04 грудня 2008, 10:25

Луганськ та Свердловський район стали переможцями обласного конкурсу на кращий санітарний стан населений пунктів Луганщини.

Підбито підсумки обласного конкурсу на кращий санітарний стан серед міст обласного значення та районів Луганської області. Переможцями цього року визнано Луганськ – серед міст та Свердловський район серед районів. До такого висновку прийшов на своєму засіданні обласний штаб з проведення конкурсу на кращий санітарний стан.
За відповідним розпорядженням голови луганської облдержадміністрації Олександра Антіпова, державному управлінню охорони навколишнього природного середовища в Луганській області доручено перерахувати виконкомам Луганської та Свердловської міських рад призові кошти − по 180 тис. грн. кожному. Ці гроші підуть на придбання автомашин-сміттєвозів.
Обласний конкурс на кращий санітарний стан серед міст обласного значення та районів Луганської області проводиться щорічно в рамках реалізації Закону України «Про забезпечення санітарного благополуччя населення».