Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: вівторок, 30 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

06 вересня 2007, 11:11
Триває врегулювання ситуації на СП «Інтерсплав».
З 3-го вересня поточного року 264 працівника спільного підприємства з іспанським інвестором «Інтерсплав» міста Свердловська Луганської області оголосили проведення страйку у формі невиходу на роботу. Вони вимагають припинити зневагу конституційних гарантій працівників СП «Інтерсплав»: прав на працю, соціальні гарантії та гідний прожитковий рівень.

докладніше »



06 вересня 2007, 10:28
Підприємства паливно-енергетичного комплексу Луганської області готуються до роботи в осінньо-зимовий період.
Підготовка об’єктів паливно-енергетичного комплексу області до сталої роботи в осінньо-зимовий період здійснюється у відповідності до розпорядження Кабінету Міністрів України, наказів по підприємствам та розроблених заходів. Вугільними підприємствами області вже підготовлено 70% опалювальних котельних і 67% теплових мереж соціальної сфери на загальну суму 8,3 млн. грн. або 30% річного обсягу фінансування.

докладніше »



06 вересня 2007, 09:25
В містах та районах області: Антрацитівський район
Заходи щодо попередження лісових пожеж на території району були обговорені на апаратній нараді з керівниками апарату райдержадміністрації, начальниками самостійних управлінь та відділів. Зазначено, що протягом останніх трьох місяців в умовах сухої та спекотної погоди збільшилась кількість пожеж на сільгоспугіддях та в лісах Антрацитівського району.

докладніше »



05 вересня 2007, 15:34
На треть увеличено финансирование региональных программ по здравоохранению.
В первом полугодии текущего года из местных бюджетов региональные программы по здравоохранению были профинансированы на сумму почти 10 млн. грн., что на 30% больше прошлогоднего. Об этом сообщил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов на совещании по вопросам социально-экономического развития области, которое проходило 4 сентября в Алчевске при участии Премьер-министра Украины Виктора Януковича.

докладніше »



05 вересня 2007, 15:10
Луганщина менее чем за год вышла на III место в Украине по объемам реализованной промышленной продукции. – Александр Антипов.
«Луганская область менее чем за год вышла на третье место в Украине по объемам реализованной промышленной продукции, которые составили более 28 млрд. грн.», - заявил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов на совещании в Алчевске при участии Премьер-министра Украины. Александр Антипов отметил, что темпы роста промышленного производства достигнуты на уровне 112,7%.

докладніше »



05 вересня 2007, 14:51
Для підвищення якості опалення триває реформування теплового господарства Луганської області.
Як зазначалося на нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Віктора Януковича, в Луганській області затверджена Програма реформування теплового господарства Луганської області на 2007-2011 роки. У теперішній час міськими, районними, селищними комунальними підприємствами теплопостачання ведеться робота по укладанню договорів на поставку газу та електроенергії в 2008 році з наданням графіків погашення заборгованості обласного комунального теплозабезпечуючого підприємства „Луганськтеплокомуненерго”.

докладніше »



05 вересня 2007, 13:51
Середні роздрібні ціни на хліб усіх ґатунків в Луганській області залишаються стабільними.
Як повідомили в Державної інспекції з контролю за цінами в Луганській області, станом на 30 серпня середні роздрібні ціни на хліб усіх ґатунків в області залишаються стабільними. Середні роздрібні ціни на борошно пшеничне вищого ґатунку зросли у 11 регіонах України, при цьому середній рівень роздрібних цін на борошно по Україні в цілому підвищився на 0,4%, в Луганській області ціна на борошно вищого ґатунку залишилася без змін.

докладніше »



05 вересня 2007, 12:52
В містах та районах області: Лисичанськ
Напередодні Дня міста у Лисичанську на лінію вийшли 2 тролейбуси. Один з них – після капітального ремонту, проведеного власними силами КП «Лисичанське тролейбусне управління», другий – придбаний підприємством за кредитною лінією у КП «Днепрэлектротранс» після капітального ремонту.

докладніше »



05 вересня 2007, 11:28
Готовність Луганської області до опалювального сезону розглянута на нараді під головуванням Прем’єр-міністра Віктора Януковича.
Рівень готовності Луганщини до початку опалювального сезону 2007-2008 років розглянуто на нараді, яку провів вчора в Алчевську Прем’єр-міністр України Віктор Янукович. Нарада була присвячена питанням соціально-економічного розвитку Луганської області та підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 років. За графіками готовність житлово-комунального господарства області станом на 1 вересня поточного року повинна складати 70%. Фактично вона становить 73-78%.

докладніше »



05 вересня 2007, 11:01
Губернатор выразил благодарность правительству за поддержку сельхозтоваропроизводителей Луганщины.
Председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов выразил благодарность Правительству за весомую государственную поддержку сельхозтоваропроизводителей в сложный для крестьян 2007 год. Губернатор подчеркнул, что увеличение финансирования целевых государственных программ на 30% по сравнению с аналогичным периодом 2006 года поддержало село в самый трудный момент, серьезно уменьшило негативные последствия засухи.

докладніше »



05 вересня 2007, 10:30
Цією зимою проблем з опаленням не буде. – Юрій Бойко.
4 вересня в м.Сєвєродонецьку перебував Міністр палива та енергетики України Юрій Бойко. Він відвідав Свято-Христово-Різдвяний храм, а також провів зустріч з керівництвом та мешканцями міста. Під час зустрічі він запевнив присутніх, що під час осінньо-зимового періоду 2007-2008рр. проблем з опаленням не виникне.

докладніше »



05 вересня 2007, 09:02
Наполегливість і принциповість – запорука конкретних результатів. - Анатолій Брезвін.
4 вересня у складі делегації Прем’єр-міністра України Віктора Януковича на Луганщині з робочою поїздкою перебував голова ДПА України Анатолій Брезвін. Він зустрівся з луганськими податківцями. В ДПА в Луганській області Анатолій Брезвін ознайомився з роботою Громадської приймальні, інформаційно-довідкової служби “007”, відвідав Музей історії податкової служби регіону, бібліотеку і учбово-методичний центр.

докладніше »



04 вересня 2007, 17:01
Угольная отрасль Луганщины при поддержке Кабмина может выйти на уровень угледобычи 30 млн. тонн в год. – Александр Антипов.
«Угольная отрасль Луганской области при поддержке Кабинета Министров Украины может выйти на уровень годовой угледобычи как минимум 28-29 млн. тонн», - считает председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов. По его словам, это позволит сбалансировать экономику предприятий, обеспечить социальные выплаты и решить многие проблемы местных бюджетов. Об этом он заявил в Алчевске на совещании при участии Премьер-министра Украины Виктора Януковича по проблемам социально-экономического развития Луганской области.

докладніше »



04 вересня 2007, 16:17
Допомога Алчевську повинна бути благодійною. – Віктор Янукович.
Як зазначив Прем’єр-міністр України Віктор Янукович в Алчевську в ході робочої поїздки до Луганщини, допомога, яку надавали різні підприємства Алчевську взимку 2006 року, заявлялася як благодійна. Він запевнив, що місто не буде платити підприємствам, які надавали допомогу з ліквідації наслідків аварії минулої зими.

докладніше »



04 вересня 2007, 16:07
Безперервність роботи влади - це вимога Конституції, а порушувати Конституцію нікому не можна. – Віктор Янукович.
«Безперервність роботи влади - це вимога Конституції. Парламент працює до наступного скликання, оскільки ця вимога Конституції, а порушувати Конституцію нікому не можна», - заявив Прем’єр-міністр України Віктор Янукович, коментуючи засідання Верховної Ради України. Про це він заявив у Алчевську під час робочої поїздки до Луганської області.

докладніше »



04 вересня 2007, 15:05
Віктор Янукович виказав задоволення ходом реконструкції Алчевського меткомбінату.
В ході робочої поїздки до Луганщини Прем’єр-міністр Віктор Янукович ознайомився з роботою нових потужностей Алчевського меткомбінату та виказав задоволення результатами реконструкції підприємства. «Завод розвивається і він на правильному шляху”, – заявив Віктор Янукович. За його словами, ще у 2002 році АМК виробляв понад 2 млн. тонн сталі, тепер - не менше 4 млн. тонн на рік.

докладніше »



04 вересня 2007, 11:53
Готовність до роботи взимку самої великої котельні Алчевська перевірив Прем’єр-міністр Віктор Янукович.
Підготовку до роботи взимку котельні „Східна” – самої великої в Алчевську – перевірив сьогодні Прем’єр-міністр Віктор Янукович в ході робочої поїздки до Луганської області. При підготовці до опалювального сезону 2007-2008 років виконано капітальний ремонт котла ПТВМ-100 на суму 1 млн. 231 тис.грн.

докладніше »



04 вересня 2007, 11:30
Прем’єр-міністр України Віктор Янукович відвідав обласний центр материнства в Луганську.
Сьогодні в рамках робочої поїздки до Луганської області Прем’єр-міністр України Віктор Янукович ознайомився з роботою обласного центру материнства в Луганську. Він оглянувтри сімейні пологові зали, загальний пологовий зал та поспілкувався з вагітними жінками, які готуються до пологів, та вручив їм спеціальні медичні комплекти для пологів.

докладніше »



04 вересня 2007, 11:09
Более 3 млрд. грн. внесли предприниматели Луганщины в бюджеты всех уровней за 8 месяцев 2007 года.
За 8 месяцев текущего года субъекты предпринимательской деятельности Луганской области в бюджеты всех уровней уплатили 3 млрд. 156 млн. грн., что на 377 млн. больше, чем за аналогичный период 2006 года. Об этом сообщил первый заместитель председателя ГНА в Луганской области Владимир Дубель.

докладніше »



04 вересня 2007, 11:00
На Луганщині з робочою поїздкою перебуває Прем’єр-міністр України Віктор Янукович.
Сьогодні з робочою поїздкою до Луганської області прибув Прем’єр-міністр України Віктор Янукович. Він вже відвідав обласний центр материнства обласної клінічної лікарні Луганська та ознайомився з його роботою після реконструкції. Після цього Віктор Янукович направився до Алчевська, де огляне котельну «Східна» та перевірить її готовність до роботи в осінньо-зимовий період.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1920212223242526272829303132333435363738

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера