась сьогодні в приміщенні Луганської обласної наукової універсальної бібліотеки ім. М.Горького. На виставці представлено усього 32 художніх твори, більшість яких виконано відомими луганськими художниками в 50-60-ті роки минулого століття.

докладніше »



17 вересня 2007, 14:15
В Москве с успехом прошли гастроли Луганского областного академического украинского музыкально-драматического театра.
Гастроли Луганского областного академического украинского музыкально-драматического театра состоялись 11-15 сентября в Москве. «Для нашего театра выступление на подмостках известного московского «Театра на Малой Бронной» стало солидным экзаменом, и, судя по откликам, мы с ним справились», – заявил художественный руководитель Луганского украинского театра Михаил Голубович на брифинге в облгосадминистрации.

докладніше »



17 вересня 2007, 13:37
Ситуация на рынке труда Луганской области устойчивая и имеет стабильные позитивные тенденции.
Выполнение Программы занятости населения Луганской области на 2007 год рассматривалось сегодня на аппаратном совещании у председателя облгосадминистрации Александра Антипова. В ходе совещания было отмечено, что в текущем году ситуация на рынке труда Луганской области устойчивая и имеет стабильные позитивные тенденции.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1617181920212223242526272829303132333435

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера