Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 06 травня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

16 липня 2008, 13:05
Ціни на основні види продуктів харчування на Луганщині є стабільними.
Ціни на основні соціально значимі продукти харчування на території Луганської області за останній тиждень в основному не зазнали змін. Виключенням є ціни на гречану крупу і цукор-пісок, які дещо здешевіли. Так, за даними щотижневого моніторингу цін Державної інспекції з контролю за цінами в Луганській області, на продовольчих ринках області станом на 11 липня крупа гречана у середньому коштувала 5,41 грн. та здешевіла на 17 коп., цукор-пісок здешевів на 4 коп.

докладніше »



16 липня 2008, 10:50
Многовековое свободолюбие нашего народа воплощено в Декларации о государственном суверенитете Украины. – Александр Антипов.
«Многовековое стремление нашего народа жить в собственном государстве воплотилось 16 июля 1990 года в одном из основополагающих актов новейшей истории Украины – Декларации о государственном суверенитете Украины», – заявил председатель Луганской областной государственной администрации Александр Антипов в ходе торжественного возложения цветов к памятнику Т. Шевченко по случаю 18-й годовщины принятия Декларации о государственном суверенитете Украины.

докладніше »



16 липня 2008, 10:30
Керівники Луганської області вітають бухгалтерів з професійним святом.
Голова Луганської обласної державної адміністрації Олександр Антіпов та голова Луганської обласної ради Валерій Голенко вітають бухгалтерів Луганщини з їхнім професійним святом: «Шановні бухгалтери Луганщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня бухгалтера! Відзначення цього свята в Україні – це данина шанування вашої копіткої щоденної праці, без якої неможливо уявити стабільної діяльність будь-якого підприємства, установи або закладу...»

докладніше »



16 липня 2008, 10:10
Керівництво області вітає мешканців Луганщини з 18-ю річницею прийняття Декларації про державний суверенітет України.
Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов та голова Луганської облради Валерій Голенко вітають мешканців Луганщини з 18-ю річницею прийняття Декларації про державний суверенітет України: «Шановні мешканці Луганщини! Поздоровляємо вас з 18-ю річницею прийняття Декларації про державний суверенітет України! Ця доленосна подія в новітньої історії України стала підґрунтям перших кроків до розбудови самостійної незалежної суверенної держави...»

докладніше »



16 липня 2008, 08:45
У містах та районах області: Красний Луч
11 липня перший заступник Краснолуцького міського голови О. Недвига провів засідання міського оперативного штабу та робочої групи при виконкомі з питань підготовки ЖКГ громади до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років, упорядкування та оптимізації центральної системи опалення. У засіданні взяли участь керівники управлінь, служб та відділів міськради, підприємств, установ та організацій міста.

докладніше »



16 липня 2008, 08:30
У містах та районах області: Сватівський район
14 липня голова Сватівської райдержадміністрації В. Мормуль провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації. Під час наради було розглянуто хід роботи зі зверненнями громадян до управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації. Учасники наради також обговорили роботу Дозвільного офісу по Сватівському району за І півріччя поточного року.

докладніше »



15 липня 2008, 15:15
7 млн. євро на розвиток соціальної інфраструктури Луганщини та Донеччини виділив німецький банк розвитку.
Міністерство праці та соціальної політики України, Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) і Німецький банк розвитку (KfW) підписали документ, який дозволить розпочати впровадження гранту розміром 7 млн. євро, спрямованого на розвиток соціальної інфраструктури східних областей України. Кошти гранту буде спрямовано на розвиток шести районів Донецької і Луганської областей (Шахтарський, Добропільський, Ясинуватський, а також Троїцький, Слов’яносербський, Краснодонський).

докладніше »



15 липня 2008, 14:44
Необхідно зробити все, щоб перебування майбутніх підопічних у Трьохізбенській протитуберкульозній лікарні було зручним і комфортним. − Олександр Антіпов.
Олександр Антіпов відвідав з робочою поїздкою Слов’яносербський район, де ознайомився з ходом будівельних робіт Трьохізбенської протитуберкульозної лікарні та прийняв участь у районному святі „Стиглого колосу” з нагоди початку жнив. По закінченню сільськогосподарського свята губернатор Луганщини провів особистий прийом жителів району, а також ознайомився з роботою дитячого оздоровчого табору ім. Ю.Гагаріна. 

докладніше »



15 липня 2008, 14:14
На 11,6 % збільшилась середня заробітна плата у Сєвєродонецьку за місяць.
За даними міського управління статистики Сєвєродонецька, у порівнянні з квітнем травнева середня заробітна плата у Сєвєродонецьку збільшилась на 11,6 %, а у порівнянні з травнем минулого року – на 49,3 %. За травень середній розмір номінальної заробітної плати штатних працівників становив 1916 гривень. Зарплата у промисловості протягом останніх трьох місяців перевищує дві тисячі гривень, у травні вона склала 2437 гривень.

докладніше »



15 липня 2008, 13:20
При поддержке облгосадминистрации в Луганске прошел Турнир по минифутболу.
В Луганську відбувся турнір по міні-футболу на Кубок ГО "Луганська обласна молодіжна Рада". У турнірі взяли участь 6 команд, які представили громадські молодіжні організації області. Організаторами заходу виступили обласна молодіжна рада та обласний центр "Спорт для усіх" за підтримки облдержадміністрації.

докладніше »



15 липня 2008, 10:10
З перевищенням плану працюють вугледобувні підприємства Луганщини.
Вугледобувні підприємства Луганщини продовжують працювати з перевищенням плану. Зокрема, у Первомайську у І півріччі поточного року ДП "Первомайськвугілля" видобуто на 35,3 тис. тонн більше, ніж у відповідному періоді 2007 року. За перший тиждень липня на шахтах ДП "Свердловантрацит" видобуто на 705 тонн або на 3,9% більше запланованого. З початку року вугледобувними підприємствами Брянки видобуто 92,7% до запланованого.

докладніше »



15 липня 2008, 08:45
У містах та районах області: Лисичанськ
Стан інженерних мереж водопостачання та плани ремонту розглянуто учасниками наради, яку провів Лисичанський міський голова. Також було розглянуто питання щодо збільшення ефективності реагування на численні звернення мешканців міста до міського голови з питань водопостачання, а також питання роботи підприємств ЖКГ міста та підвищення якості послуг, які надаються населенню та питання роботи з листами та скаргами громадян.

докладніше »



15 липня 2008, 08:30
У містах та районах області: Алчевськ
За І півріччя поточного року управлінням праці та соціального захисту населення Алчевська видано 106 санаторно-лікувальних путівок, 73 талони на санітарно-курортне лікування, 15 візків, 41 інший засіб реабілітації. З початку року до управління праці та соціального захисту населення міста за консультацією звернулося 1623 особи.

докладніше »



14 липня 2008, 15:05
В агроформуваннях Луганщини тривають сільськогосподарські роботи.
У районах Луганської області тривають сільськогосподарські роботи. Так, в агроформуваннях Сватівського району культивовано пару на площі 9,5 тис. га (98% від запланованого). У Білокуракинському районі сільгосппідприємства завершили сівбу круп’яних культур й догляд за просапними. Селянами Станично-Луганського району на початок липня скошено 325 га озимого ячменю...

докладніше »



14 липня 2008, 14:14
Понад 200 млн. грн. планується виділити на підготовку об’єктів ЖКГ Луганщини у 2008 році. – Сергій Махуренко.
На реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів житлово-комунального господарства Луганської області у 2008 році планується виділити 213,2 млн. грн., в тому числі з державного бюджету – 74,2 млн. грн., за рахунок місцевих бюджетів – 85,8 млн. грн. Також заплановане виділення 14 млн. грн. субвенції містам області на впровадження енергозберігаючих технологій. Про це заявив сьогодні на брифінгу заступник начальника Головного управління ЖКГ облдержадміністрації Сергій Махуренко.

докладніше »



14 липня 2008, 13:55
Понад 60 тис. грн. складе економічний ефект від енергозберігаючих заходів в Сєвєродонецьку.
В Сєвєродонецькуміську комплексну програму енергозбереження на 2008 рік внесено зміни, яки дозволять до кінця поточного року впровадити  маловитратні заходи економії коштів в бюджетній сфері, що швидко окупаються. Передбачена, зокрема, установка в закладах освіти і культури шести лічильників води, одного лічильника теплової енергії та п’яти електролічильників.

докладніше »



14 липня 2008, 10:30
Народний ансамбль естрадного танцю «Парадиз» став триразовим призером Чемпіонату світу з сучасних танців.
Народний ансамбль естрадного танцю «Парадиз» Луганського національного аграрного університету взяв участь в Чемпіонаті світу з сучасних танців, який відбувся в Хорватії у м. Пола. За підсумками змагань «Парадиз» зайняв II місце в категоріях “Formation” і «Мала група» серед дорослих за хореографічні постановки «Метро» і «Симфонія душі».

докладніше »



14 липня 2008, 09:25
В містах та районах області: Станично-Луганський район
У смт. Станиця Луганська відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки кавалеру ордену Слави Чихіркіну Івану Єгоровичу. У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації П.Орлов, заступник голови райради Ф.Галінкін, голова районної ради ветеранів Г.Атанов, голова Станично-Луганської селради Ю.Орєшкін, понад 100 представників громадськості.

докладніше »



14 липня 2008, 09:15
В містах та районах області: Старобільський район
У м.Старобільську відбулася презентація проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду". Для участі у проекті в районі планується відібрати 5 проектів громад (чисельністю до 10 тис. осіб), направлених на покращення умов проживання людей.

докладніше »



14 липня 2008, 09:09
В містах та районах області: Алчевськ
Продукція ВАТ "Алчевськкокс" здобула І місце на регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу якості продукції "100 кращих товарів України – 2008", який пройшов у рамках святкування 70-річчя утворення Луганської області.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
2829303132333435363738394041424344454647

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера