Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: четвер, 25 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

24 грудня 2008, 11:35
Продовжується зниження роздрібних цін на олію соняшникову та яловичину.
За даними моніторингу цін Державної інспекції з контролю за цінами в Луганській області, продовжувалося зниження роздрібних цін на олію соняшникову на підприємствах торгівлі на 1,8%, на продовольчих ринках – на 4,2%, що обумовлено насиченням продукцією за більш низькими цінами. На продовольчих ринках області протягом минулого тижня знизилися середні ціни на яловичину на 1,3%...

докладніше »



24 грудня 2008, 10:50
Всеукраїнська нарада з питань соціокультурної адаптації підлітків та молоді з обмеженими фізичними можливостями пройшла в Луганську.
Всеукраїнська нарада з питань соціокультурної адаптації підлітків та молоді з обмеженими фізичними можливостями проходила з 18 по 20 грудня 2008 року в Луганську. Організаторами заходу виступили управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації, Національна Асамблея інвалідів України...

докладніше »



24 грудня 2008, 10:01
Майже півмільйона тонн палива видобуто вугледобувними підприємствами області з початку грудня.
За даними паливно-енергетичне управління Луганської облдержадміністрації, з початку грудня вугледобувними підприємствами області видобуто 1400,2 тис. тонн палива, завдання виконано на 99,7%, на електростанції України відвантажено 485,4 тис. тонн вугілля. Зокрема, станом на 18 грудня з початку року вугільними Лутугинського підприємствами району видобуто 1667,9 тис. тонн вугілля, що на 108,3 тис. тонн більше запланованого...

докладніше »



24 грудня 2008, 09:15
Керівництво області вітає працівників архівних установ з професійним святом.
Голова Луганської обласної державної адміністрації Олександр Антіпов і голова Луганської обласної ради Валерій Голенко вітають працівників архівних установ з їхнім професійним святом: «Шановні працівники архівів Луганської області! Завдяки вашої наполегливої праці відкриваються забуті сторінки нашого минулого, встановлюється історична правда, а також захищаються права та соціальні інтереси громадян...»

докладніше »



24 грудня 2008, 08:35
В містах та районах області: Сватівський район
● Відбулося засідання 24-ї чергової сесії райради п’ятого скликання... ● Перший заступник голови райдержадміністрації Л. Русанова провела засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат... ● Голова райдержадміністрації В. Мормуль провів розширене засідання районної комісії з питань захисту прав дитини...

докладніше »



23 грудня 2008, 14:41
Міністерством освіти і науки України ведеться робота щодо вдосконалення змісту навчальних програм із фізичної культури. – Ірина Цимбал.
«Міністерством освіти і науки України ведеться робота щодо вдосконалення змісту навчальних програм із фізичної культури, передбачається вилучити зі шкільної навчальної програми виконання деяких вправ із гімнастики, метання гранати, скорочення бігових дистанцій», – заявила начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ірина Цимбал під час засідання колегії...

докладніше »



23 грудня 2008, 14:14
Медичне обслуговування учнів загальноосвітніх навчальних закладів має забезпечуватися в повному обсязі місцевою владою. – Ірина Цимбал.
«Медичне обслуговування учнів загальноосвітніх навчальних закладів має забезпечуватися в повному обсязі місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, а здійснюватися медичними працівниками відповідних установ охорони здоров’я», – заявила начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ірина Цимбал під час засідання колегії...

докладніше »



23 грудня 2008, 13:33
За підтримки облдержадміністрації у Луганську відкрито Центр Європейської Інформації.
В рамках проекту «Євроінтеграційний вибір України для мешканців Луганської області» 23 грудня 2008 року у Луганській обласній універсальній науковій ім. М.Горького було відкрито Центр Європейської Інформації. У заході взяли участь представники облдержадміністрації, провідні регіональні та національні експерти з питань європейської інтеграції, науковці, громадські діячі та студентська молодь.

докладніше »



23 грудня 2008, 13:13
Областной новогодний праздник для одаренных детей Луганщины состоялся в Луганске.
Областной новогодний праздник для одаренных детей Луганщины состоялся сегодня в Луганском областном академическом украинском музыкально-драматическом театре. «Здесь собрались самые лучшие дети Луганщины, ее гордость, дети, которые уже сейчас завоевывают славу для своего родного края», − отметил заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Владимир Заблоцкий, обращаясь к детям.

докладніше »



23 грудня 2008, 11:05
Президент України призначив голову Кременської райдержадміністрації.
Як повідомляє прес-служба Президента, своїм розпорядженням № 354/2008-рп Віктор Ющенко призначив головою Кременської районної державної адміністрації Луганської області Юрія Прокопенко. Відповідне розпорядження було підписано 22 грудня 2008 року. У Кремінській районній державній адміністрації Юрій Прокопенко працює з березня 2002 року...

докладніше »



23 грудня 2008, 10:30
В середньому на 3 копійки знизилися ціни на окремі види пального в області.
За даними щотижневого моніторингу цін Державної інспекції з контролю за цінами в Луганській області, рівень роздрібних цін на окремі види нафтопродуктів знизився в середньому на 3 копійки. Так, вартість дизельного пального знизилася на 3 коп. і становить 5,02 грн/л. На 2 коп. здешевів бензин марки А-76, ціна якого за даним на 19.12.08 складає 4,12 грн/л...

докладніше »



23 грудня 2008, 09:25
У нас достаточно средств для социальной поддержки безработных в течении следующего года. – Андрей Черкасов.
«У нас достаточно средств для социальной поддержки безработных в течении следующего года», – заявил директор Луганского областного центра занятости Андрей Черкасов во время брифинга в облгосадминистрации. По его словам, по состоянию на 19 декабря текущего года количество безработных в Луганской области составило 34 тысячи 489 человек. За 11 месяцев текущего года было трудоустроено 44 тыс. чел.

докладніше »



23 грудня 2008, 08:45
В містах та районах області: Станично-Луганський район
● За 11 місяців п.р. до Зведеного бюджету мобілізовано 50546,4 тис. грн... ● 16 грудня пройшло засідання колегії райдержадміністрації, на якому було розглянуто хід виконання районної Програми розвитку малого підприємництва... ● Протягом 2008р. фахівцями контрольно-ревізійного відділу райдержадміністрації проведено 11 контрольних заходів... ● З метою виконання завдання Президента України щодо створення до кінця 2008р. одного мільйона нових робочих місць в Україні Станично-Луганському району доведено завдання зі створення 850 нових робочих місць та інші новини.

докладніше »



22 грудня 2008, 14:30
По 5 золотых, серебряных и бронзовых медалей привезли луганские спортсмены с Чемпионата мира по боевым единоборствам.
На Чемпионате мира по боевым единоборствам, который состоялся в Ялте, спортсмены из Луганской области завоевали 5 золотых, 5 серебряных и 5 бронзовых медалей. Об этом сообщил на брифинге в Луганской облгосадминистрации исполнительный директор Ассоциации профессиональных единоборств Луганской области Сергей Трофимов.

докладніше »



22 грудня 2008, 13:31
Луганчанина удостоєно звання «Заслужений енергетик України».
Президент України Віктор Ющенко відзначив державними нагородами кращих працівників енергетичної галузі з нагоди професійного свята. Звання «Заслужений енергетик України» за значний особистий внесок у розвиток вітчизняного електроенергетичного комплексу та вагомі трудові здобутки отримав головний інженер структурної одиниці «Луганська ТЕС» товариства «Східенерго» Віктор Малигін.

докладніше »



22 грудня 2008, 13:13
За декабрь-январь все пенсии будут выплачены в полном объеме. – Владимир Тураев.
«За декабрь текущего года – январь 2009 года все пенсии будут выплачены в полном объеме», – заявил начальник Главного управления Пенсионного фонда Украины в Луганской области Владимир Тураев сегодня на брифинге в облгосадминистрации. По его словам, из необходимых на декабрь 826 млн. грн. населению уже выплачены 674 млн. грн.

докладніше »



22 грудня 2008, 11:45
Шостий рік поспіль нарощують темпи промислового виробництва енергетичні підприємства Луганщини.
22 грудня в Україні відзначається День енергетика. За даними Головного управління статистики у Луганській області, луганські підприємства з виробництва та розподілення електроенергії шостий рік поспіль нарощують темпи промислового виробництва. Зокрема, за січень-жовтень 2008 року приріст виробництва склав 2,0%.

докладніше »



22 грудня 2008, 10:50
Рапорт о выполнении годового плана вручило ГП «Антрацит» руководству облгосадминистрации.
ГП «Антрацит» отрапортовало сегодня, 22 декабря 2008 года, руководству облгосадминистрации о досрочном выполнении производственного задания текущего года. Данное предприятие досрочно выполняет государственный план уже пятый год подряд.

докладніше »



22 грудня 2008, 10:25
Состояние лесного фонда Луганщины рассматривалось на аппаратном совещании в облгосадминистрации.
Ход выполнения Указа Президента Украины от 04.11.2008 № 995 «О некоторых мерах по сохранению и воспроизводству лесов и зеленых насаждений, а также распоряжения председателя облгосадминистрации от 25.11.2008 № 1620 «О развитии лесного хозяйства области» были рассмотрены сегодня на аппаратном заседании в облгосадминистрации.

докладніше »



22 грудня 2008, 09:55
Триває зниження цін на цукор та крупу гречану на Луганщині.
За даними моніторингу цін Державної інспекції з контролю за цінами в Луганській області, протягом тижня продовжувалося зниження роздрібних цін на крупу гречану та цукор. Їх вартість за даними на 20.12.08 року становить 4,28 грн./кг та 3,63 грн./кг відповідно. Зафіксовано подальше зниження середніх роздрібних цін на птицю (кури) на 2 коп. за рахунок зниження оптово-відпускних цін окремими товаровиробниками області.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1234567891011121314151617181920

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера