Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: субота, 04 травня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

03 листопада 2009, 11:11
У містах та районах області: Антрацитівський район
Заступник голови райдержадміністрації Володимир Татаренко провів засідання районних комісій, де були розглянуті питання щодо запобігання поширенню грипу типу А/Н1N1/Каліфорнія/04/09 і гострих респіраторних захворювань серед населення району та про дотримання необхідного температурного режиму в приміщеннях житлового фонду, установах та організаціях з метою запобігання поширенню даного грипу…

докладніше »



03 листопада 2009, 10:40
Луганчанин Роман Михальчук в двенадцатый раз стал чемпионом мира по гиревому спорту.
Луганчанин Роман Михальчук в двенадцатый раз стал чемпионом мира по гиревому спорту в весе до 65 кг. Роман Михальчук уверенно одержал победу в толчке, рывке и в сумме двоеборья. 47-летний луганский спортсмен, несмотря на возраст, остается лучшим гиревиком мира. Отметим, что второе место завоевал 35-летний спортсмен, а третье – 16-летний...

докладніше »



03 листопада 2009, 10:10
Новая водоочистительная установка на шахте «Комсомольская» ГП «Антрацит» позволит использовать шахтные воды для бытовых потребностей.
На шахте «Комсомольская» ГП «Антрацит» по проекту Научно-производственного объединения «Укрпромэкология» была смонтирована установка ультрафиолетового обеззараживания подземных вод. Введение в эксплуатацию этой установки позволит использовать для хозяйственно-бытовых нужд осветленную и обеззараженную шахтную воду...

докладніше »



03 листопада 2009, 09:45
Майже на 4 млн. грн. зменшилася сума заборгованості із заробітної плати на Луганщині протягом тижня.
За даними щотижневого моніторингу Головного управління праці та соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації, станом на 30.10.2009 року загальна сума заборгованості із заробітної плати у порівнянні з попередньою звітною датою (23.10.2009 року) зменшилася на 3,9 млн. грн. (3,3%) і склала 114,3 млн. грн.

докладніше »



03 листопада 2009, 09:25
Майже на 102% виконали завдання з видобутку за жовтень вугледобувні підприємства Луганщини.
З початку року вугледобувними підприємствами області видобуто 19320,2 тис. тонн палива, завдання виконано на 100,7%. За жовтень видобуто 1958,8 тис. тонн палива, завдання виконано на 101,7%. На електростанції України у жовтні з початку місяця відвантажено 641,7 тис. тонн вугілля, завдання виконано на 99,3%...

докладніше »



03 листопада 2009, 08:35
У містах та районах області: Брянка
Станом на 1 жовтня торговельна мережа міста представлена 214 магазинами (15,4 тис. кв. м), 54 підприємствами ресторанного господарства, 2 ринками, 7 місцями дозволеної торгівлі, дрібно-роздрібною торговельною мережею.

докладніше »



02 листопада 2009, 16:30
Проведение иммунопрофилактики позволит снизить заболеваемость ОРВИ и гриппом в регионе.
Как сообщает областной центр здоровья, самым надежным способом защиты населения от эпидемии гриппа является специфическая профилактика вакцинами: «Гриппол плюс», «Инфлувак». Вакцинация проводится в поликлинике по месту жительства. Кроме иммунопрофилактики существуют методы неспецифической профилактики гриппа и острых респираторных вирусных инфекций в предэпидемический период.  

докладніше »



02 листопада 2009, 15:30
Аптеки области должны быть обеспечены противогриппозными препаратами в полном объеме. – Александр Антипов.
Особо губернатор отметил вопрос обеспечения защитными марлевыми повязками население региона. По его информации, на сегодня Луганской области выделено 400 тыс. метров марли, из которых можно пошить около 2 млн. марлевых масок. Александр Антипов отметил, что такого количества защитных средств для области крайне недостаточно, поэтому поручил своим заместителям проработать вопрос дополнительной закупки марли...

докладніше »



02 листопада 2009, 15:05
Александр Антипов попросил не сеять панику среди населения и не путать калифорнийский грипп с африканской чумой свиней.
Сегодня, в ходе совещания по ситуации с заболеваемостью гриппом и ОРВИ в области, заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Александр Ольшанский отметил, что в обществе довольно часто грипп A/H1N1/ путают с другими вирусными заболеваниями, в частности с африканской чумой свиней.

докладніше »



02 листопада 2009, 14:14
Грипп к нам еще не пришел, но нужно выполнить все мероприятия, чтобы быть готовыми на случай эпидемии. – Анатолий Докашенко.
«Грипп к нам в область еще не пришел, но нужно выполнить все мероприятия, чтобы быть готовыми на случай эпидемии», – заявил главный государственный санитарный врач Луганской области Анатолий Докашенко. В ходе областного совещания по ситуации с заболеванием гриппом и ОРВИ в Луганской области он сообщил, что эпидемический порог заболеваемости ОРВИ на Луганщине за последнюю неделю не превышен. Случаев заболевания гриппом не зарегистрировано.

докладніше »



02 листопада 2009, 13:27
Областная власть принимает исчерпывающие меры, направленные на профилактику и борьбу с гриппом. – Александр Антипов.
«Жители области должны видеть и чувствовать, что органы власти каждодневно принимают меры, направленные на борьбу с гриппом и создание безопасных условий жизни», – отметил председатель Луганской областной государственной администрации Александр Антипов во время совещания по ситуации заболеваемостью гриппом и ОРВИ в области.

докладніше »



02 листопада 2009, 13:12
Тепло на Луганщине подается в 94% социальных объектов и 68 % жилых домов.
Как сообщил в ходе областного совещания у губернатора начальник Главного управления ЖКХ Луганской облгосадминистрации Сергей Махуренко, на сегодня по области подается тепло в 94 % социальных объектов (школ, больниц, детсадов) и в 68% жилых домов с центральным теплообеспечением.

докладніше »



02 листопада 2009, 11:11
У містах та районах області: Кремінський район
● Станом на 28 жовтня в районі до теплоносія підключено 6 дитячих садків або 85,7% від загальної кількості, 29 житлових будинків або 31,9%... ● У с.Єпіфанівка у рамках Програми ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" завершено реалізацію мікропроекту "Облаштування сільського ФАПу"...  

докладніше »



02 листопада 2009, 10:15
Невідкладна подача тепла в усі житлові будинки, заклади, установи та організації Луганщини здійснюється від сьогодні.
Від сьогодні має здійснюватися невідкладне теплопостачання в усі житлові будинки, дитячі дошкільні заклади, загальноосвітні школи, заклади охорони здоров’я, культури та освіти, підприємства, установи та організації Луганщини. Таке рішення було прийнято сьогодні, 2 листопада поточного року, під час термінового засідання Обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.   

докладніше »



02 листопада 2009, 09:45
Десятьом родинам з Луганщини, в яких народилися трійні, обласна влада придбала нове житло.
За повідомленням управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, на Луганщині триває робота щодо підтримки сімей, в яких народилися трійні. В області протягом останніх шести років трійня народилася в 14-ти сім’ях. У зв’язку з народженням трійні житло отримали 10 родин (чотири сім’ї мають власне, тому поліпшення житлових умов не потребують).

докладніше »



02 листопада 2009, 09:25
В Луганской области работает горячая телефонная линия информирования населения по предупреждению заболеванию гриппом.
Обратившись по номеру 55-34-66, люди смогут получить информацию по профилактике гриппа и проконсультироваться у специалистов по интересующим их вопросам.

докладніше »



02 листопада 2009, 08:35
У містах та районах області: Сватівський район
У рамках проекту "Воронезькі дзвони в дар Україні" єпископ Сєвєродонецько-Старобільської єпархії УПЦ Агапіт, духовенство УПЦ Сватівського району та архієпископ Бєлгородський УПЦ МП Ніколай звершили першу молитву в новому храмі Ікони Божої Матері "Спорительниця хлібів". На куполі храму був встановлений хрест...

докладніше »



01 листопада 2009, 14:58
Губернатор Луганщини попередив власників приватних аптечних мереж проти підвищення цін на ліки в період ажіотажного попиту.
Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов попередив власників приватних аптечних мереж проти підвищення цін на ліки в період ажіотажного попиту. «Ми не дозволимо наживатись на хворих», - заявив губернатор Луганщини під час розширеного засідання надзвичайної протиепідемічної комісії з питань запобігання виникнення та поширення захворювання на каліфорнійський грип A/H1N1 на території Луганської області.

докладніше »



01 листопада 2009, 14:02
Лікарні Луганської області забезпечені необхідними медикаментами для надання безкоштовної допомоги хворим на грип. - Павло Малиш.
«Лікарні Луганської області забезпечені необхідними медикаментами для надання безкоштовної допомоги хворим на грип», - заявив начальник Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Малиш. Під час розширеного засідання надзвичайної протиепідемічної комісії з питань боротьби з виникненням та розповсюдженням захворювання на грип A/H1N1, Павло Малиш поінформував, що  в інфекційних відділеннях лікарень по всій області додатково розгорнуто 1 тис. 785 ліжок.

докладніше »



01 листопада 2009, 13:50
Губернатор Луганщини підписав розпорядження про заходи із запобігання розповсюдження грипу та ГРВІ серед населення області.
Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов підписав розпорядження про невідкладні заходи щодо запобігання та боротьби з виникненням та поширенням захворюваності населення області грипом та респіраторними вірусними інфекціями.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1415161718192021222324252627282930313233

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера