18 грудня 2008, 14:05

Єдиний день інформування населення з реалізації державної етнонаціональної політики та забезпечення прав національних меншин на Луганщині пройшов сьогодні.

Єдиний день інформування населення області за темою: «Реалізація державної етнонаціональної політики та забезпечення прав національних меншин у Луганській області» пройшов сьогодні, 18 грудня 2008 року, в усіх містах та районах Луганської області.
Розпорядженням голови облдержадміністрації створена Рада з питань етнонаціональної політики, затверджено Робочий план з реалізації державної політики у сфері міжнаціональних відносин та розвитку культур національних меншин Луганської області до 2010 року. Зазначено, що підтримання міжнаціональної злагоди у регіоні та толерантного ставлення до культур різних народів залишається одним з пріоритетних напрямків роботи облдержадміністрації.
Згідно з даними Всеукраїнського перепису населення 2001 року на території області проживає 2,3 млн. осіб 123 національностей та народностей. Протягом останніх років в області не зафіксовано проявів національної нетерпимості та загострення міжетнічних відносин.