30 грудня 2008, 12:39

Міжнаціональні новорічна ялинка відбулася сьогодні в Луганському обласному академічному театрі ляльок.

За сприяння Луганської облдержадміністрації та обласної ради в Луганському академічному обласному театрі ляльок відбулася традиційна Міжнаціональні новорічна ялинка. Ця феєрична новорічна вистава зібрала близько 300 дітей, які є представниками національно-культурних товариств області.
«Нехай це новорічне свято назавжди залишиться у вашій пам`яті як справжня казка, а новий 2009 рік радує вас та ваших бітьків тільки радісними подарунками», - побажав дітям заступник голови Луганської облдержадміністрації Володимир Заблоцький. Разом із заступником голови Луганської облради Євгеном Харіним він привітав усіх юних представників багатонаціональної Луганщини із Новим роком. Також до дітей з привітанням звернувся голова асамблеї народів Луганщини, заступник Луганського міського голови Заза Зухбая.
В ході свята діти взяли участь у карнавалі новорічних костюмів. Разом із Дідом Морозом та снігуронькою діти водили хоровод біля святкової ялинки. Актори лялькового театру приготували для них новорічну лялькову виставу. Усі учасники свята отримали солодкі подарунки. 
Всього на Луганщині діють 32 національно-культурній товариства. На території області проживають представники 123 національностей.