05 грудня 2008, 11:11

Керівники Луганщини привітали працівників статистики з професійним святом.

Голова Луганської обласної державної адміністрації Олександр Антіпов та голова Луганської обласної ради Валерій Голенко вітають працівників статистики з їхнім професійним святом:
«Шановні працівники статистики!
Від імені обласної державної адміністрації та обласної ради прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!
Важко переоцінити важливу роль статистики у розбудові нашої державності і громадського суспільства. На нинішньому непростому етапі соціально-економічних перетворень ви забезпечуєте оперативну, об'єктивну, прозору оцінку результатів економічного і соціального розвитку як регіонів, так і країни в цілому
Працівники статистики є першими соціальними експертами, хто, опираючись на реальні цифри і показники, відстежує та неупереджено аналізує основні явища і тенденції в усіх сферах життя країни. Статистична діяльність створює перевірену інформаційну базу як головний орієнтир у формуванні та прискоренні позитивних суспільних змін держави, яка прагне зміцнення та стабільності.
Велику пошану викликає те, що головними критеріями вашої роботи завжди є принциповість та об’єктивність.
Висловлюючи подяку за вашу сумлінну працю та вірність професійному обов'язку, зичимо вам міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії, наполегливості у праці, успіхів у проведенні експерименту з реорганізації органів державної статистики та у всіх починаннях на благо народу України!»