Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: вівторок, 30 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

03 вересня 2007, 17:06
Минтопэнерго готово оказать помощь Луганщине в подготовке к отопительному сезону при условии выполнения областью условий трехстороннего договора. – Юлий Иоффе.
„Минтопэнерго готово оказать помощь Луганщине в подготовке к отопительному сезону при условии выполнения областью условий трехстороннего договора, прежде всего, в части оплаты за энергоносители”, – об этом заявил заместитель Министра топлива и энергетики Юлий Иоффе на совещании в Луганской облгосадминистрации. На совещании обсуждался вопрос оказания Министерством топлива и энергетики Украины практической помощи в решении актуальных проблем региона.

докладніше »



03 вересня 2007, 16:41
1 вересня на Луганщині розпочали роботу 750 шкіл.
1 вересня розпочали роботу 750 шкіл області. До занять приступили 191,8 тис. учнів. Про це сьогодні на брифінгу повідомила журналістам начальник управління освіти та науки Луганської облдержадміністрації Ірина Цимбал. В новому навчальному році за шкільні парти сіли 15,2 тисяч першокласників, в тому числі у сільській місцевості 1,7 тисяч. До 10 класу зараховано 15,9 тис. учнів, у тому числі у сільській місцевості 1,8 тис. учнів.

докладніше »



03 вересня 2007, 15:08
64 нових комп’ютерних класів відкрито в школах області.
Станом на 1 вересня поточного року комп’ютерні класи встановлені та введені до експлуатації в 64 закладах освіти області. Ірина Цимбал підкреслила, що завдяки цьому буде завершена комп’ютеризація загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів у сільській місцевості та частково здійснена поставка комп’ютерних класів у міські школи. Разом з тим, за словами Ірини Цимбал, для повного завершення комп’ютеризації необхідно встановити ще 61 комп’ютерний клас у навчальні заклади 10 міст

докладніше »



03 вересня 2007, 14:04
Сегодня дети из Луганской области поедут на отдых в «Артек».
3 сентября группа детей из Луганской области в количестве 30 человек отправится на оздоровление и отдых в Международный детский центр «Артек» в АР Крым. Там будет проходить IХ тематическая смена под названием «Международный форум «Школьная радуга». Льготные путевки в «Артек» получили детский коллектив «Непоседы» из г.Брянки, победители областного конкурса юных инспекторов движения из Троицкого района, а также одарённые дети и дети-сироты.

докладніше »



03 вересня 2007, 13:24
У новому навчальному році читачів бібліотеки СНУ ім. В.Даля чекає багато нововведень.
„Цього року ми переходимо на обслуговування читачів за допомогою новітніх технологій. Проводимо штрих-кодування усієї бібліотечної літератури. Коли книга або журнал будуть видаватися на абонемент, їх за допомогою лазерного пристрою будуть заносити до електронного формуляру читача", – зазначила директор Наукової бібліотеки Далівського університету Ольга Єпіфанова.

докладніше »



03 вересня 2007, 13:16
Далівській університет переходить на міжнародні освітні стандарти.
У Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля розпочався новий навчальний рік. Цього року університет прийняв на навчання близько 6500 першокурсників. У порівнянні з минулим роком, збільшена кількість бюджетних місць для навчання на першому курсі. На 100% виконаний план набору студентів на бюджетну форму з підготовки бакалаврів, фахівців та магістрів (перший і п’ятий курси).

докладніше »



03 вересня 2007, 11:48
60% бытового топлива вывезено угледобывающими предприятиями области шахтерам-льготникам.
По данным топливно-энергетического управления Луганской облгосадминистрации, по состоянию на 31 августа текущего года угледобывающими предприятиями области на бытовые нужды вывезено 393 тыс. тонн льготного топлива, что составляет 60,4% от годового плана. За неделю, с 23 по 31 августа, было отгружено 16,6 тыс. тонн угля.

докладніше »



03 вересня 2007, 10:18
1 сентября открылась единственная в области специальная школа для слабовидящих детей «Хрусталик».
Торжественное открытие учебно-реабилитационного центра «Хрусталик» для слабовидящих детей состоялось в г.Рубежное на Луганщине. Он стал единственным на сегодняшний день учреждением I-III ступени в области, являющимся оптимальной формой решения многоступенчатой социальной и социокультурной интеграции в общество детей с дефектами зрения. Учениками и воспитанниками центра стали 165 детей.

докладніше »



03 вересня 2007, 09:45
Керівники Луганщини вітають з 64-ю річницею визволення області від фашистських загарбників.
Сьогодні в Луганську з нагоди 64-ї річниці визволення Луганщини від німецько-фашистських загарбників голова облдержадміністрації Олександр Антіпов, голова облради Валерій Голенко, Луганський міський голова Сергій Кравченко, ветерани, представники громадськості поклали квіти до Пілону Слави та Могили невідомого солдата.

докладніше »



31 серпня 2007, 12:05
Кількість підприємців на Луганщині з кожним роком зростає.
З кожним роком зростає кількість підприємств. За даними Головного управління статистики у Луганській області, за підсумками 2006 року в області діяло 12 тис. 598 підприємств, що на 2,4% більш ніж у 2005 році. Найбільша кількість підприємств зосереджена у містах Луганську - 46%, Сєвєродонецьку - 9,1%, Алчевську - 7,9%. У сфері малого бізнесу працює 84,2% підприємств області.

докладніше »



31 серпня 2007, 11:55
2 вересня підприємці Луганщини відзначають своє професійне свято.
Відповідно до Указу Президента України в першу неділю вересня вже дев’ятий рік підряд відзначається День підприємця. Голова облдержадміністрації Олександр Антіпов та голова обласної ради Валерій Голенко вітають підприємців Луганської області з професійним святом.

докладніше »



31 серпня 2007, 11:30
В містах та районах області: Кіровськ
За підсумками роботи за І півріччя 2007 року кращим платником податків у місті стало ВАТ «Кіровський ковальський завод «Центрокуз». За цей період підприємством сплачено до бюджету 1879,7 тис. грн. Завод працює стабільно, з прибутком. Надходження до бюджету у І півріччі 2007 року порівняно з відповідним періодом 2006 року збільшилися на 1187,2 тис. грн.

докладніше »



31 серпня 2007, 11:18
Руководители Луганщины поздравляют школьников, учителей и родителей с ДНЁМ ЗНАНИЙ
Председатель облгосадминистрации Александр Антипов и председатель областного совета Валерий Голенко поздравляют школьников, студентов, педагогов и родителей с Днём знаний.  

докладніше »



31 серпня 2007, 11:09
На 1,5 млн. грн. зменшилась заборгованість із зарплати на економічно-активних підприємствах області.
За даними щотижневого моніторингу Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, на економічно-активних підприємствах заборгованість із виплати заробітної плати зменшилась протягом минулого тижня на 1,5 млн. грн. (4,2%) і склала 33,7 млн. грн.

докладніше »



31 серпня 2007, 10:45
На Луганщині почнеться випуск 63 найменувань нових продуктів харчування.
29 серпня відбулося чергове робоче засідання обласної дегустаційної комісії в спеціально обладнаному приміщенні ДП «Луганськстандартметрологія». Шість товаровиробників Луганської області одержали дозвіл на початок виробництва 63 найменувань нових продуктів харчування, а споживачі отримали можливість придбання зовнішньо привабливих, поживних, а найголовніше, перевірених і безпечних виробів.

докладніше »



31 серпня 2007, 10:03
Чиновник уличен во взятке.
Сотрудниками Управления по борьбе с организованной преступностью  задокументирован факт получения взятки одним из должностных лиц Меловского района. Чиновник получил 4 тысячи гривен от частного предпринимателя за выдачу разрешительных документов. Деньги изъяты. Решается вопрос о возбуждении уголовного дела. 

докладніше »



31 серпня 2007, 09:34
Діти з притулку для неповнолітніх ознайомились з історією та традиціями рідного краю.
Справжнім подарунком для вихованців Луганського обласного притулку для неповнолітніх стала екскурсія до Біловодського кінного заводу, яку подарував дітям Луганський благодійний фонд “Підліток”. Діти мали можливість побачити красоту природи Слобожанщини, зазирнути до сторінок історії рідної країни.

докладніше »



31 серпня 2007, 09:10
Футболісти луганської “Зорі” подарували свято вихованцям притулку.
28 серпня в гості до дітей Луганського обласного притулку для неповнолітніх завітали футболісти клубу “Зоря”. Ця зустріч стала для вихованців притулку найяскравішим святом – бо ніколи у житті вони не мали можливості зіграти у свою улюблену гру з майстрами такого високого класу.

докладніше »



30 серпня 2007, 15:30
По большинству показателей задание на I полугодие по Программе социально-экономического развития Луганщины выполнено.
«По большинству показателей задание на I полугодие по Программе социально-экономического развития Луганской области выполнено», – заявил начальник Главного управления экономики Луганской облгосадминистрации Альберт Зинченко в ходе сессии облсовета. В ходе отчета перед депутатами облсовета об итогах I-го полугодия он отметил, что темпы роста объемов производства за этот период составили 113,5%.

докладніше »



30 серпня 2007, 13:10
28 вересня на Луганщині відзначатиметься 300-річчя повстання під керівництвом Кіндрата Булавіна.
28 вересня поточного року в селищі Трьохізбенка Слов’яносербського району відбудуться урочистості з нагоди відзначення 300-річчя повстання під керівництвом Кіндрата Булавіна. Планується, що участь в заходах візьмуть керівники Луганської облдержадміністрації та облради, делегації міст і районів області, делегації областей України та Російської Федерації. Про це йшлося в облдержадміністрації на засіданні оргкомітету з підготовки урочистих заходів до 300-річчя повстання під керівництвом Кіндрата Булавіна.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
2021222324252627282930313233343536373839

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера