30 грудня 2008, 11:54

Питання цивільної оборони та безпеки на хімічних підприємствах луганщини обговорили учасники засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

Перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Ареф’єв провів засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В засіданні також взяв участь заступник голови облдержадміністрації Микола Запорожцев.
Члени комісії обговорили проблеми протипожежного обслуговування підрозділами державної пожежної охорони ДП "Хімічний завод "Південний" та Рубіжанського казенного хімічного заводу "Зоря", а також підсумки виконання у п.р. Плану комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області слухачами з функціонального навчання у сфері цивільного захисту.
Під час засідання було затверджено результати проведеної класифікації хімічно небезпечних об’єктів та адміністративно-територіальних одиниць Луганської області, перелік потенційно небезпечних об’єктів області, а також План роботи обласної комісії з питань ТЕБ та НС на 2009 рік.