16 вересня 2008, 11:22

Інтернет-мандрівка “Заповідні куточки Луганщини”, присвячена 70-річчю Луганської області, відбулася сьогодні у Луганську.

Інтернет-мандрівка “Заповідні куточки Луганщини”, присвячена 70-річчю Луганської області, відбулася сьогодні у Луганській обласній бібліотеці ім. М. Горького. Вона була підготовлена центром для людей з фізичними обмеженнями «Джерело», який працює при обласній бібліотеці.
Також для усіх відвідувачів відкрилася виставка «Почти что сон…». Автор робіт, представлених на виставці – В’ячеслав Калюжин – член Сєвєродонецького міського товариства інвалідів “Надія”, призер конкурсу російського благодійного фонду “Філантроп”. Неординарність особистості автора, у світі снів якого переважає чорно-біла гама, чітко виражена в його роботах – чорно-білому розпису на тканині. На виставці представлені 32 роботи.
Виставка та Інтернет-мандрівка увійшли у програму І Бібліотечного дня, організованого центром „Джерело” для тих, кому фізичні особливості заважають відвідувати бібліотеку у будь-який час.