29 грудня 2008, 10:13

З Новим роком вітають жителів Луганщини керівники області.

Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов та голова Луганської облради Валерій Голенко привітали жителів Луганщини з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. У їх поздоровленні, зокрема говориться:
«Дорогі земляки!
Від усього серця вітаємо вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим! Ці улюблені усіма нами з дитинства дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда і казки, душевного тепла і надії.
Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2008-й рік був не простим. Він був насичений подіями, напруженою працею, суворими випробуваннями та новими викликами. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід.
Новий рік – це завжди оновлення ідей, думок, почуттів; це – імпульс творчості, енергії, наснаги; це – пошук кохання, радості, щастя. Напередодні цих радісних свят прийнято загадувати бажання та вірити, що вони обов'язково здійсняться.
Нехай новий рік буде щедрим для вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе з собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та додасть сили для її досягнення.
Бажаємо вам, щоб прийдешній рік виправдав самі добрі надії і прагнення, приніс достаток і добробут вашим сім'ям, а у ваших домівках панували мир, взаєморозуміння та любов.
З Новим роком та Різдвом Христовим!»