У Луганському національному аграрному університеті пройшла міжнародна науково-технічна конференція «Актуальні проблеми і новітні технології харчової і переробної галузі». У конференції взяло участь більше 50 представників університетів, науково-дослідних інститутів і підприємств України та Росії.
Відкрив конференцію заступник голови Луганської облдержадміністрації Олександр Ольшанський, який охарактеризував стан харчової і переробної галузі Луганщини. Учасники конференції також обговорили актуальні проблеми і новітні технології, що запроваджуються у харчовій промисловості, питання створення високоефективного обладнання, процесів і апаратів переробних і харчових виробництв.
Найцікавішим моментом конференції стала екскурсія на ЗАТ «Луганський м'ясокомбінат». Провідні фахівці одного з найбільших м’ясопереробних комбінатів України продемонстрували учасникам конференції цехи різного призначення, сучасне обладнання, різні етапи технологічних процесів, готову до реалізації продукцію, умови праці співробітників.
Робота конференції була направлена на пошук оптимальних рішень проблем сучасної харчової і переробної промисловості, які здатні удосконалити технологічні процеси з метою отримання якісних і корисних для здоров'я продуктів харчування.
|