15 грудня 2008, 08:25

В містах та районах області: Новопсковський район

● 3 грудня відбувся захід «Світ навколо нас» для дітей пільгової категорії, присвячений Міжнародному дню інвалідів. Для дітей було організовано святкову конкурсну та ігрову програми. Переможці та учасники конкурсу «Погляньте – це я!» отримали заохочувальні подарунки.
● 3 грудня, у рамках районних акцій «Молодь за здоровий спосіб життя» та «16 днів проти гендерного насильства», відбувся перший етап п’ятого волонтерського фестивалю «Щире серце». У фестивалі взяли участь представники центру соціальних служб, відділів освіти, сім’ї та молоді райдержадміністрації, центру зайнятості, районного Товариства Червоного Хреста, працівники РВ УМВС.
● Станом на 4 грудня у районному центрі зайнятості перебуває на обліку 1103 безробітних, з них 751 особа отримує допомогу з безробіття. Фахівцями районного центру зайнятості протягом тижня працевлаштовані 5 осіб.
● Працівниками територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та інвалідів доставлено продуктів харчування з торгових точок на суму 3416 грн., промислових товарів – на суму 1217 грн., медикаментів – на суму 1098 грн. Безкоштовно обслуговано перукарем 15 осіб, швачкою – 4 особи. Упорядковано 13 будинків.