29 грудня 2008, 13:06

Новорічне свято зібрало в Луганському цирку дітей-сиріт зі всієї Луганщини.

Новорічне свято для дітей-сиріт Луганщини відбулося сьогодні в Луганському цирку. Свято організувало управління освіти та науки Луганської облдержадміністрації в рамках обласної благодійної акції «Руки надії».  На циркову новорічну ялинку приїхали 1800 вихованців дитячих будинків та інтернатів, що діють в Луганській області.  
Під час свята заступник голови Луганської облдержадміністрації Володимир Заблоцький та заступник голови облради Євген Харін привітали дітей з Новим роком та побажали їм здійснення самих заповітних мрій, а також пообіцяли, що обласна влада зробить все, щоб вони мали гідне життя і перспективи для самореалізації, коли підростуть та обиратимуть свій подальший життєвий шлях. «Ми зацікавлені, щоб усі наші діти виросли повноцінними громадяами своєї країни, люблячими свій рідний край і бажаючими зробити нашу Луганщину кращою», - зазначив Володимир Заблоцький.
Представники влади подарували дітям подарунки із солодощами та фруктами. Головним подарунком стала новорічна святкова циркова  вистава.
Під час проведення свята до роботи з дітьми були залучені волонтери та активісти Луганської обласної дитячої громадської організації „Лугарі”.