Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: субота, 27 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

01 вересня 2008, 10:50
Ще один дитячий будинок сімейного типу створено на Луганщині.
За даними служби у справах дітей Луганської облдержадміністрації, у Луганську створено ще один будинок сімейного типу. 21 серпня 2008 року виконкомом Кам’янобрідської у місті Луганську ради прийнято рішення про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї Скірдіних, в якому буде виховуватись 7 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

докладніше »



01 вересня 2008, 09:50
У містах та районах області: Перевальський район
На споживчому ринку району середня роздрібна ціна на цукор складає 3,65 грн. за 1 кг, на крупу гречану – 5,13 грн. за 1 кг, на олію – 11,1 грн. за літр, на яйце 3,3 за 10 шт. Станом на 1 серпня поточного року базовим підприємством хлібопечення ВАТ "Коровай" підвищені оптово-відпускні ціни на хліб усіх ґатунків в середньому на 0,10-0,15 грн....

докладніше »



01 вересня 2008, 08:40
Торжественное собрание ко Дню шахтера прошло в Антраците.
«Я хочу поблагодарить вас, дорогие горняки, за то, что вы делаете для региона и страны. За последние годы вы добились впечатляющих успехов. В значительной мере это связано с приходом эффективного инвестора. С 2004 года добыча увеличилась почти на 800 тысяч тонн...», – заявил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов во время торжественного собрания, посвященного Дню шахтера, которое проходило в Антраците.

докладніше »



01 вересня 2008, 08:10
С праздником 1 сентября школьников, студентов, педагогов и родителей поздравляют руководители области.
С днем знаний школьников, студентов, педагогов и родителей поздравляют председатель облгосадминистрации Александр Антипов и председатель областного совета Валерий Голенко: «Искренне поздравляем Вас с Днем знаний и началом нового учебного года!...»

докладніше »



31 серпня 2008, 15:41
В с. Врубовка Лутугинского района состоялось выездное закседание областной комиссии по чрезвычайным ситуациям
Под председательством заместителя председателя Луганской облгосадминистрации Николая Запорожцева сегодня в селе Врубовка Лутугинского района состоялось выездное закседание областной комиссии по чрезвычайным ситуациям и техногенной безопасности. В нем приняли участие заместители председателя облгосадминистрации Юрий Хунов и Александр Ольшанский. Комиссией принято решение о расселении пострадавших от пожара сельчан по временным местам проживания.

докладніше »



29 серпня 2008, 17:30
Вугілля для України має стратегічне значення. – Олександр Антіпов.
Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов привітав працівників вугільної промисловості Луганщини з отриманими державними нагородами України. «В нинішній ситуації з енергоносіями в світі, вугілля для України має стратегічне значення. Його у нас щонайменше на чотири століття вистачить. Справа лише в тому, щоб взяти його з-під землі, а потім ефективно використати», – заявив голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов.

докладніше »



29 серпня 2008, 17:17
Президент України відзначив державними нагородами України працівників вугільної промисловості Луганщини.
Президентським указом № 770/2008 від 27.08.2008 за вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичного потенціалу держави, багаторічну самовіддану шахтарську працю та з нагоди Дня шахтаря державними нагородами відзначено 22 луганчанина. Для Луганської області це найбільша кількість нагороджених за роки незалежності України.

докладніше »



29 серпня 2008, 16:35
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко нагородила кращих працівників вугільної галузі Луганщини.
30 кращих працівників вугільної галузі та 6 представників шахтарських трудових колективів Луганщини, Донеччини і Дніпропетровщини отримали з рук Юлії Тимошенко Почесні грамоти Кабінету Міністрів України. Віктор Полтавець вручив нагороди кращим бригадам шахтарів, які стали переможцями виробничих змагань у різних номінаціях.

докладніше »



29 серпня 2008, 16:16
День шахтаря − це день людей, на яких тримається енергетична безпека України. − Юлія Тимошенко.
За словами Юлії Тимошенко, гірники України до свого свята зробили великий подарунок державі, збільшивши видобуток вугілля на 2,2 млн. тонн у порівнянні з минулим роком. Великим подарунком вона також назвала введення вчора в дію нової уранової шахти на Кіровоградщині та пуск нового допоміжного стволу на шахті ім. газети „Ізвєстія” на Луганщині.

докладніше »



29 серпня 2008, 15:15
Луганська делегація на чолі з губернатором приймає участь у державних урочистостях до Дня шахтаря.
Луганська делегація (80 чоловік) на чолі з головою облдержадміністрації Олександром Антіповим бере участь у державних урочистостях з нагоди Дня шахтаря, що, згідно з наказом Президента України, проходять цього року у Донецьку. Глава держави вручив державні нагороди працівникам вугільної промисловості. Цього року державні нагороди отримали більш ніж 20 луганчан – для Луганської області це найбільша кількість нагороджених за роки незалежності України.

докладніше »



29 серпня 2008, 14:25
1 сентября на Луганщине пройдет праздник первого звонка.
1 сентября, в День знаний, в учебных заведениях Луганщины пройдет праздник первого звонка. В празднествах примет участие руководство области. Так, председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов планирует посетить Восточноукраинский университет им. Даля, а его первый заместитель Юрий Арефьев – Луганский строительный колледж...

докладніше »



29 серпня 2008, 12:35
На 94,3% зросла кількість перевезених пасажирів Луганським аеропортом в минулому році.
30 серпня своє професійно свято відзначають працівники авіаційного транспорту України. За даними Головного управління статистики в Луганській області, у 2007 році кількість перевезених пасажирів зросла на 94,3%, пасажирооборот – у 2,3 рази у порівнянні з попереднім роком.

докладніше »



29 серпня 2008, 11:55
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко взяла участь у пуску нового допоміжного ствола шахти ім. „Ізвєстій” в Красному Лучі.
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко та Міністр вугільної промисловості України Віктор Полтавець взяли участь в урочистому введенні в експлуатацію нового допоміжного ствола № 6 шахти ім. газети „Ізвєстія” в Красному Лучі.

докладніше »



29 серпня 2008, 10:50
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко прибула сьогодні на Луганщину для святкування Дня шахтаря.
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко прибула сьогодні на Луганщину для участі у святкуванні Дня шахтаря. Під час своєї робочої поїздки Прем’єр-міністр України відвідає в м. Красний Луч шахту імені газети „Ізвєстія”, де візьме участь в урочистому пуску в експлуатацію поверхневого комплексу допоміжного повітряподаючого ствола №6. В Луганську Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко візьме участь в урочистих зборах, присвячених Дню шахтаря. 

докладніше »



29 серпня 2008, 10:35
Уполномоченный Верховной Рады Украины по правам человека поздравила руководство и горняков Луганщины с Днем шахтера.
Уполномоченный Верховной Рады Украины по правам человека Нина Карпачева поздравила руководство и горняков Луганщины с Днем шахтера: «Глубокоуважаемые Александр Николаевич и Валерий Николаевич! Уважаемые угледобытчики и ветераны! Имею честь от всего сердца поздравить Вас с Днем шахтера...»

докладніше »



29 серпня 2008, 09:25
Руководство области поздравляет шахтеров Луганщины с профессиональным праздником.
Председатель Луганской областной государственной администрации Александр Антипов и председатель Луганского областного совета Валерий Голенко поздравляют шахтеров Луганщины с их профессиональным праздником: «Дорогие горняки Луганщины! Примите самые искренние и сердечные поздравления с одним из самых знаковых праздников Донбасса – Днем шахтера!»

докладніше »



29 серпня 2008, 08:45
У містах та районах області: Кремінський район
● В економіку району протягом I півріччя 2008 року залучено капітальних інвестицій у сумі 22 млн. 445 тис. грн... ● Темп росту обсягів продукції підприємств Кремінського району за січень-липень 2008 року склав 105%, проти відповідного періоду минулого року... ● Управлінням агропромислового розвитку постійно ведеться робота з ТОВ "Лисичанськнафтопродукт" щодо забезпеченості агроформувань району пільговим пальним...

докладніше »



28 серпня 2008, 14:14
Руководство области и производители продовольственных товаров должны приложить максимум усилий, чтобы обеспечить луганчанам достойную жизнь. – Александр Антипов.
Сегодня состоялось подписание Меморандума о взаимопонимании между Луганской облгосадминистрацией, производителями продовольственных товаров и субъектами системы сетевой розничной торговли на период с 28 августа 2008 года до 1 января 2009 года. Цель Меморандума - насыщение потребительского рынка доброкачественными продуктами питания местного производства и удовлетворения потребностей населения в них.

докладніше »



28 серпня 2008, 13:25
Вугільні підприємства Луганщини успішно виконують план з видобутку вугілля.
Вугільні підприємства Луганщини успішно виконують план з видобутку вугілля. Так, промисловими підприємствами Брянки за I півріччя 2008 року вироблено продукції на загальну суму 71,6 млн. грн. В Антрациті успішно виконують завдання з видобутку: ВП "Шахта ім.50-річчя Радянської України" на 90,4%, ВП "Шахта "Комсомольська" на 111,5%...  

докладніше »



28 серпня 2008, 11:58
Луганские шахтеры добывают треть всего угля страны, гарантируя тем самым энергетическую безопасность государства. – Александр Антипов.
«Наши шахтеры добывают треть всего угля страны, формируя тем самым основу топливного баланса и гарантируя энергетическую безопасность государства», – заявил сегодня председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов на торжественном приеме, посвященном Дню шахтера.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1415161718192021222324252627282930313233

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера