10 вересня 2008, 10:05

Підприємства Луганщини продовжують змагання на Конкурсі ”100 кращих товарів України” 2008 р.

За даними ДП «Луганськстандартметрологія», підприємства Луганщини у кількості 18 суб’єктів господарювання продовжують змагання на загальнодержавному рівні Конкурсу якості продукції ”100 кращих товарів України” 2008 р.
В рамках Конкурсу краща продукція виробників регіону представлена у всіх номінаціях: продукція (продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення), роботи та послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах.
В першій декаді вересня 2008 р. група експертів загальнодержавного рівня Конкурсу провела огляд підприємств Луганщини з метою підтвердження якості продукції (товарів, робіт, послуг) відповідно встановлених критеріїв за документами та матеріалами, які представила регіональна конкурсна комісія.
Серед фіналістів-учасників національного рівня Конкурсу великі, середні та малі підприємства: ВАТ “Коровай”, ТОВ “Глорія”, ТОВ “Техагро-ЛТД”, ТОВ “ВІАТ”, ТОВ НВФ “Біолайт”, ТОВ НВФ “Аеромех”, ЗАТ ЛСП ППА і ОС “Спецавтоматика” м. Луганськ, ТОВ “Істок” м.Свердловськ, ПП “Завод продтоварів “Анжей” с.Георгіївка Лутугінського району, ВАТ “Алчевський коксохімічний завод”, ВАТ “Первомайський електромеханічний завод ім.К.Маркса”, ВАТ “Об’єднання Склопластик ” м.Сєвєродонецьк, ЗАТ “Сєвєродонецьке об'єднання Азот”, ВАТ “Стахановський вагонобудівний завод”, ТОВ “МАВІ Україна” Кремінського району, ТОВ “Хімічний завод “Синтез” Слов`яносербського району, Луганський центр післядипломної освіти, ресторан “Мансарда” м.Луганськ.
Головна конкурсна комісія в вересні-жовтні поточного року визначить переможців, лауреатів та фіналістів Всеукраїнського конкурсу – “100 кращих товарів України” 2008 р. Нагородження призерів Конкурсу з виставковими заходами кращої продукції відбудеться у листопаді в Києві в рамках проведення Європейського тижня якості в Україні.

Продукція (товари, роботи, послуги), яка вийшла у фінал загальнодержавного рівня у встановлених номінаціях, та її виробники будуть включені до каталогу “100 кращих товарів України” 2008 року.