05 жовтня 2008, 14:38

Спільне звернення Луганської обласної державної адміністрації та Луганської обласної ради до керівників міст і районів, мешканців області

Шановні земляки!
 
Луганщина зазнала важкої і непоправної втрати. 4 жовтня цього року внаслідок вибуху метану на шахті «Дуванна» ВАТ «Краснодонвугілля» загинуло шість гірників.
Невблаганна смерть передчасно забрала життя шахтарів, які своєю мужньою працею несли тепло і світло  в оселі своїх співвітчизників.
Звістка про жахливу трагедію відізвалася скорботою в серці кожного з нас. Розділяємо біль та гіркоту втрати і висловлюємо співчуття й слова підтримки сім'ям, рідним та близьким загиблих.
Обласна державна адміністрація та обласна рада звертаються до всіх мешканців області 6 жовтня 2008 року, у день поховання загиблих гірників, виявити співпереживання до біди, яка спіткала наш край, та утриматися від проведення розважальних заходів.
Ми звертаємося до керівників міст і районів області, працівників регіональних засобів масової інформації з проханням обмежити проведення концертів і спортивних змагань, а також внести відповідні зміни до програм місцевих теле- та радіопередач.
Світла пам'ять про загиблих шахтарів назавжди залишиться у наших серцях.
Голова обласної держадміністрації О.М.АНТІПОВ,  Голова обласної ради В.М.ГОЛЕНКО.