24 грудня 2008, 10:50

Всеукраїнська нарада з питань соціокультурної адаптації підлітків та молоді з обмеженими фізичними можливостями пройшла в Луганську.

Всеукраїнська нарада з питань соціокультурної адаптації підлітків та молоді з обмеженими фізичними можливостями проходила з 18 по 20 грудня 2008 року в Луганську. Організаторами заходу виступили управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації, Національна Асамблея інвалідів України, Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями та Луганська обласна молодіжна громадська організація «АМІ-Схід».
Під час наради учасники обговорили можливості вдосконалення державної системи підтримки молоді для досягнення і збереження максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних і професійних здібностей та повного включення у всі аспекти життя.
За інформацією Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями, в нараді прийняли участь понад 100 представників різних областей України.
Крім цього, за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, а також Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді для учасників наради були організовані соціокультурні заходи та екскурсії містом.