Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: четвер, 28 березня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

29 грудня 2008, 08:30
У містах та районах області: Лутугинський район
Лутугинської районною організацією воїнів-інтернаціоналістів у сквері Лутугинської спеціалізованої школи встановлено пам’ятник загиблим воїнам-афганцям. Відкриття пам’ятного знаку планується провести в лютому 2009р. напередодні відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав й 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. На сьогодні ведуться роботи з благоустрою території біля пам’ятника.

докладніше »



27 грудня 2008, 12:25
До Верховної Ради України внесено проект Закону про внесення змін до Закону України "Про стимулювання розвитку регіонів"
Вчора до Верховної Ради України внесено проект Закону про внесення змін до Закону України "Про стимулювання розвитку регіонів" (щодо розширення груп територій, які визнаються депресивними, та надання їм такого статусу). Документ зареєстровано за номером 3567, сьогодні він розглядається керівництвом Парламенту. Автор поданого законопроекту - Народний Депутат України Олександр Єфремов.

докладніше »



26 грудня 2008, 14:37
Новогодний бал для студентов вузов прошел в Луганске.
Новогодний бал для студентов высших учебных заведений І-ІV уровней аккредитации Луганской области состоялся вчера в Луганском государственном институте культуры и искусств. Организаторами студенческого праздника выступили   управление по делам семьи, молодежи и спорта Луганской облгосадминистрации и Луганский областной центр поддержки молодежных инициатив и социальных исследований.

докладніше »



26 грудня 2008, 14:32
Громадська рада позитивно оцінила діяльність облдержадміністрації протягом 2007-2008 років.
Учасники Громадської ради при облдержадміністрації позитивно оцінили діяльність луганської облдержадміністрації у поточному році. На засіданні, яке провів голова Громадської ради Михайло Гайдуков,  учасники якого підбили підсумки спільної роботи з обласною держадміністрацією протягом 2007-2008 років. Одноголосно було вирішено визнати задовільною спільну діяльність Громадської ради та облдержадміністрації. Крім того, члени ради відзначили суттєві позитивні досягнення, велику роботу, здійснену губернатором Олександром Антіповим по відродженню промислового, економічного потенціалу Луганщини, розвитку соціальної і гуманітарної сфер.

докладніше »



26 грудня 2008, 11:45
Далевские вечера будут существовать до тех пор, пока есть люди, которые помнят и чтят историю нашего края. – Владимир Заблоцкий.
«Традиционные Далевские вечера существуют уже более 20 лет и, я уверен, будут существовать еще 120 лет, до тех пор, пока есть люди, которые помнят и чтят историю нашего края», – об этом заявил заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Владимир Заблоцкий во время литературно-музыкального вечера «Далевский четверг», посвященного Дню русского языка и культуры на Луганщине.

докладніше »



26 грудня 2008, 09:28
Збільшення обсягів окремих видів транспортних перевезень відбулося на Луганщині з початку 2008 року.
За данимиГоловного управління статистики у Луганській області, за підсумками 11 місяців поточного року, підприємствами автомобільного транспорту (з урахуванням перевезень фізичними особами-підприємцями) перевезено 8,4 млн. т вантажів, що на 17,5% більше, ніж у січні – листопаді минулого року. Вантажообіг збільшився на 9,7% і становив 1643,4 млн.т/км.

докладніше »



26 грудня 2008, 09:07
В містах та районах області: Слов’яносербський район.
Семінар "Розвиток та підтримка малого бізнесу" для суб’єктів підприємницької діяльності відбувся в райдержадміністрації.  У семінарі взяли участь керывники району, представники структурних підрозділів обласної та районної держадміністрацій, підприємці, представники регіонального фонду підтримки підприємництва в Луганській області, районні контролюючі служби.

докладніше »



26 грудня 2008, 09:01
В агроформуваннях області в зимовий період акцент робиться на виробництво тваринницької продукції.
За даними управління агропромислового розвитку Міловської райдержадміністрації, з початку місяця у населення закуплено 72 тонн молока. Надої молока по агропідприємствах району за грудень становлять 9,1 тонни. Надій за один день складає 0,5 тонни. Ціна за 1 л молока в сільгосппідприємствах становить 1,80 грн., у населення – 1,60 грн. Продуктивність становить 3,3 кг.  Станом на 18 грудня виробництво молока сільгосппідприємствами Лутугинського району за день складає 1,6 тонни, з початку місяця – 28 тонн. Надій на одну фуражну корову складає 3,9 л. З початку грудня Перевальськими районними сільськогосподарськими підприємствами вироблено 520 тонн м’яса, 14,7 млн. шт. яєць, 4,8 тонни молока. Надій на фуражну корову за день становить 2 кг.

докладніше »



26 грудня 2008, 08:35
В містах та районах області: Біловодський район
● За 11 місяців 2008 року випуск промислової продукції по району в порівняльних цінах становить 121% до показника січня-листопада 2007 року... ● За січень-листопад 2008 року підприємствами автомобільного транспорту перевезено пасажирів на 6,9% більше, ніж за відповідний період 2007 року... ● У січні-листопаді 2008 року обсяг підрядних робіт, виконаних власними силами будівельних підприємств, склав 928 тис. грн....

докладніше »



25 грудня 2008, 15:05
З метою посилення соціального захисту громадян в умовах економічної кризи КМУ прийняв постанову про визначення сукупного доходу сім’ї для окремих видів соціальної допомоги.
За даними Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, з метою посилення соціального захисту громадян в умовах економічної кризи Кабінет Міністрів України прийняв 20 грудня 2008 року постанову № 1084 «Деякі питання визначення сукупного доходу сім’ї для окремих видів соціальної допомоги».

докладніше »



25 грудня 2008, 14:14
При поддержке Луганской облгосадминистрации прошел семинар для лидеров молодежных общественных организаций.
При поддержке управления по делам семьи, молодежи и спорта облгосадминистрации Луганский областной центр поддержки молодежных инициатив и социальных исследований провел 24 декабря 2008 года семинар для лидеров молодежных общественных организаций «Менеджмент Молодежных общественных организаций».

докладніше »



25 грудня 2008, 11:44
В містах та районах області: Кремінський район
● Кремінському району виділено кошти у сумі 450 тис. грн. на будівництво котельні та внутрішньобудинкових мереж теплопостачання пологово-хірургічного корпусу Кремінського районного територіального медичного об’єднання... ● Відбувся пленум районної організації ветеранів України, на якому було підбито підсумки виконання Угоди про співпрацю між райдержадміністрацією, райрадою та ветеранськими організаціями району...

докладніше »



25 грудня 2008, 10:25
Жителька Лисичанська відзначена державною нагородою.
Президент України Віктор Ющенко з нагоди Дня працівників архівних установ відзначив кращих працівників галузі державними нагородами. Зокрема, за значний особистий внесок у розвиток архівної справи та поширення правди про історичне минуле України начальникові архівного відділу Лисичанської міської ради Олені Єрьоміній було присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України».

докладніше »



25 грудня 2008, 09:35
44 тис. осіб було працевлаштовано за сприяння державної служби зайнятості у січні-листопаді 2008 року.
Як повідомляє Головне управління статистики у Луганській області, за сприяння державної служби зайнятості у січні-листопаді 2008 року було працевлаштовано 44 тис. осіб, що на 1,4% більше, ніж у відповідному періоді минулого року. Рівень працевлаштування незайнятих громадян у січні-листопаді 2008 року порівняно з відповідним періодом минулого року зріс на 2,9 відсоткового пункти...

докладніше »



25 грудня 2008, 08:25
В містах та районах області: Кіровськ
● 22 грудня міський голова В.Патюта провів особистий прийом громадян (22 особи)... ● У рамках виконання державної програми комп’ютеризації загальноосвітніх навчальних закладів у міській школі №1 відбулося урочисте відкриття комп’ютерного класу... ● За даними міського відділу статистики, станом на 1 жовтня 2008 року у м. Кіровську проживало 38470 осіб...

докладніше »



24 грудня 2008, 15:05
Более 60 тыс. новогодних елок уже продали лесники жителям Луганщины.
Как сообщил на пресс-конференции в облгосадминистрации главный лесничий, первый заместитель начальника Луганского областного управления лесного и охотничьего хозяйства Владимир Шевченко, более 60 тысяч елок и сосен и 1 тыс. 113 елочных комплектов продали в предновогодние дни лесохозяйства Луганской области...

докладніше »



24 грудня 2008, 14:14
Новогодние праздники должны оставаться в душе каждого ребенка как хорошая, добрая сказка. – Владимир Заблоцкий.
«Новогодние праздники должны оставаться в душе каждого ребенка как хорошая, добрая сказка, а взрослые должны помогать воплотить ее в реальность», – заявил заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Владимир Заблоцкий во время областного праздника для детей льготных категорий, который состоялся сегодня в Луганском областном академическом театре кукол.

докладніше »



24 грудня 2008, 13:31
Спортсменку та тренера з Луганщини було нагороджено стипендіями Президента України.
Президент України Віктор Ющенко відзначив стипендіями видатних спортсменів та тренерів з олімпійських видів спорту. Серед нагороджених – луганчанка Любов Шуліка, а також її тренер Надія Бакланова, які отримали стипендію у розмірі 3 тис. грн. Любов Шуліка – срібна призерка чемпіонату Європи 2008 року з велосипедного спорту на треку.

докладніше »



24 грудня 2008, 11:55
Напередодні новорічних свят на Луганщині посилено охорону хвойних насаджень.
За розпорядженням голови Луганської облдержадміністрації на Луганщині посилено охорону хвойних насаджень напередодні новорічних свят. З метою попередження самовільних порубок хвойних дерев Луганському обласному управлінню лісового та мисливського господарства...

докладніше »



24 грудня 2008, 11:40
Призначено нового прокурора Луганської області.
23 грудня в Луганську Генеральний прокурор України Олександр Медведько провів зустріч з головою Луганської облдержадміністрації Олександром Антіповим, керівниками правоохоронних органів області та колективом прокуратури Луганської області. Під час зустрічі Олександр Медведько представив нового прокурора Луганської області – державного радника юстиції 3 класу Євгена Трубнікова.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1234567891011121314151617181920

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера