24 листопада 2008, 08:30

У містах та районах області: Кіровськ

● 17 листопада заступник міського голови О. Саленко провів особистий прийом громадян. Всього на прийом звернулися 25 осіб з 9 зверненнями. Мешканці міста порушили питання виплати заборгованості із зарплати, установки індивідуального опалення, водомірів, отримання житла, газифікації вулиць та забезпечення твердим побутовим паливом колишніх працівників ДП «Шахта «Голубівська».
● 17 листопада відбулись громадські слухання на тему: «Про тарифи на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, які надає міське приватне підприємство «Восток». У заході взяли участь секретар міськради Є. Свістухін, депутати міськради, голови будинкових комітетів, працівники підприємства, мешканці кварталів 60-річчя Жовтня та «Центрального» (34 особи). Перед мешканцями цих кварталів виступив директор МПП «Восток», який проінформував присутніх про стан справ на підприємстві. Начальник відділу субсидій міського УПСЗН розповіла про порядок оформлення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг для малозабезпечених громадян. Звернено увагу на те, що службою розглядається в індивідуальному порядку кожний конкретний випадок надання субсидії. Начальник УЖКГ міськвиконкому проінформувала присутніх про норми законодавства щодо надання житлово-комунальних послуг та про виконані роботи з обслуговування житла даним підприємством. У своїх виступах мешканці зазначених мікрорайонів вказували на недоліки у роботі підприємства, зокрема, на неякісний ремонт покрівель. Серед основних пропозицій дорадчого комітету громадських слухань керівництву підприємства – здійснювати перерахунки за ненадані послуги, покращити роботу ліфтового господарства, якість ремонту покрівель та під’їздів житлових будинків.
● 18 листопада у міськвиконкомі секретар міськради Є. Свістухін провів засідання «круглого столу» на тему: «Роль міського радіо у громадсько-політичному житті міста». У засіданні взяли участь представники ЗМІ, підприємств, закладів та організацій міста, відповідальні за зв’язки зі ЗМІ, представники політичних партій та громадських організацій (20 осіб). Під час засідання директор організації «Кіровська міська редакція радіомовлення» та директор міського кабельного телебачення проінформували про свою діяльність. Обговорювалися проблеми зменшення радіоточок у зв’язку із підвищенням тарифів на послуги Укртелекому. Як вихід із даної ситуації обговорювались пропозиції відкриття радіоканалу на міському кабельному телебаченні.