Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: п'ятниця, 26 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

28 серпня 2008, 09:30
288,2 млн. кВт/год. електричної енергії було вироблено Луганською ТЕС за першу половину серпня.
За даними паливно-енергетичного управління, за першу половину серпня основним генеруючим джерелом області – Луганською ТЕС – вироблено 288,2 млн. кВт/год. електричної енергії. Споживання електричної енергії на території області за цей час склало 416,8 млн. кВт/год.

докладніше »



28 серпня 2008, 08:30
Головне завдання цього року – засів озимими культурами 310 тис. га. – Олександр Ольшанський.
«Головне завдання цього року полягає в засіві озимими культурами 310 тис. га. Особливу увагу слід приділити дотриманню всіх агротехнічних вимог щодо якості насіння, термінів сівби, застосування добрив та засобів захисту рослин», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Олександр Ольшанський під час виступу на науково-практичній конференції з питань проведення сівби озимих культур під урожай 2009 року.

докладніше »



28 серпня 2008, 08:15
У містах та районах області: Новопсковський район
● Працівниками територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та інвалідів доставлено продуктів харчування з торгових точок на суму 5,6 тис. грн., промислових товарів на суму 1,6 тис. грн.... ● Епідемічна ситуація в районі стабільна... ● Станом на 21 серпня у районному центрі зайнятості перебуває на обліку 806 осіб, з них 465 осіб отримують допомогу з безробіття...

докладніше »



27 серпня 2008, 13:15
Луганська облдержадміністрація прийме участь у Всеукраїнській виставці «Професійно-технічна освіта України 2008: реалії та перспективи».
Сьогодні в Києві відкрилася Всеукраїнська виставка «Професійно-технічна освіта України 2008: реалії та перспективи». Луганщину на ній представлятимуть начальник управління освіти і науки Ірина Цимбал, заступник начальника з питань професійної освіти Наталія Кришталь, начальник відділу професійно-технічної освіти Микола Пасека та директор методичного центру професійно-технічної освіти Олександр Востряков.

докладніше »



27 серпня 2008, 13:11
День шахтера будет широко отмечаться на территории Луганщины.
Один из главных своих праздников − День шахтера − Луганщина намерена отпраздновать традиционно широко. Не смотря на то, что основные государственные торжества, по распоряжению Президента Украины в этом году состоятся в Донецке 29 августа, шахтерская Луганщина также планирует отпраздновать этот день.

докладніше »



27 серпня 2008, 13:00
Губернатор Луганщины Александр Антипов встретился с бронзовым призером Олимпийских игр в Пекине Вячеславом Глазковым.
Глава Луганской облгосадминистрации Александр Антипов встретился сегодня с прибывшим из Пекина Вячеславом Глазовым − бронзовым призером XXIX Олимпийских игр по боксу. Александр Антипов поздравил луганского спортсмена с завоеванием третьего места...

докладніше »



27 серпня 2008, 11:55
Губернатор затвердив склад обласного штабу ТЕБ та НС та заходи з організації проведення опалювального сезону на території Луганщини.
Заступник голови Луганської облдержадміністрації Микола Запорожцев провів сьогодні засідання обласної комісії з питань надзвичайних ситуацій, під час якого були обговорені питання попередження виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах житлово-комунального господарства та соціальної сфери в осінньо-зимовий період 2008-2009 років.

докладніше »



27 серпня 2008, 11:50
В І полугодии 2008 года два дошкольных заведения Луганщины возобновили свою работу. – Ирина Цымбал.
«В первом полугодии 2008 года возобновили свою работу два дошкольных заведения в городе Лисичанск и селе Воеводсткое Троицкого района. До конца года планируется возобновить работу еще 6 дошкольных заведений», – заявила начальник управления образования и науки Луганской облгосадминистрации Ирина Цымбал на пресс-конференции, посвященной ходу подготовки учебных заведений области к учебному 2008-2009 году.

докладніше »



27 серпня 2008, 10:35
До західних областей відправлена нова партія гуманітарної допомоги.
На виконання доручення голови Луганської облдержадміністрації Олександра Антіпова про надання допомоги західним районам України, що постраждали внаслідок повені, вчора була відправлена нова партія гуманітарної допомоги. Зокрема, Новоселицькому району Чернівецької області станом на 26 серпня 2008 року перераховано 552 тис. грн. Також Надвірнянському району Івано-Франківської області перераховано 645,5 тис. грн.

докладніше »



27 серпня 2008, 09:40
4 бронзовых медали завоевали представители Луганщины на XXIX Олимпийских играх в Пекине.
Представители Луганской области завоевали 4 бронзовых медали на XXIX Олимпийских играх в Пекине. Четвертую бронзу Украине принесла луганская спортсменка Виктория Терещук в соревнованиях по современному пятиборью.

докладніше »



27 серпня 2008, 08:55
У містах та районах області: Брянка
● Продовжується оздоровлення дітей міста... ● В управлінні Пенсійного фонду міста пенсію отримують 18 тис. осіб... ● З 1 вересня навчально-виховний процес розпочнеться у 15 школах, з них 1 гімназія, 3 спеціалізовані школи, 2 навчально-виховних комплекси та 2 профільні школи... ● За інформацією управління праці та соціального захисту населення відділом соціального обслуговування інвалідів ветеранів війни та праці протягом тижня видано 3 засоби пересування (трості, ходунки) та направлено на протезно-ортопедичне підприємство 7 осіб...

докладніше »



27 серпня 2008, 07:42
День шахтаря для мене – одне з найголовніших державних свят. - Олександр Антіпов.
Голова облдержадміністрації Олександр Антіпов зробив заяву про те, що ствердження про небажання обласної влади святкувати День шахтаря в Луганську не відповідає дійсності. "Свято гірничої слави - День шахтаря завжди було для нашого краю одним з найвшанованіших та найважливіших. І ще ніколи цей день ніхто не наважувався використати для створення протиріч в нашому суспільстві", - йдеться в заяві голови обласної держадміністрації.

докладніше »



26 серпня 2008, 17:17
Профильное обучение обеспечит качественное образование учеников. – Ирина Цымбал.
«В целом все заведения системы общего среднего образования активно готовятся к внедрению допрофильного и профильного обучения, которое должно обеспечить качественное образование учеников», – заявила сегодня начальник управления образования и науки Луганской облгосадминистрации Ирина Цымбал на пресс-конференции, посвященной ходу подготовки учебных заведений области к учебному 2008-2009 году.

докладніше »



26 серпня 2008, 15:05
Керівництво Чернівецької області висловило подяку луганському губернатору за гуманітарну допомогу.
Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Володимир Куліш висловив подяку голові Луганської облдержадміністрації Олександру Антіпову за надану гуманітарну допомогу: «Шановний Олександре Миколайовичу! Від імені Чернівецької обласної державної адміністрації та мешканців нашого краю прийміть слова найщирішої вдячності за моральну підтримку та співчуття, а також надзвичайно потрібну допомогу у складний час, коли наша область постраждала від стихії...»

докладніше »



26 серпня 2008, 14:35
При поддержке облгосадминистрации пройдет выставка-конкурс детского рисунка “Я хочу жить в качественном мире-2008”.
В Луганской области финиширует V Всеукраинская выставка-конкурс детского рисунка “Я хочу жить в качественном мире-2008”, которая проводилась при поддержке ГП “Луганскстандартметрология” совместно с управлениями образования и науки, культуры и туризма, по делам прессы и информации Луганской облгосадминистрации. Финал конкурса областного уровня состоится в сентябре этого года.

докладніше »



26 серпня 2008, 13:25
Система образования на Луганщине отвечает социальному запросу, но требует усовершенствования. − Александр Антипов.
«Система образования на Луганщине в основном отвечает социальному запросу, но требует усовершенствования», − заявил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов, открывая областную педконференцию накануне начала нового учебного года. Участники ежегодной августовской научно-практической конференции педагогических работников обсудили состояние системы образования области, проблемы и перспективы ее развития.

докладніше »



26 серпня 2008, 11:55
Губернатор Луганщини наказав привести у підвищену готовність протипожежні сили області.
У зв’язку із зростанням пожежної небезпеки лісів та сільгоспугідь, великою кількістю пожеж на території Луганської області голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов наказав привести протипожежні сили області у підвищену готовність. Про це йдеться у терміновій телеграмі, розісланій керівникам усіх міст та районів області.

докладніше »



26 серпня 2008, 11:30
К 70-летию области реконструируются краеведческий музей и музей «Молодая гвардия».
Ход ремонтных работ, благоустройства прилегающей территории краеведческого музея и подготовка проектно-сметной документации на ремонт здания Краснодонского областного ордена Дружбы народов музея «Молодая гвардия» были рассмотрены сегодня на аппаратном совещании у председателя Луганской облгосадминистрации Александра Антипова.

докладніше »



26 серпня 2008, 10:30
Промислові підприємства Луганщини нарощують обсяги виробництва та модернізують обладнання.
За даними управління промисловості Луганської облдержадміністрації, триває виконання програми реконструкції ВАТ "Алчевський меткомбінат". На ЗАТ "ЛИНІК" завершуються підготовчі роботи до проведення планового капітального ремонту всіх виробничих потужностей. Підприємство ВАТ "Стахановський вагонобудівний завод" гідно зустрічає 70-річчя утворення Луганської області: за 7 місяців поточного року виготовлено 4 тис. вагонів.

докладніше »



26 серпня 2008, 10:25
Ход выполнения Закона Украины «Об обращениях граждан» в Белокуракинской райгосадминистрации рассматривался на аппаратном совещании.
Председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов дал сегодня на аппаратном совещании протокольное поручение председателю Белокуракинской райгосадминистрации в полной мере обеспечить выполнение Указа Президента Украины «О первоочередных мерах по обеспечению реализации и гарантирования конституционного права на обращение к органам государственной власти и органам местного самоуправления»...

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1516171819202122232425262728293031323334

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера