24 листопада 2008, 09:45

На 71% виконаний план з поставок побутового вугілля населенню Луганщини.

Згідно з розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації Олександра Антіпова в області здійснюється постачання твердого побутового палива мешканцям області.
Станом на 21 листопада поточного року вуглевидобувні підприємства Луганщини поставили понад 411 тисяч тонн вугілля на побутові потреби мешканців області, що складає 71% від запланованих показників.
Повністю виконали план з відвантаження твердого побутового палива вугільні державні підприємства «Антрацит», «Ровенькиантрацит» та «Свердловантрацит».
Ряд вугледобувних підприємств також наблизився до виконання плану. Так, державне підприємство «Краснодонвугілля» здійснило постачання 26398 тонн вугілля, що становить 98% від запланованих об’ємів. Виконання плану з відвантаження побутового палива шахтами «Белоріченська» та «Перевальска» складає 92,5% та 93% відповідно.
Загалом надання твердого побутового палива потребує 101901 мешканець Луганщини. Робота із поставок вугілля триває і знаходиться на особистому контролі голови облдержадміністрації Олександра Антіпова.