19 грудня 2008, 13:31

Діти-сироти та діти з багатодітних родин отримали подарунки від обласної влади в День Святого Миколая.

В День Святого Миколая діти сироти та діти з багатодітних родин Луганщини отримали подарунки від представників обласної влади. 
Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Ареф’єв відвідав вихованців Луганського обласного притулку для дітей, де подарував дітям солодощі, аудіо та відеотехніку.
Заступник голови облдержадміністрації Микола Запорожцев в цей день відвідав дитячий будинок сімейного типу Лисиченко, що розташований в місті Попасна. Він поспілкувався з дітьми і подарував їм цукерки та іграшки, а батьків відзначив почесною відзнакою «За сумлінне батьківство» та подарунками. 
Комп’ютер та традиційні солодкі подарунки отримали від заступника голови облдержадміністрації Геннадія Головненка вихованці Луганського обласного дитячого будинку «Повір у себе».
Заступник голови облдержадміністрації Володимир Заблоцький відвідав дітей, які виховуються в Стахановській обласній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступені №2, Теплогірській обласній спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті та Стахановській обласній загальноосвітній школі-інтернаті №1. Володимир Заблоцький подарував закладам необхідну техніку, а дітям – солодощі та фрукти.
В День Святого Миколая заступник губернатора Олександр Ольшанський вручив подарунки вихованцям дитячого будинку сімейного типу Божкових з Лутугинського району.
Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Тихоновський та заступник голови облдержадміністрації Юрій Хунов завітали з подарунками до Стахановського притулку для дітей та Луганського обласного будинку дитини №2.
У всіх закладах освіти обласного підпорядкування відбулися святкові вистави, на які були запрошені представники місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, благодійних організацій, шефи та спонсори.