Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 06 травня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

23 липня 2008, 14:24
Місячник по боротьбі з амброзією пройде на Луганщині.
В Луганській області вирішено з 1 до 31 серпня 2008 року оголосити місячник по боротьбі з амброзією полинолистою. Про це йшлося на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС, яку провів заступник голови облдержадміністрації, голова обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Микола Запорожцев.

докладніше »



23 липня 2008, 14:04
На Луганщине активизировалось строительство объектов здравоохранения. – Юрий Хунов.
«Открытие этого подразделения позволит максимально приблизить лечебно-диагностическую помощь населению северо-восточных районов области по 27 нозологиям, – отметил Юрий Хунов во время выездного совещания по вопросам строительства Старобельской областной физиотерапевтической больницы и лечебно-диагностического центра в городе Старобельске, – сделать их наиболее доступными для жителей Старобельского, Троицкого, Сватовского, Белокуракинского, Марковского, Кременского и Новопсковского районов».

докладніше »



23 липня 2008, 13:31
Заходи щодо протидії масовим степовим та лісовим пожежам розглянула обласна комісія з питань ТЕБ та НС.
Заходи щодо забезпечення протидій масовим степовим та лісовим пожежам у літній період 2008 року були розглянуті сьогодні на засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС, яку провів заступник голови облдержадміністрації, голова обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Микола Запорожцев.

докладніше »



23 липня 2008, 11:33
Луганские спортсмены завоевали золото на Кубке Украины по конному спорту.
В общекомандном зачёте на Кубке Украины по конному спорту Луганская область завоевала первое место.  Луганчанка Оксана Керницкая стала абсолютной чемпионкой Украины. Золотые медали завоевала и команда юниоров в составе Владимира Быкова, Ирины Громовой и Ирины Батановой.

докладніше »



23 липня 2008, 11:05
На 5,5 % виросли темпи промислового виробництва Сєвєродонецька за І півріччя 2008 року.
Модернізація цехів, введення в дію нових потужностей дозволяє промисловості Сєвєродонецька збільшувати виробництво продукції. Як свідчать дані міського управління статистики, у січні-червні 2008 року приріст виробництва у промисловості дорівнює 5,5 %. Темп росту обсягів виробництва за червень становить понад 26 %.

докладніше »



23 липня 2008, 10:10
Районна влада Луганщини активно працює над скороченням рівня безробіття в області.
Районна влада Луганщини активно працює над скороченням рівня безробіття в області. Так, на виконання Закону України "Про державну підтримку малого підприємництва" та Закону України "Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні" на території Кремінського району почала діяти програма "Молодіжний бізнес України". Для підтримки суб’єктів господарювання, які сприяють розвитку Первомайська, на базі міського центру зайнятості створено банк даних про наявність вільних робочих місць для безробітної молоді...

докладніше »



23 липня 2008, 08:45
У містах і районах області: Слов’яносербський район
З метою допомоги суб’єктам господарювання у процедурі одержання документів дозвільного характеру, узгодження документів, одержання необхідних висновків і технічних умов у Слов’яносербському районі третій рік працює Єдиний дозвільний офіс. Підприємці в офісі одержують інформацію щодо розміру плати за видачу дозвільних документів, терміна видачі цих документів, а також інформацію щодо порядку проходження дозвільних процедур.

докладніше »



22 липня 2008, 15:15
Влада повинна ставитися відповідально до проблем громадян. – Олександр Антіпов.
Сьогодні голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов провів особистий прийом громадян. По допомогу до губернатора звернулись понад 20 жителів Луганщини. Здебільшого, питання, що порушувались під час особистого прийому, стосувались побутових проблем. "Якою б не була проблема, з якою громадянин звертається до влади, ми маємо поставитися до нього з максимальною відповідальністю", – заявив Олександр Антіпов.

докладніше »



22 липня 2008, 14:14
Хід виконання міської програми "Первомайська родина" розглянуто на черговому засіданні виконкому міськради Первомайська.
У рамках виконання програми запроваджено єдиний облік багатодітних сімей та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, налагоджено механізм взаємоінформування з Первомайським МВ УМВС щодо запобігання та протидії насильству у сім’ї. Проведено соціальне інспектування 114 сімей, члени яких постраждали від насильства. Всього проведено 179 групових заходів з міжособистих та внутрішньоособистих проблем, проблем сім’ї та здоров’я.

докладніше »



22 липня 2008, 13:26
Голова облдержадміністрації Олександр Антіпов відвідав майданчик реконструкції приміщення обласної філармонії.
"Сьогодні я можу позитивно оцінити темпи виконання робіт, – заявив голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов під час огляду реконструктивних робіт, що ведуться на території обласної філармонії. – Більшу частину робіт виконано, і, що особливо приємно, будівельники чітко дотримуються графіку. Я впевнений, що ми маємо всі підстави сподіватися на відкриття філармонії до урочистостей до дня області".

докладніше »



22 липня 2008, 13:03
Зростають показники м’ясо-молочного виробництва на Луганщині.
Зростають показники м’ясо-молочного виробництва на Луганщині. Зокрема, з початку місяця районними сільськогосподарськими підприємствами Перевальського району вироблено 100 млн. тонн м’яса (у 2 рази більше показника відповідного періоду минулого року). Виробництво молока сільгосппідприємствами Лутугинського району з початку місяця – 50,4 тонн. У господарствах Новопсковського району надоєно 50,5 тонн молока.

докладніше »



22 липня 2008, 11:11
На 1,9 млн. грн. скоротилася загальна сума заборгованості із заробітної плати на підприємствах Луганщини протягом тижня.
За даними щотижневого моніторингу Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, станом на 18 липня 2008 року загальна сума заборгованості із заробітної плати, у порівнянні з 11 липня 2008 року, скоротилася на 1,9 млн. грн (3,5 %) і склала 53,2 млн. грн. Зменшується заборгованість у містах та районах області.

докладніше »



22 липня 2008, 10:45
При поддержке Славяносербской райгосадминистрации в районе создана новая приемная семья.
При поддержке Славяносербской райгосадминистрации в районе создана новая приемная семья. Это уже четвертая приемная семья, действующая на территории Славясербщины. Сегодня в районе уже функционируют 3 приемные семьи. Особое внимания этим детям уделяют администрация района, служба по делам детей, районный центр социальных служб для семьи, детей и молодежи.

докладніше »



22 липня 2008, 10:00
Зменшуються ціни на овочі на продовольчих ринках області.
На продовольчих ринках області зменшуються ціни на овочі. Так, за даними щотижневого моніторингу цін Державної інспекції з контролю за цінами в Луганській області, майже вдвоє здешевіли яблука – 6,72 за кг (проти 12,75 грн./кг минулого тижня). Спостерігається зменшення цін на моркву – 3,97 грн./кг (на 1,28 грн.), цибулю ріпчасту – 3,69 грн./кг (на 0,86 грн.), буряки – 3,07 грн./кг (на 0,78 грн.), капусту білоголову – 1,60 грн./кг (на 0,78 грн.)...

докладніше »



22 липня 2008, 09:20
Облдержадміністрація завершила роботу зі створення обласного тому Національної Книги Пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні.
21 липня до облдержадміністрації надійшла схвальна рецензія Українського інституту національної пам’яті та надано дозвіл на друк видання. Зокрема, у рецензії зазначено, що «вступна стаття тому досить точно відтворює соціально-історичний та політичний контекст Голодомору; коректно подані демографічні та статистичні характеристики; вкрай промовистими і переконливими є конкретні приклади з історії тих чи інших районів, сіл, що відіграє роль важливого соціологічного матеріалу».

докладніше »



22 липня 2008, 08:30
У містах та районах області: Стаханов
За даними управління ЖКГ міськради, ЗАТ "БУШСМ" виконані роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття автодоріг на площі 315 кв. м. КП "Комунальник" виконані роботи з утримання зелених насаджень. За тиждень КП "Екотранс" вивезено 3,2 тис. куб. м твердих побутових відходів. КП "Стахановсвітло" продовжує роботи з капітального ремонту освітлення на вулицях міста.

докладніше »



21 липня 2008, 15:15
Майже 53,5 млн. грн. склали доходи по області з початку місяця.
За даними Головного фінансового управління облдержадміністрації, станом на 10 липня з початку місяця по області надійшло доходів у сумі 53 млн. 480,2 тис. грн., у тому числі до загального фонду без урахування трансфертів – 47 млн. 263,3 тис. грн., до спеціального (без власних надходжень бюджетних установ) з урахуванням бюджету розвитку – 6 млн. 216,9 тис. грн.

докладніше »



21 липня 2008, 14:25
Областной фестиваль молодежных трудовых отрядов Луганщины состоялся в АР Крым.
С целью привлечения внимания общественности и средств массовой информации к проблемам вторичной занятости молодежи в летний период, а также для организация содержательного досуга молодых людей в поселке Каштаны Бахчисарайского района АР Крым состоялся областной фестиваль молодежных трудовых отрядов Луганщины состоялся в АР Крым.

докладніше »



21 липня 2008, 13:45
5,9 % сягнуло зростання виробництва у промисловості на Луганщині у І півріччі 2008 року.
5,9 % сягнуло зростання виробництва у промисловості на Луганщині у І півріччі 2008 року. Про це заявив начальник Головного управління економіки облдержадміністрації Ігор Агібалов на брифінгу про економічну ситуацію в Луганській області. Він зазначив, що область закінчила рік з позитивним сальдо у 640 млн. грн. прибутку.

докладніше »



21 липня 2008, 11:45
На 100 % виконано план з вуглевидобування з початку місяця вугледобувними підприємствами Луганщини.
За даними паливно-енергетичне управління Луганської облдержадміністрації, з початку місяця вугледобувними підприємствами області видобуто 757,5 тис. тонн палива або 100% від запланованого. На електростанції України відвантажено 278,2 тис. тонн вугілля. Станом на 10 липня з початку року вугільними підприємствами Лутугинського району видобуто 972,6 тис. тонн вугілля, що на 103,5 тис. тонн більше запланованого.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
2627282930313233343536373839404142434445

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера