25 листопада 2008, 08:25

У містах та районах області: Брянка

● 9 листопада на території Брянківської виправної колонії №11 відбулося урочисте відкриття та освячення храму, побудованого ув’язненими цієї колонії. У заході взяли участь заступник міського голови Ю. Бронфін, керівництво колонії, представники духівництва, а також ті, хто надавав допомогу в будівництві храму.
● 18 листопада відбулося засідання міськвиконкому, на якому були розглянуті підсумки відбору кандидатів до військово-навчальних закладів з числа цивільної молоді у 2008 році та завдання на 2009 рік, реалізацію робочого проекту «Захист від підтоплення селищ Лозова Павлівка та Єліно м. Брянка Луганської області у зв’язку з ліквідацією шахти «Брянківська», а також звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2008 року. На «годині контролю» було заслухано інформацію про хід виконання рішення міськвиконкому «Про хід реалізації комплексного плану заходів з санітарної охорони території міста від заносу й поширення холери та інших карантинних інфекцій на 2005-2009 роки».
● 18 листопада рішенням міськвиконкому зареєстровано міську дитячу громадську організацію «Клуб Спортивних єдиноборств «Атака». Її мета – здійснення діяльності, спрямованої на задоволення та захист законних спортивних, соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних та інших спільних інтересів своїх членів, а також популяризація спортивних єдиноборств.