02 грудня 2008, 10:30

Всеукраїнський семінар з питань усиновлення проходить у Луганську.

За даними служби у справах дітей Луганської облдержадміністрації, у Луганську проходить Всеукраїнський семінар для спеціалістів служб у справах дітей, які ведуть питання усиновлення. У семінарі беруть участь представники обласних адміністрацій, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.
Темою семінару є «Діяльність органів опіки та піклування Луганської області з питань усиновлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування».
Під час семінару будуть розглянуті особливості роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в Луганській області щодо реалізації прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на сімейне виховання. Крім цього, будуть обговорені питання залучення населення міста та громадських організацій до проблем сирітства та розвитку сімейних форм виховання. Спеціалісти служби у справах дітей Луганської обласної держадміністрації поділяться своїм практичним досвідом з організації усиновлення з колегами з інших регіонів Україні.
Семінар триватиме з 2 по 4 грудня 2008 року на базі служби у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації.