12 вересня 2008, 10:45

Керівництво області вітає працівників спортивної галузі з Днем фізичної культури і спорту.

Голова Луганської обласної державної адміністрації Олександр Антіпов і голова Луганської обласної ради Валерій Голенко вітають працівників спортивної галузі з Днем фізичної культури і спорту:
«Шановні спортсменам та тренери, організатори та фахівці фізичної культури і спорту, ветерани та аматори спорту Луганщини!
Щиросердно вітаємо вас з професійним святом – Днем фізичної культури і спорту!
Наша земля багата на спортивні таланти. Ми пишаємось тим, що десять наших земляків завоювали звання Олімпійських чемпіонів.
Луганські спортсмени відомі далеко за межами області і України, вони завжди серед тих, хто здобуває найвищі нагороди на престижних міжнародних змаганнях, зберігає та примножує славні традиції українського спорту, зміцнює авторитет нашої держави у світовому співтоваристві.
Нинішній рік ознаменований проведенням найзначніших змагань планети – Олімпійських ігор, на яких спортсмени Луганщини гідно проявили себе. Бронзовими призерами стали заслужені майстри спорту гімнаст Олександр Воробйов, велосипедистка Леся Калітовська, п’ятиборка Вікторія Терещук та боксер В’ячеслав Глазков.
Приємно відзначити, що спортивну славу нашої області наполегливою працею примножують тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл, вчителі, організатори та фахівці фізичної культури.
Бажаємо вам високих спортивних звершень, популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом.
Нехай ваші досягнення й надалі примножують славу, престиж, авторитет Луганщини та України в цілому!»