Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: п'ятниця, 29 березня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

04 вересня 2008, 09:09
Президент України зробив заяву щодо ситуації у Верховній Раді.
Президент України Віктор Ющенко зробив офіціальну заяву щодо ситуації, яка склалася у Верховній Раді: «Шановні співвітчизники! Учора відбулися події, які припинили діяльність демократичної коаліції у Верховній Раді України. І причина, на мій погляд, одна: боротьба за владу. Глуха до ваших проблем, потреб. Цинічна і жорстока боротьба за владу...»

докладніше »



04 вересня 2008, 08:21
В основі парламентського новоутворення – неукраїнські і недержавні інтереси,- Олександр Антіпов.
«Закон, що змінив формат коаліції встановлює диктатуру Прем'єр-міністра: глава уряду призначається поза Конституцією, укази Президента України та рішення РНБОУ повністю ігноруються. Зміни до Закону про Конституційний суд унеможливлюють оскарження неконституційних рішень уряду. Уряд стає поза контролем, руйнується баланс влади в Україні»,- про це в ході вчорашнього спілкування зі ЗМІ щодо ситуації у Парламенті повідомив голова облдержадміністрації Олександр Антіпов.

докладніше »



03 вересня 2008, 11:44
Областные награды получили ветераны ВОВ – участники освобождения Луганщины.
Ветераны, участвовавшие в освобождении Луганской области от немецко-фашистских захватчиков, получили сегодня награды в ходе областного торжественного собрания, посвященного 65-летию освобождения Луганщины. Председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов и председатель Луганского облсовета Валерий Голенко вручили медали «За заслуги перед Луганщиной» III степени...

докладніше »



03 вересня 2008, 11:33
Память о минувшей войне – бессмертна, а значит бессмертны гордость и патриотизм нашего края. – Александр Антипов.
«Суровая правда о минувшей войне, память о ней – бессмертны, а значит бессмертны гордость и патриотизм нашего донбасского края», – заявил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов во время торжественного собрания, посвященного 65-летию освобождения Луганщины от немецко-фашистских захватчиков.

докладніше »



03 вересня 2008, 11:05
4 сентября – день освобождения Луганщины от немецко-фашистских захватчиков.
4 сентября 1943 году советские войска окончательно освободили Луганскую область от немецко-фашистских захватчиков. Более 400 тысяч жителей Луганщины ушли за годы войны на фронт, 286 воинов получили звание «Герой Советского Союза», трое из них дважды. Эта военная операция стала прологом освобождения всей Украины от фашистских захватчиков.

докладніше »



03 вересня 2008, 10:51
Руководители области почтили память освободителей Луганщины.
Председатель Луганской областной администрации Александр Антипов, председатель Луганского областного совета Валерий Голенко, Луганский городской голова Сергей Кравченко, представители местных органов власти, а также ветераны Великой отечественной войны приняли участие в торжественной церемонии возложения цветов к Пилону славы и Могиле неизвестного солдата.

докладніше »



03 вересня 2008, 09:45
Славяносербщина отметила 65-ю годовщину освобождения района от фашистских захватчиков.
Утром 2 сентября на главной площади поселка Славяносербск прошло торжественное собрание участников Великой Отечественной войны, тружеников тыла, руководителей района, председателей городского, поселковых и сельских советов, представителей трудовых коллективов, учащихся учебных заведений.

докладніше »



03 вересня 2008, 08:25
У містах та районах області: Лутугинський район
● 1 вересня в усіх навчальних закладах району відбулися свята першого дзвоника. Всього у районі до навчання в 2008-2009 навчальному році приступили 6 тис. учнів... ● Напередодні Дня знань директор районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації привітала вихованців дитячих будинків сімейного типу Божкових та Федорових... ● 1 вересня відбувся особистий прийом громадян, які постраждали від пожежі 30 серпня 2008 року...

докладніше »



02 вересня 2008, 15:00
Подвиг воинов, освободивших от немецко-фашистских захватчиков Луганщину, всегда будет жить в народной памяти. − Владимир Заблоцкий.
«Подвиг воинов, освободивших от немецко-фашистских захватчиков Луганщину и всю нашу Родину, всегда будет жить в народной памяти», − заявил заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Владимир Заблоцкий на открытии выставки «Незабываемый 43-й» в Луганском областном краеведческом музее.

докладніше »



02 вересня 2008, 14:44
Знижуються ціни на продовольчі товари на Луганщині.
За даними Державної інспекції з контролю за цінами в Луганській області, протягом минулого тижня, з 22 по 29 серпня, спостерігалося зниження середніх роздрібних цін на крупу гречану на підприємствах торгівлі (на 1,7%), на продовольчих ринках (на 3,1%). Продовжувалося зниження середніх роздрібних цін на картоплю (на 9,7%), моркву (на 13,4%) та цибулю ріпчасту (на 12,5%)...

докладніше »



02 вересня 2008, 11:11
По приглашению Луганской облгосадминистрации и Луганского облсовета 100 детей из Ивано-Франковщины отдохнут в «Южном».
По данным управления по делам семьи, молодежи и спорта Луганской облгосадминистрации, по приглашению Луганской облгосадминистрации и Луганского областного совета сегодня, 2 сентября 2008 года, сто детей из Ивано-Франковской области прибыли в Детский оздоровительный комплекс «Южный».

докладніше »



02 вересня 2008, 10:35
За підтримки облдержадміністрації на Луганщині проводиться обласний конкурс «Жінки Луганщини».
На Луганщині триває обласний конкурс щодо збору та друку бібліографічних нарисів із серії «Жінки Луганщини». Конкурс проводиться за ініціативи управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, управління культури і туризму облдержадміністрації, управління у справах преси та інформації облдержадміністрації, а також Луганського обласного Центру роботи з жінками.

докладніше »



02 вересня 2008, 09:15
На 700 тис. грн. зменшилася заборгованість із заробітної плати на підприємствах Луганщини протягом тижня.
За даними Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, станом на 29 серпня 2008 року, загальна сума заборгованості із заробітної плати, у порівнянні з попередньою звітною датою (22.08.2008), скоротилася на 0,7 млн. грн. (1,3 %) і склала 54,3 млн. грн.

докладніше »



02 вересня 2008, 08:18
У містах та районах області: Кіровськ
● 28 серпня у міському палаці культури пройшла серпнева конференція педагогів м. Кіровська... ● 28 серпня відбулось засідання міськвиконкому, під час якого було розглянуто питання про підсумки допризовної підготовки юнаків у 2006-2007 роках та основні заходи з її удосконалення у 2008-2009 роках... ● 28 серпня заступник міського голови О. Саленко провів засідання комісії з контролю за розрахунками за енергоносії, житлово-комунальні послуги та водовідведення... ● 30 серпня на міському стадіоні "Шахтар" відбулися урочисті заходи з нагоди Дня шахтаря й Дня міста - та інші новини.

докладніше »



01 вересня 2008, 14:55
Луганщина відзначає 65-у річницю визволення Луганської області від фашистських загарбників.
У вересні Луганщина відзначає 65-у річницю визволення Луганської області від фашистських загарбників. Зокрема, 2 вересня у Луганському обласному краєзнавчому музеї відкривається виставка «Незабутній 43-й», присвячена 65-річчю визволення Луганської області від німецько-фашистських загарбників. 3 вересня керівництво області покладе квіти до Пілону Слави та Могили невідомого солдата з нагоди визволення Луганщини від фашистів. Також заплановано покладання квітів до меморіального комплексу «Гостра могила»...

докладніше »



01 вересня 2008, 14:44
Президент України вітає українців з Днем знань.
Президент України Віктор Ющенко вітає українців з Днем знань: «Дорогі співвітчизники! Світлим, всенародним святом – Днем знань традиційно розпочинається новий навчальний рік. Цей радісний і урочистий день ми завжди пов'язуємо з новими надіями, з вірою в те, що наше молоде покоління, збагачене знаннями й надбаннями національної та світової культури, житиме повноцінним творчим життям у щасті й достатку...»

докладніше »



01 вересня 2008, 14:33
Заступники голови облдержадміністрації прийняли участь у святі першого дзвоника.
1 вересня, в День знань, в навчальних закладах Луганщини пройшло свято першого дзвоника. В цей день навчальні заклади Луганщини та обласного центру відвідали заступники голови обласної державної адміністрації. Представники влади привітали учнівську молодь з початком навчального року та побажали їм подальших успіхів. А також оголосили звернення Президента України Віктора Ющенка з нагоди з нагоди Дня знань.

докладніше »



01 вересня 2008, 13:33
Александр Антипов встретился с призерами Олимпийских игр, а также Президентом НОК Украины.
Председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов встретился сегодня с прибывшими из Пекина бронзовыми призерами XXIX Олимпийских игр Викторией Терещук и Александром Воробьевым, а также Марией Волощенко, занявшей 7 место в синхронных прыжках с 3-метрового трамплина. На встрече присутствовали тренеры спортсменов и Сергей Бубка... 

докладніше »



01 вересня 2008, 11:57
Губернатор вирішує питання ліквідації наслідків пожежі та надання допомоги постраждалим у селі Врубівка.
Сьогодні, 1 вересня, у селі Врубівка голова облдержадміністрації Олександр Антіпов провів засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій та техногенної безпеки, де були розглянуті питання ліквідації наслідків пожежі та надання допомоги постраждалим. Губернатор піддав критиці роботу місцевої влади. «На 1800 мешканців села немає жодного стаціонарного пункту зв’язку. Не ведеться ніякої роботи з противопожежної безпеки», – зазначив Олександр Антіпов.  

докладніше »



01 вересня 2008, 11:45
8,5 тыс. молодых луганчан празднуют сегодня начало нового учебного года. – Александр Антипов.
«Сегодня в каждом регионе Украины праздник. В Луганской области этот день станет особенным для 8,5 тыс. молодых людей, среди которых и вы – студенты первого курса Восточноукраинского университета им. Владимира Даля», – заявил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов на празднике первого звонка в Восточноукраинском университете им. Даля.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1314151617181920212223242526272829303132

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера