14 жовтня 2009 року відбулося чергове робоче засідання обласної дегустаційної (приймальної) комісії (ОДК) в ДП «Луганськстандартметрологія». Про це повідомляє прес-служба підприємства.
На розгляд комісії 13 підприємств області представили зразки 17 видів харчової продукції – 113 нових найменувань, серед них: хліб та вироби хлібобулочні, кондитерські борошняні і цукрові вироби, сніданки сухі, олія рослинна, насіння смажене, салати овочеві тощо.
Одержали позитивну оцінку ОДК та відповідні бали і були рекомендовані до серійного виробництва найменування харчової продукції від 9 підприємств. Останнім чотирьом були надані конкретні пропозиції з усунення виявлених недоліків.
Таким чином, 108 нових найменувань продукції визнані якісними та безпечними і одержали схвалення і рекомендацію до серійного виробництва і реалізації.
ДП «Луганськстандартметрологія» буде вдячне всім споживачам, хто поділиться своїми враженнями про якість продукції в торгівельній мережі після її затвердження на обласній дегустаційній комісії. «Тому що наша першочергова функція – представляти та захищати інтереси споживачів при затверджені нових видів харчової продукції», – зазначає генеральний директор ДП «Луганськстандартметрологія» В’ячеслав Шахов.
Зазначимо, що чергове засідання обласної дегустаційної комісії відбудеться 15 листопада поточного року. Заявки можна надавати за тел. 93-52-68.
|