18 вересня 2008, 13:05

Керівництво Закарпатської області вітає луганчан з 70-річчям утворення Луганської області.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші та голова Закарпатської обласної ради Михайло Кічковський вітають луганчан з 70-річчям утворення Луганської області:
«Шановні Олександре Миколайовичу і Валерію Миколайовичу!
Від імені мешканців Закарпаття та від себе особисто щиро вітаємо Вас та всіх луганчан з 70-річчям утворення Луганської області!
Луганщина – один з найбільш потужних промислових центрів України. Це провідний регіон у державі з видобутку вугілля, сировини для будівельних матеріалів, виплавки металу, виробництва електроенергії, розвинутого машинобудування, залізничного транспорту, нафтопереробки, будівельної індустрії, сільського господарства.
Ваша область має давню та величну історію, прославлену трудовими звершеннями шахтарів, сталеварів та аграріїв. Луганщина успішно і динамічно розвивається, має неабиякий потенціал для промислового, наукового та культурного розвитку.
Але найдорожче багатство області – це люди, які своєю невтомною працею примножують здобутки Української держави. Закарпатці ніколи не забудуть ту безкорисливу допомогу, яку луганчани надали і надають нашому краю для ліквідації наслідків катастрофічних повеней, особливо цьогорічної, що сталася 23-27 липня.
У цей святковий день щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, добра та злагоди у родинах, щастя, миру, непохитної віри у власні сили та велике майбутнє нашої держави!»