20 листопада 2009, 10:30

166 нових найменувань харчової продукції з’являться незабаром на прилавках Луганщини.

18 листопада 2009 року відбулося восьме робоче засідання обласної дегустаційної (приймальної) комісії. Про це повідомляє прес-служба ДП «Луганськстандартметрологія».

На розгляд комісії 15 луганських підприємств представили зразки восьми видів харчової продукції. Учасники комісії дослідили 182 нових найменування, серед яких – напої безалкогольні, хліб та вироби хлібобулочні, кондитерські борошняні вироби, ковбаси, кулінарні вироби, риба маринована, тощо.
Одержала позитивну оцінку комісії та була рекомендована до серійного виробництва продукція 13 підприємств. Таким чином, 166 нових найменувань харчової продукції з’являться незабаром на прилавках Луганщини.
Зокрема, ТОВ «Мідем» (м. Луганськ) у рамках розширення асортименту представило рибу мариновану, пряного та спеціального посолу. Вдало підібрані спеції, маринади і технологічні параметри дозволили підприємству запропонувати споживачам Луганського регіону новий смачний делікатес.
ДП «Луганськстандартметрологія» звертається до населення з проханням поділитися своїми враженнями про якість продукції в торгівельній мережі після її затвердження на обласній дегустаційній комісії. Адже захист інтересів луганських споживачів – пріоритетне завдання даного підприємства.
Чергове засідання обласної дегустаційної комісії планується провести 22 грудня поточного року. Заявки на участь приймаються за тел. 93-52-68.