27 травня 2009 року Державне підприємство «Луганський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» провело чергове робоче засідання обласної дегустаційної (приймальної) комісії (ОДК). Про це повідомляє прес-служба підприємства.
На розгляд комісії вісім підприємств регіону представили шість видів харчової продукції – 29 нових найменувань, серед них: вода питна, хліб, хлібобулочні та кондитерські вироби, печиво, хлібці круп’яні тощо.
Визнані якісними та безпечними 28 нових найменувань. Вони отримали схвалення комісії та рекомендацію до серійного виробництва і реалізації.
ДП «Луганськстандартметрологія» звертається до населення з проханням ділиться своїми враженнями про якість продукції в торгівельній мережі після її затвердження на обласній дегустаційній комісії. Адже захист інтересів луганських споживачів – пріоритетне завдання даного підприємства.
Чергове засідання обласної дегустаційної комісії заплановане на 25 червня поточного року. Заявки на участь приймаються за тел. 93-52-68.
|