29 грудня 2008, 11:12

Близько 30 жителів Луганщини звернулися до заступника губернатора Геннадія Головненка з питаннями під час прямого радіоефіру.

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Геннадій Головненко взяв участь у прямому ефірі передачі «Півгодини на тему» на Луганському обласному радіо. Передача була присвячені проблемам діяльності житлово-комунального господарства та будівництва в Луганській області. Близько 30 громадян завернулися із своїми запитаннями до Геннадія Головненка, який саме опікується зазначеними проблемами згідно своїй посаді в облдержадміністрації.
В ході спілкування порушувалися питання теплозабезпечення помешкань луганчан, ремонту житлових будинків, впровадження енергозберігаючих технологій, а також ліквідації стихійних сміттєзвалищ, освітлення вулиць та безперебійного електропостачання населених пунктів області.

Під час прямого ефіру радіопередачі жителька селища Лотіково Слов`яносербського району Клавдія Іванівна Майборода висловила обласній владі подяку за допомогу в газифікації вулиці, на якій вона мешкає, та будівництво підвідного газопроводу. На це з обласного бюджету було виділено 165 тис. грн., ще близько 40 тис. грн. – з районного бюджету. Завдяки цьому на початку грудня 30 будинків на вулиці вже підключені до газопостачання.