Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: субота, 20 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

09 вересня 2008, 08:35
У містах та районах області: Новопсковський район
● 1 вересня у навчальних закладах району пройшли урочисті лінійки з нагоди Дня знань... ● 3 вересня у смт. Новопскові пройшов мітинг з нагоди 65-ї річниці визволення Луганської області від фашистських загарбників... ● Станом на 4 вересня у господарствах району надоєні 40,1 тонн молока... ● Станом на 4 вересня у районному центрі зайнятості перебуває на обліку 796 безробітних...

докладніше »



08 вересня 2008, 15:45
Лучшие предприниматели Луганщины отмечены Почетными грамотами ко Дню предпринимателя.
«Предприниматели − это талантливые и активные люди, способные решать многие экономические и социальные задачи», − отметил первый заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Юрий Арефьев на встрече руководства Луганщины с предпринимателями области, приуроченной к их профессиональному празднику.

докладніше »



08 вересня 2008, 14:41
Персонал, инвестиционные программы и работа с потребителями – основные векторы работы ЛЭО. – Виталий Цадо.
«Сегодня в работе Луганского энергетического объединения определены три основные вектора: персонал, инвестиционные программы и работа с потребителями», – об этом заявил сегодня генеральный директор ООО «Луганское энергетическое объединение» Виталий Цадо на брифинге в облгосадминистрации.

докладніше »



08 вересня 2008, 13:35
Необходимо как можно скорее активизировать роботу по контролю за использованием и охраной земель водного фонда. – Юрий Арефьев.
Резкой критике подверг проводящуюся в области работу по использованию земель водного фонда и установление прибрежных защитных полос сегодня на аппаратном совещании первый заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Юрий Арефьев. По итогам совещания он поручил руководству районов во время формирования местных бюджетов предусматривать средства на разработку проектов по созданию прибрежных защитных полос водных объектов...

докладніше »



08 вересня 2008, 13:20
До конца года все субвенции, выделенные Луганщине из Госбюджета, должны быть использованы в полном объеме. − Юрий Арефьев.
До конца года все субвенции, выделенные Луганской области из Госбюджета на мероприятия по энергосбережению, социально-экономическому развитию области и выполнению общегосударственной программы реформирования развития жилищно-коммунального хозяйства, должны быть использованы в полном объеме. Такую задачу поставил первый заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Юрий Арефьев сегодня на аппаратном совещании.

докладніше »



08 вересня 2008, 11:50
Представники Луганщини завоювали призові нагороди на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу.
За даними управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, у складі збірної команди України в змаганнях з пауерліфтингу приймали участь чотири представники Луганської області, які гідно виступили на Чемпіонаті світу. Серед юнаків Сергій Білий у ваговій категорії до 82,5 кг завоював звання чемпіона світу у триборстві з сумою 765 кг та виборов перші місця окремо у присіданні (285 кг), жимі (195 кг) та тязі (285 кг)...

докладніше »



08 вересня 2008, 11:30
Луганчанка здобула бронзу на Молодіжному Чемпіонаті світу з шашок.
За даними управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, луганчанка Мілана Юрченко завоювала бронзову нагороду у швидких шашках та була четвертою у класичній грі та блискавичній програмі на чемпіонат світу серед юнаків та дівчат з шашок-64. У командному заліку збірна України посіла друге місце, поступившись лише команді Росії. На третьому місці - представники Казахстану.

докладніше »



08 вересня 2008, 10:30
На 21,3% збільшились обсяги промислового виробництва у Кіровську проти аналогічного періоду минулого року.
За січень-липень 2008 року обсяги промислового виробництва збільшились на 21,3% проти аналогічного періоду минулого року. Обсяги виробництва переробної промисловості у порівнянні з показником 2007 року зросли на 24,4%. Зростання обсягів продукції спостерігалось на підприємствах металообробки (на 31,5%)...

докладніше »



08 вересня 2008, 09:25
У містах та районах області: Брянка
● 28 серпня відбулося засідання тридцятої сесії міськради, під час якого депутати розглянули питання про виконання міського бюджету за І півріччя 2008 року, хід виконання Програми соціально-економічного розвитку міста за 2008 рік, роботу адміністративної комісії... ● 28 серпня у міськвиконкомі пройшла міська конференція працівників установ освіти... ● 1 вересня, в день 65-річчя Брянківського електромеханічного ліцею відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки одному з перших керівників ліцею – фронтовику Б.Михайленко - та інші новини.

докладніше »



05 вересня 2008, 15:05
Всеукраїнська акція «33 хвилини» стартує у Луганську.
6 вересня у Луганську о 10-й годині ранку в сквері Пам’яті (вул. Радянська) стартує всеукраїнська акція «33 хвилини», присвячена 75-м роковинам Голодомору 1932-1933 років в Україні. Цього дня учасники акції протягом 33 хвилин зачитуватимуть імена земляків, загиблих від голоду, назви знищених сіл, свідчення очевидців.

докладніше »



05 вересня 2008, 14:14
Вопрос обеспечения населения городов области овощами и картофелем имеет важную социальную направленность. − Александр Антипов.
«Вопрос обеспечения населения городов области картофелем и овощной продукцией, её доступность имеет важную социальную направленность», − заявил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов в ходе областного совещания по развитию в Луганской области овощеводства.

докладніше »



05 вересня 2008, 14:04
Увеличение посевов овощей и восстановление системы овощехранилищ позволит существенно улучшить обеспечение жителей области овощами. − Сергей Хворостяненко.
Решить проблему обеспечения населения Луганской области овощной продукцией можно с помощью увеличения площадей посева овощных культур, перехода на современные интенсивные технологии их выращивания и восстановления системы овощехранилищ в городах области. Об этом заявил сегодня на областном совещании по развитию овощеводства на Луганщине Сергей Хворостяненко.

докладніше »



05 вересня 2008, 11:30
Зросли показники підприємницької діяльності на Луганщині.
За даними Головного управління статистики у Луганській області, за підсумками 2007 року у Луганській області діяло 13153 підприємства, що на 4,4% більш ніж у 2006 році. Найбільша кількість підприємств зосереджена у містах Луганську (46,4%), Сєвєродонецьку (8,7%), Алчевську (7,9%). У сфері малого бізнесу працювало 84,4% підприємств області.

докладніше »



05 вересня 2008, 11:11
Відкриття Східного маршруту Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну» відбулося сьогодні на Луганщині.
Сьогодні за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації та Луганського обласного центру «Спорт для всіх», на Театральній площі Луганська відбулося відкриття Східного маршруту Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну». Луганська команда складається з 10 учасників...

докладніше »



05 вересня 2008, 10:10
Голодомор: пам’ять жива.
На Луганщині тривають заходи, присвячені 75-м роковинам Голодомору 1932-1933 років в Україні. Загалом по області до роковин Голодомору відбудеться відкриття пересувних виставок, проведення концертів класичної музики та концертних програм для мешканців міст. Крім того, до цієї пам’ятної дати відбудеться упорядкування пам’ятних знаків жертвам голодомору та проведення скорботних заходів з покладанням квітів, проведення траурних панахид за загиблими...

докладніше »



05 вересня 2008, 09:09
У містах та районах області: Слов’яносербський район
● 28 серпня пройшла нарада про підсумки роботи промислового комплексу району за період з початку року, проблемні питання роботи підприємств та перспективи їх роботи у вересні... ● 28 серпня пройшла районна конференція педагогічних працівників за темою: "Освіта Слов’яносербщини: стан, проблеми, перспективи"...

докладніше »



05 вересня 2008, 08:25
Керівництво області вітає підприємців з професійним святом.
Голова Луганської обласної державної адміністрації Олександр Антіпов і голова Луганської обласної ради Валерій Голенко вітають підприємців з їхнім професійним святом: «Шановні підприємці! Від імені облдержадміністрації та обласної ради щиро вітаємо всіх із Днем підприємця. Бажаємо великих успіхів у роботі, творчих вдач, міцного здоров`я, миру і добра. Нехай щастя та радість, благополуччя і вдача будуть у кожного із вас...»

докладніше »



04 вересня 2008, 14:30
ІІ місце зайняв луганський молодіжний трудовий загін на Всеукраїнському фестивалі «Ми працею славимо тебе, Україно!».
За даними управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, молодіжний трудовий загін «Молода гвардія» з Луганської області посів ІІ місце на другому Всеукраїнському фестивалі молодіжних трудових загонів «Ми працею славимо тебе, Україно!». Переможці спортивних змагань та творчих конкурсів були нагороджені грамотами та призами.

докладніше »



04 вересня 2008, 11:33
Вчора Уряд вшановував українських переможців ХХІХ Олімпійських ігор.
За даними управління у справах сім’ї, молоді спорту Луганської облдержадміністрації, вчора під час відкритого засідання Кабінету Міністрів України відбулось вшанування українських спортсменів – чемпіонів і призерів ХХІХ Олімпійських ігор (Пекін, КНР), серед яких були і четверо бронзових призерів з Луганщини та їх тренери.

докладніше »



04 вересня 2008, 10:10
127 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, усиновлено на Луганщині з початку року.
За даними служби у справах дітей Луганської облдержадміністрації, з початку 2008 року в Луганській області усиновлено 127 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 80 дітей – українськими громадянами, 47 – іноземцями. Станом на 20.08.2008р. в області створено і функціонує 9 дитячих будинків сімейного типу та 96 прийомних сімей, в яких виховується 199 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1213141516171819202122232425262728293031

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера