Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 06 травня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

01 серпня 2008, 13:05
35,8% становить приріст у металургії та виробництві готових металевих виробів у І півріччі 2008 року.
За даними Головного управління статистики у Луганській області, у металургії та виробництві готових металевих виробів за січень-червень поточного року приріст становив 35,8%. Перевищено обсяги виробленої продукції на підприємствах з виробництва інших видів первинного оброблення сталі на 91,1%, чавуну, сталі та феросплавів – на 39,9%, труб – на 35,7%, металевого лиття – на 10,5%, готових металевих виробів – на 2,8%.

докладніше »



01 серпня 2008, 12:21
Луганська облдержадміністрація й надалі буде всіляко сприяти роботі "Росинки". – Олександр Антіпов.
«Луганська облдержадміністрація й надалі буде всіляко сприяти роботі "Росинки". Ми готові оказати установі будь-яку допомогу, бо діти – це найдорожче, що в нас є, це майбутнє нашої області. І ми маємо зробити все від нас залежне, і навіть трохи більше, щоб їхнє дитинство було щасливим та безтурботним», – заявив голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов під час робочої поїздки до м. Теплогірськ, де відвідував дошкільну навчальну установу № 31 «Росинка».

докладніше »



01 серпня 2008, 11:11
На Луганщині створюються сприятливі умови життєдіяльності для осіб з обмеженими фізичними можливостями.
На виконання Указу Президента України "Про першочергові заходи щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями" та Указу Президента України "Про додаткові невідкладні заходи щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями" в Луганській області проведено низку заходів.

докладніше »



01 серпня 2008, 10:45
"Мергелева Гряда" может стать одной из визитных карточек нашей области. – Александр Антипов.
«"Мергелева Гряда" может стать одной из визитных карточек нашей области, особенно накануне Евро-2012», – заявил сегодня председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов в ходе рабочей поездки в Перевальский район, во время которой посетил комплексный археологический памятник национального значения "Мергелева Гряда".

докладніше »



01 серпня 2008, 10:30
Губернатор відвідує з робочою поїздкою Перевальський район та м. Теплогірськ.
Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов відвідує з робочою поїздкою Перевальський район та м. Теплогірськ, де огляне археологічний пам’ятник національного значення «Мергелева Гряда» та фізкультурний комплекс м. Теплогірська. Також губернатор планує ознайомитися з роботою й особливостями дошкільної установи «Росинка» та Центру культури і дозвілля м. Теплогірськ.

докладніше »



01 серпня 2008, 09:25
На 34,7% перевищено обсяги виробництва січня-червня 2007 року у машинобудуванні.
За даними Головного управління статистики у Луганській області, у машинобудуванні обсяги виробництва січня-червня 2007 року перевищено на 34,7%. Наростили обсяги продукції підприємства з виробництва підіймально-транспортного і промислового холодильного та вентиляційного устаткування (на 61 – 72%)...

докладніше »



01 серпня 2008, 08:31
У містах та районах області: Кремінський район
● Пройшла технічна нарада щодо можливості зберігання супутньопластових вод на території Бараниківської сільради... ● Мережу підприємств торгівлі району складають 434 одиниці торговою площею 24,4 тис. кв. м, у тому числі стаціонарну торгівлю складають 252 підприємства, дрібно-роздрібну (кіоски) – 182... ● За І півріччя 2008 року філією "Кремінський райавтодор" державного підприємства "Луганський облавтодор" на автомобільних шляхах загального користування у Кремінському районі виконані роботи на суму 4540,9 тис. грн....

докладніше »



31 липня 2008, 14:41
На 17,7% збільшилися обсяги продукції у деревообробній промисловості Луганщини.
За даними Головного управління статистики у Луганській області, на підприємствах з оброблення деревини і виготовлення виробів з деревини порівняно з січнем-червнем 2007 року обсяги продукції збільшилися на 17,7%. Зріс випуск інструментів, ручок та корпусів інструментів з деревини; частин мітел і щіток з деревини; колодок та розтяжок для взуття з деревини (у 4,1 рази), тари дерев’яної різної та її частин (на 26,5%)...

докладніше »



31 липня 2008, 14:25
Программа реформирования луганского здравоохранения утверждена.
Депутаты Луганского облсовета большинством голосов утвердили программу реорганизации системы специализированных лечебно-профилактических учреждений области путем объединения их в центры специализированной медицинской помощи. Такая реорганизация позволит максимально приблизить услуги специализированной медицинской помощи к каждому пациенту и искоренить практику предоставления платных услуг в государственных лечебных учреждениях.

докладніше »



31 липня 2008, 13:25
Ціни на основні види продуктів харчування на Луганщині залишаються стабільними.
Ціни на основні соціально значимі продукти харчування на території Луганської області за останній тиждень в основному не зазнали змін. Виключенням є ціни на яловичину, які дещо знизилися. Так, за даними щотижневого моніторингу цін Державної інспекції з контролю за цінами в Луганській області, на продовольчих ринках області станом на 30 липня поточного року яловичина здешевіла на 0,73 грн. і коштує в середньому 35,17 грн.

докладніше »



31 липня 2008, 11:22
На 10,5% збільшилося виробництво у хімічній та нафтохімічній промисловості порівняно з січнем-червнем 2007 року.
За даними Головного управління статистики у Луганській області, у хімічній та нафтохімічній промисловості порівняно з січнем-червнем 2007 року виробництво збільшилося на 10,5%. Зростання обсягів випуску хімічної продукції спостерігалося за всіма основними видами діяльності: у виробництві основної хімічної продукції, лаків та фарб, виробництві іншої хімічної продукції (на 7 – 10%)...

докладніше »



31 липня 2008, 09:55
Миллионная тонна зерна – серьезный вклад хлеборобов региона во всеукраинский каравай. – Александр Антипов.
«Луганская миллионная тонна зерна нового урожая – это, без преувеличения, огромный успех, который я рассматриваю как большую трудовую победу, как серьезный вклад хлеборобов региона во всеукраинский каравай, как общий праздник всех жителей области», – заявил сегодня председатель облгосадминистрации Александр Антипов во время торжеств, посвященных сбору 1 млн. тонн зерна урожая 2008 года агроформированиями Луганщины.

докладніше »



31 липня 2008, 09:35
Президент України Віктор Ющенко привітав Луганщину з мільйоном тонн намолоченого зерна.
Президент України Віктор Ющенко привітав хліборобів Луганщини з мільйоном тонн намолоченого зерна: «Щиросердно вітаю вас з мільйоном тонн намолоченого зерна. Висловлюю глибоку подяку трудівникам ланів області за наполегливу працю та вагомий здобуток для економіки держави...»

докладніше »



31 липня 2008, 09:25
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала Луганщину з намолотом мільйону тонн.
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала Луганщину з намолотом мільйону тонн: «Щиро вітаю усіх працівників агропромислового комплексу області з намолотом першого мільйона тонн зерна нового врожаю. Висловлюю подяку усім луганчанам, хто, не покладаючи рук, вирощував і збирає багатий врожай та повертає Україні ім’я житниці Європи та світу...»

докладніше »



31 липня 2008, 09:15
Міністр аграрної політики України Юрій Мельник привітав аграріїв Луганщини з мільйонною тонною врожаю-2008.
Міністр аграрної політики України Юрій Мельник привітав працівників агропромислового комплексу Луганської області з намолотом першого мільйону тонн зерна нового врожаю: «Щиро вітаю вас з намолотом першого мільйону тонн зерна нового врожаю! Висловлюю подяку всім, хто не покладаючи рук, невтомно трудився над вирощенням та проводить збирання вагомого врожаю...»

докладніше »



31 липня 2008, 09:05
Руководство области поздравляет аграриев Луганщины с 1 миллионном тонн зерна нового урожая.
Председатель Луганской областной государственной администрации Александр Антипов и председатель Луганского областного совета Валерий Голенко поздравляют аграриев Луганщины с 1 миллионном тонн зерна нового урожая: «Уважаемые труженики полей Луганщины! От всей души поздравляем вас с получением 1 миллиона тонн зерна урожая 2008 года. Трудно переоценить значение этого достижения для всего населения области...»

докладніше »



31 липня 2008, 08:15
У містах та районах області: Білокуракинський район
Минулого тижня у Білокуракинському районі відбулася низка нарад, на яких було розглянуто хід збирання врожаю ранніх зернових, стан погашення заборгованостей за користування комунальними послугами, стан забезпечення вугіллям пільгових категорій населення району, а також питання роботи дитячих атракціонів та підготовки до роботи в осінньо-зимовий період та інші.

докладніше »



30 липня 2008, 17:00
19 – 20 сентября 2008 года пройдут основные торжественные мероприятия по случаю 70-летия области.
Ход подготовки к празднованию 70-й годовщины основания Луганской области был рассмотрен сегодня на заседании организационного комитета, которое провел председатель облгосадминистрации Александр Антипов. Основные праздничные мероприятия намечены на 19 – 20 сентября 2008 года. В этом году торжества по случаю 70-летия области будут совмещены с празднованием Дня города Луганска.

докладніше »



30 липня 2008, 16:45
Мы надеемся на победу наших спортсменов на Олимпийских играх в Пекине и гордимся тем, что они представляют нашу область и страну в поднебесной. – Александр Антипов.
«Мы надеемся на победу наших спортсменов на Олимпийских играх в Пекине и гордимся тем, что они представляют нашу область и страну в поднебесной», – заявил сегодня председатель Луганской облгосадминистрации Александр Антипов во время встречи со спортсменками по прыжкам в воду Марией Волощенко и Анной Письменской, а также заслуженным тренером Украины по прыжкам в воду Тамарой Токмачевой.

докладніше »



30 липня 2008, 16:20
Еще четыре молодежных трудовых отряда отправились на сельскохозяйственные работы в Крым.
Сегодня состоялась торжественная отправка еще 4-х молодежных трудовых отрядов в Бахчисарайский район АР Крым. 120 человек из общеобразовательных учебных заведений города Луганска отправились на сельскохозяйственные работы. Трудовые отряды были сформированы управлением по делам семьи, молодежи и спорта облгосадминистрации совместно с Луганским областным молодежным центром труда. 

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
2324252627282930313233343536373839404142

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера