23 вересня 2008, 14:32

На території Луганської області сьогодні чітко дотримуються графіку підготовки підприємств ЖКГ до опалювального сезону. – Олександр Антіпов.

«Підготовка до опалювального сезону на Луганщині завершується у відповідності до затвердженого нами плану. Підприємства сьогодні чітко дотримуються графіків підготовки ЖКГ до зими», – відзначив голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов.
За підсумками особистого прийому громадян Олександр Антіпов заявив представниками ЗМІ, що сьогодні більшість людей звертається до влади по допомогу саме з питань опалення чи водопостачання.
«Ми сьогодні можемо впевнено стверджувати, що робиться все необхідне, аби область цього року не зазнала уроків, подібних до алчевської аварії. Для цього навесні ми розробили графіки підготовки до зими, виконання яких вже завершується. Щоправда, погода внесла у цей графік свої корективи, і середньодобова температура сьогодні є нижчою за очікувану. Ми поділяємо занепокоєння Президента України щодо загрози здоров’ю найбільш вразливих верств населення, зокрема, вихованців дитячих закладів, школярів, пацієнтів системи охорони здоров’я та соціального захисту», – зазначив Олександр Антіпов.
За його словами, першочергове завдання влади – забезпечити теплом об'єкти соціальної інфраструктури та житлові будинки як тільки в цьому виникне потреба.
«На сьогодні обласна влада у прискореному режимі завершує підготовку до опалювального сезону. Ми плануємо його розпочати виходячи із реальних потреб жителів області. Я впевнений, що ви всі з цим погодитесь, адже ці кроки продиктовані, передусім, інтересами громадян», –  підкреслив губернатор.